• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 1 YAŞ İÇİN UYGUN FİYATLI OYUNCAK ARIYORUM

muzeyyenrize

yupppyyy iade garantili :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
2.041
48
113
ARKADAŞLAR BAKIP GEZMEYE FIRSATIM YOK. İLLAKİ BİRSÜRÜ OYUNCAK VARDIR. KESİNLİKLE UYGUN FİYATLI KIZIM İÇİN EĞİTİCİ TEMİZ KULLANILMIŞ OYUNCAK ARIYORUM. 4-5 AYLIKKEN ŞINGIRDAK VS BURDAN ALDIM. ŞİMDİ KIZ BÜYÜDÜ BAKMIYOR ONLARA. HALİYLE EĞİTİCİ ŞEYLER LAZIM. MÜZİKLİ PİYANO TELSİZ KİTAP VSVSVS. ANNELER BİLİR:)

Bunlar var bende ayıcık telefon tusları sesli
araba telefonunda tusları sesli
büyük boy legolar

Eklentiler

• 003.JPG
    003.JPG
    1 MB · Görüntüleme: 103
  • 002.JPG
    002.JPG
    1 MB · Görüntüleme: 92
  • 005.JPG
    005.JPG
    1,1 MB · Görüntüleme: 85
AKTİVİTE MASASI ARIYORUUUUM. EĞİTİCİ KİTAAAAAAP. HAYDİ KIZLAR KIZIM ÇATLADI BEKLİYOR:)

Bondigo eğitici aktivite masasını e bebekten almıştım, çok sağlam ve çalışır durumda. şu an işyerinde olduğum için foto ekleyemiyorum bana özelden mail adresinizi atarsanız akşam 6 gibi fotoğraf çekip gönderebilirim. sıfırı 145 tl, ben 85 tl ye satmayı düşünüyorum

Bondigo eğitici aktivite masasını e bebekten almıştım, çok sağlam ve çalışır durumda. şu an işyerinde olduğum için foto ekleyemiyorum bana özelden mail adresinizi atarsanız akşam 6 gibi fotoğraf çekip gönderebilirim. sıfırı 145 tl, ben 85 tl ye satmayı düşünüyorum
ANLADIM CANIM. 85 ÇOK BENİM İÇİN. KENDİMCE BİR LİMİTİM VAR.

post: 36594617, member: 439453"]Bondigo eğitici aktivite masasını e bebekten almıştım, çok sağlam ve çalışır durumda. şu an işyerinde olduğum için foto ekleyemiyorum bana özelden mail adresinizi atarsanız akşam 6 gibi fotoğraf çekip gönderebilirim. sıfırı 145 tl, ben 85 tl ye satmayı düşünüyorum[/QUOTE]
Bir ay önce e bevejte
Bir ay önce e bebekte 89 tlydi.simdi de bazi sitelerde sifiri 100-120 civarinda.o_O

post: 36594617, member: 439453"]Bondigo eğitici aktivite masasını e bebekten almıştım, çok sağlam ve çalışır durumda. şu an işyerinde olduğum için foto ekleyemiyorum bana özelden mail adresinizi atarsanız akşam 6 gibi fotoğraf çekip gönderebilirim. sıfırı 145 tl, ben 85 tl ye satmayı düşünüyorum
Bir ay önce e bevejte

Bir ay önce e bebekte 89 tlydi.simdi de bazi sitelerde sifiri 100-120 civarinda.o_O[/QUOTE]
Kampanyalı fiyatını bilemem, e bebekte şu an 145 tl, indirimde 130 görünüyor. Ben bu fiyata veriyorum isteyen alır

Back