Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım burda bulamadınız:)aynı arayış bende de var şimdi.siz yaptınız sanırım dogumgününü.elinizdekileri satmak isterseniz talimim diyebilirim:)
Bende istiyorum
gulem26@hotmail.com adresine resim istiyoruuumm
merhabalar temalı doğum günü malzemeleri arıyorsunuz sanırım ben yardımcı olabilirim size? Hangi temayı düşünüyorsunuz acaba öğrenebilir miyim? Hangi karakter hangi renk ? Geçen sene bende yaptım elimde bir çok ürün var kız ve erkek için
Düşündüğüm net bişey yok aslında.önerilere açığım:)kız bebek.1yaşında.kutlamayı da açık havada,bahçede yapıcaz.mazee382@hotmail.com yazabilirsiniz.sevgiler...
kızlar
elimde bir suru resim var ama sadece birini ekleyebildim.dosya yuklenirken hata veriyor uyarısı alıyorum sonra tekrar da deneyecegim.
elimdeki malzemeler,
1 temalı boydan boya asılabilecek olan ucgen banner
6 adet pembe plastık tabak
8 adet 1 yazan plastık bardak
1 adet 1 yazan ve happy birthday yazan epeyce buyuk bir kapı posteri
1 adet bebek puseti biberon vs resmi olan pembe tonlamalı masa örtüsü
1 paket hic aılmamıs 1 yazan pecete
2 adet 1 yazan magnet ben bunları gelen bebeklere kucuk paketler icinde heiyeler vermistim o paketlere taktım
hic aılmaıs duvara yapısan pembe yıldızlar
1 adet cıek buketi gibi sus
8 adet yapılan yemeklere takılacak 1 yazan kurdanlar
pembe tul tabakları evi suslemiştik
1 paket hic aılmamıs pelitten alınmıs cıkolatalı badem sekeri pembe
2 adet 1 yazan bebek sapkası
ve kendi yaptıgım 1 temalı butik kurabiyeler
ben her temada (hello kitty,vs) butik kurabiyeler hazırlıyorum sipariş ustune, dilerseniz size de hazırlayabilirim
kalan resimleri whats up ya da mailden atabilirim özelden msj atın bana
Eki Görüntüle 1102402
ah be cnm bşey kalmadı ki :) gerçi çok bşey de almadım bi kaç balon bi süs o da dolandı atmak zorunda kaldım balonlar da patladı :)
hediyelikleri falan yaptrdm çok da memnun kaldm isterseniz ozelden yazarım kime yaptrdıgmı boyle işte
guzel heyecanlar ama ii ki ypamşm dıorm guzel bi anı olarak kaldı fotolarda![]()
Hepsi toplam kac olur peki???
Ben de oğlum için arıyorum. Varda elinizde bilgi verir misiniz? buradan veya özelden..
fenwomen@hotmail.com
Fotograf yukleyemedim isteyene atarim mail.Merhabalar, kizimin d.gunu suslemelerini satiyorum. Kuzulu konsept yaptik almayi dusunen olursa iletisime gecebilir. Ceg__2@hotmail.com