- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 30
- Konu Sahibi birbuyuktemmuzaski
-
Ben yegenime almistim 1. Yas icin herkesin cok hosuna gitmisti.Bebeklerde cok seviyorum ben yuzugu ama siz bilirsiniz tabi :)Bebek kiz. Ama yuzuk 1 yas icin col abarti olmazmi
Kizlar merhaba gorumcemin bebeginin 1.yas gunu ve ne alacagimiza karar veremedik. Fikir verebilirmisiniz lutfen. Benim aklima burda bir yer acilmis 0-36 ay arasi bebekler icin yuzme dersi gibi bir seyler oraya 1 aylik kayitmi yaptirsak ki? Ya da daha guzel onerisi olan varmi. O benim ikizlerime birine top havuzu birinede ilk arabam gibi bir sey almisti. Ucuz bir seu olmaz dogumundada bir sey takamadik. Fikirlerinizi bekliyorum
Kunye aldilr var ve takmiyoDoğumda birşey takamadıysanız güzel bir künye takabilirsiniz altın yani neticede adı büyük
Ben o bisikletlere bayılıyorum ya. Bizim oğlana alacaktik da işte kısmet olmadı.Arkadan ebeveyn direksiyonlu bisiklet alabilirsiniz
1 yasindaki bebege yuzuk mu?Ben yegenime almistim 1. Yas icin herkesin cok hosuna gitmisti.Bebeklerde cok seviyorum ben yuzugu ama siz bilirsiniz tabi :)
Bebek kiz. Ama yuzuk 1 yas icin col abarti olmazmi
Kulagini deldirmeyecekmis. Buyuyunce kendisi isterse deldirsin dediKüpe alın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?