- 4 Temmuz 2017
- 170
- 195
- 26
-
- Konu Sahibi Hayvansevgisi
Vurma alışkanlığı çocukların genelinde var çizgi filimlerinden aile den etraftan görerek bazende içindeki siniri atmak için yapıyolar iştah için kilosuna dikkat edin kilosu norman olduktan sonra az da yese sorun degil eğer anne sutu alıyorsa veya mama o doyuruyordur iştahını için onun seveceği yemekler yaparsanız zamanla açılır ben kızıma hep sevdiği şeyler yapiyorum ara ara yeni tatlar veriyorum sevmezse sevdiği yemeğe karıştırıyorum mesala bezelye sevmiyosa pilavına katiyrum yiyor pilavı sevdiği için ve sizle sofraya otururun sizi yerken görünce de iştahı açılır oda yemek ister :)Kızım 11 aylik 1 bucuk aydir yuruyor.cok istahli bir bebek degil kahvalti sevmiyor corba cesitleri tuketyor bu aralar cok agresif napcam bilmiyorum hicbir zaman vurmadim kimsedede gormedi tek basima büyutuyorum vurma aliskanligi oldu
Maşallah benim kizim da 1 yaşında ama gece 2 kere kalkar yürüyebiliyoruz konuşmamız da güzel yaşına göre kelimeler çıkartıyor aynı sizin gibi mama anne hala abi abla teyze anneanne su gibi şeyler oyun olarak daha çok bizim yüzümuzle oynamak dövmek öpmek samlambacc gibi oyjnlari beraber oyuncaklarıyla kendi başına oynuyorkizim 1 yasinda ek gida olarak hemen hemen herseyi yiyor
bu aralar biraz degisiklik var yemesinde ooyun oynayarak falan zorla yediriyorum yaklasik 1 aydir
tek elinden tutunca yada bir yerlere tutunarak yuruyor desteksizde 4 5 adim atiyor
oyun olarak siselere makarna falan attiriyorum doldur bosalt yapiyoruz
geometrik sekilli oyuncaklari dogru yerlere takmaya calisiyor
pet sise kapaklarini yerine takmaya calisiyor legolari ust uste takabiliyor
saklambac oynuyoruz
komut veriyorum kapiyi ac kapat gibi
konusmada anne baba gel git ciss bivv mama hal (hala) aç bunlar disinda anlamadigim bir dille dedikodu modunda
4.aydan beri aksam 7 en gec 8 de yatar sabah 6.45 de kalkar son 1 aydir gece beslenmesi bitti
gunduzleride artik tek uyku yaklasik 2 2.5 saat civari
Gece beslenmeyi nasıl kestiniz ne yaptinizkizim 1 yasinda ek gida olarak hemen hemen herseyi yiyor
bu aralar biraz degisiklik var yemesinde ooyun oynayarak falan zorla yediriyorum yaklasik 1 aydir
tek elinden tutunca yada bir yerlere tutunarak yuruyor desteksizde 4 5 adim atiyor
oyun olarak siselere makarna falan attiriyorum doldur bosalt yapiyoruz
geometrik sekilli oyuncaklari dogru yerlere takmaya calisiyor
pet sise kapaklarini yerine takmaya calisiyor legolari ust uste takabiliyor
saklambac oynuyoruz
komut veriyorum kapiyi ac kapat gibi
konusmada anne baba gel git ciss bivv mama hal (hala) aç bunlar disinda anlamadigim bir dille dedikodu modunda
4.aydan beri aksam 7 en gec 8 de yatar sabah 6.45 de kalkar son 1 aydir gece beslenmesi bitti
gunduzleride artik tek uyku yaklasik 2 2.5 saat civari
ben hic bisey yapmadim geceleri uyaninca kalkip doyuruyordum uyanmamaya basladi kendisiGece beslenmeyi nasıl kestiniz ne yaptiniz
Maşallahben hic bisey yapmadim geceleri uyaninca kalkip doyuruyordum uyanmamaya basladi kendisi