• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 1 yaş kız doğum günü süsleri arıyorum ...

SueSue

Bahar kokulum HOŞGELDİN
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2010
10.464
30
163
İzmir
kızımın martta olacak dogum gunu için yıpranmamış temiz ... banner ,balon ,masa örtüsü cupcake standı vs... arıyorum ...satmak isteyen olursa irtibata gecebiliriz ....

Sanırım burda bulamadınız:)aynı arayış bende de var şimdi.siz yaptınız sanırım dogumgününü.elinizdekileri satmak isterseniz talimim diyebilirim:)

Bende var satabilirim canim istersen masa ortusu banner pecete hatta davetiye bile olabilir bulabilirsem
Nbiz yapalibuc ay oldu daha ve cok para tuttuyor gercekten

1 yazan banner var
1 adet 1 temalı masa örtüsü
1 yazan pecete
1 yazan kocaman bis sokak kapısı posteri
birkaca det tabak da olacaktı yarın hepsini ıkarıp resmini cekerim arkadaslar buraya koyarım

Sanırım burda bulamadınız:)aynı arayış bende de var şimdi.siz yaptınız sanırım dogumgününü.elinizdekileri satmak isterseniz talimim diyebilirim:)

ah be cnm bşey kalmadı ki :) gerçi çok bşey de almadım bi kaç balon bi süs o da dolandı atmak zorunda kaldım balonlar da patladı :)
hediyelikleri falan yaptrdm çok da memnun kaldm isterseniz ozelden yazarım kime yaptrdıgmı boyle işte :9:
guzel heyecanlar ama ii ki ypamşm dıorm guzel bi anı olarak kaldı fotolarda :16:

Bende istiyorum
gulem26@hotmail.com adresine resim istiyoruuumm

merhabalar temalı doğum günü malzemeleri arıyorsunuz sanırım ben yardımcı olabilirim size? Hangi temayı düşünüyorsunuz acaba öğrenebilir miyim? Hangi karakter hangi renk ? Geçen sene bende yaptım elimde bir çok ürün var kız ve erkek için ?

Son düzenleme:
merhabalar temalı doğum günü malzemeleri arıyorsunuz sanırım ben yardımcı olabilirim size? Hangi temayı düşünüyorsunuz acaba öğrenebilir miyim? Hangi karakter hangi renk ? Geçen sene bende yaptım elimde bir çok ürün var kız ve erkek için

Düşündüğüm net bişey yok aslında.önerilere açığım:)kız bebek.1yaşında.kutlamayı da açık havada,bahçede yapıcaz.mazee382@hotmail.com yazabilirsiniz.sevgiler...

kızlar

elimde bir suru resim var ama sadece birini ekleyebildim.dosya yuklenirken hata veriyor uyarısı alıyorum sonra tekrar da deneyecegim.

elimdeki malzemeler,

1 temalı boydan boya asılabilecek olan ucgen banner
6 adet pembe plastık tabak
8 adet 1 yazan plastık bardak
1 adet 1 yazan ve happy birthday yazan epeyce buyuk bir kapı posteri
1 adet bebek puseti biberon vs resmi olan pembe tonlamalı masa örtüsü
1 paket hic aılmamıs 1 yazan pecete
2 adet 1 yazan magnet ben bunları gelen bebeklere kucuk paketler icinde heiyeler vermistim o paketlere taktım
hic aılmaıs duvara yapısan pembe yıldızlar
1 adet cıek buketi gibi sus
8 adet yapılan yemeklere takılacak 1 yazan kurdanlar
pembe tul tabakları evi suslemiştik
1 paket hic aılmamıs pelitten alınmıs cıkolatalı badem sekeri pembe
2 adet 1 yazan bebek sapkası

ve kendi yaptıgım 1 temalı butik kurabiyeler

ben her temada (hello kitty,vs) butik kurabiyeler hazırlıyorum sipariş ustune, dilerseniz size de hazırlayabilirim

kalan resimleri whats up ya da mailden atabilirim özelden msj atın bana

$Resim 507.webp

kızlar

elimde bir suru resim var ama sadece birini ekleyebildim.dosya yuklenirken hata veriyor uyarısı alıyorum sonra tekrar da deneyecegim.

elimdeki malzemeler,

1 temalı boydan boya asılabilecek olan ucgen banner
6 adet pembe plastık tabak
8 adet 1 yazan plastık bardak
1 adet 1 yazan ve happy birthday yazan epeyce buyuk bir kapı posteri
1 adet bebek puseti biberon vs resmi olan pembe tonlamalı masa örtüsü
1 paket hic aılmamıs 1 yazan pecete
2 adet 1 yazan magnet ben bunları gelen bebeklere kucuk paketler icinde heiyeler vermistim o paketlere taktım
hic aılmaıs duvara yapısan pembe yıldızlar
1 adet cıek buketi gibi sus
8 adet yapılan yemeklere takılacak 1 yazan kurdanlar
pembe tul tabakları evi suslemiştik
1 paket hic aılmamıs pelitten alınmıs cıkolatalı badem sekeri pembe
2 adet 1 yazan bebek sapkası

ve kendi yaptıgım 1 temalı butik kurabiyeler

ben her temada (hello kitty,vs) butik kurabiyeler hazırlıyorum sipariş ustune, dilerseniz size de hazırlayabilirim

kalan resimleri whats up ya da mailden atabilirim özelden msj atın bana

Eki Görüntüle 1102402

Hepsi toplam kac olur peki???

ah be cnm bşey kalmadı ki :) gerçi çok bşey de almadım bi kaç balon bi süs o da dolandı atmak zorunda kaldım balonlar da patladı :)
hediyelikleri falan yaptrdm çok da memnun kaldm isterseniz ozelden yazarım kime yaptrdıgmı boyle işte :9:
guzel heyecanlar ama ii ki ypamşm dıorm guzel bi anı olarak kaldı fotolarda :16:

Cok teşekkür ederim..hedıyelıklerı kendım yapmayı planlıyorum,gercı cocuk gelır mı bılmıyorum,etrafımızda cocuk yasta pek kımse de yok:)

merhaba bayanlar bende oğluma doğum günü yapınca süsler vardı ama nereye koyduğumu bulamıyorum :) ama dilerseniz size alışveriş yaptığım sitenin adresini verebilirim 1 yaş doğum günü ürünleri var diğer doğum günü süsleride var. www.susevi.com dilerseniz girin bakın

Merhabalar, kizimin d.gunu suslemelerini satiyorum. Kuzulu konsept yaptik almayi dusunen olursa iletisime gecebilir. Ceg__2@hotmail.com

Eklentiler

• img1460911041415.webp
    img1460911041415.webp
    60,6 KB · Görüntüleme: 75
Back
X