Bebek İkinci El 1 YAŞ İÇİN UYGUN FİYATLI OYUNCAK ARIYORUM

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
ARKADAŞLAR BAKIP GEZMEYE FIRSATIM YOK. İLLAKİ BİRSÜRÜ OYUNCAK VARDIR. KESİNLİKLE UYGUN FİYATLI KIZIM İÇİN EĞİTİCİ TEMİZ KULLANILMIŞ OYUNCAK ARIYORUM. 4-5 AYLIKKEN ŞINGIRDAK VS BURDAN ALDIM. ŞİMDİ KIZ BÜYÜDÜ BAKMIYOR ONLARA. HALİYLE EĞİTİCİ ŞEYLER LAZIM. MÜZİKLİ PİYANO TELSİZ KİTAP VSVSVS. ANNELER BİLİR:)

Bunlar var bende ayıcık telefon tusları sesli
araba telefonunda tusları sesli
büyük boy legolar

Eklentiler

• 003.JPG
    1 MB · Görüntüleme: 103
  • 002.JPG
    1 MB · Görüntüleme: 92
  • 005.JPG
    1,1 MB · Görüntüleme: 85
AKTİVİTE MASASI ARIYORUUUUM. EĞİTİCİ KİTAAAAAAP. HAYDİ KIZLAR KIZIM ÇATLADI BEKLİYOR:)

Bondigo eğitici aktivite masasını e bebekten almıştım, çok sağlam ve çalışır durumda. şu an işyerinde olduğum için foto ekleyemiyorum bana özelden mail adresinizi atarsanız akşam 6 gibi fotoğraf çekip gönderebilirim. sıfırı 145 tl, ben 85 tl ye satmayı düşünüyorum

ANLADIM CANIM. 85 ÇOK BENİM İÇİN. KENDİMCE BİR LİMİTİM VAR.

post: 36594617, member: 439453"]Bondigo eğitici aktivite masasını e bebekten almıştım, çok sağlam ve çalışır durumda. şu an işyerinde olduğum için foto ekleyemiyorum bana özelden mail adresinizi atarsanız akşam 6 gibi fotoğraf çekip gönderebilirim. sıfırı 145 tl, ben 85 tl ye satmayı düşünüyorum[/QUOTE]
Bir ay önce e bevejte
Bir ay önce e bebekte 89 tlydi.simdi de bazi sitelerde sifiri 100-120 civarinda.

Bir ay önce e bevejte

Bir ay önce e bebekte 89 tlydi.simdi de bazi sitelerde sifiri 100-120 civarinda.[/QUOTE]
Kampanyalı fiyatını bilemem, e bebekte şu an 145 tl, indirimde 130 görünüyor. Ben bu fiyata veriyorum isteyen alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…