Çocuk Hastalıkları 1 yaş bebeğimin nefessiz kalması

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Benim küçük kızımda ara ara yapıyır zaten çok kolay ağlar ben kucağıma alıp çok hafif bir şekilde yukarıya aşağıya hareket ettiriyorum yani karışmasın dili kaçmasın boğazına diye şarkı söylüyorum dikkati dağılsın diye. Ama hoplatmak değil bakın sakince biraz hareket ettirmek o zaman geçiyor bebek hemşiresi demişti bunu bana ayrıca ağzına üfleyin yazanlar var yapmayın onu ters tepebilir doktorunuz baksın ama nedenini bilmiyorum sadece bizde yaşıyoruz kolay ağladığı için diye düşündümben çok ağlar küçük kızım çünkü
Benimde kızım kolay ağlıyor, cani da yanınca böyle bir tepki keşfetti ve ben panik olunca ilgi zannederek tekrarladı sanırım çok zor bir durum

Acaba bir yerde hata mi yaptım onu düşünüyorum neden böyle yapıyor ve ben nefesi gelmezse diye çok korkuyirum
Benim kizim 10 aylik iken basladi katilmaya. El brbek gul bebek donemiydi. Anne sutu desen aliyordu. Vitamini desen eksik degildi. Yani kendimi sorumli tutacağım hicbiseyi yoktu yine katildi.
Annelik illa kendini sorgulatiyor ama iciniz rahat olsun bu sizle alakali degil.

Bir an evvel benim kızım da unutur inşaallah
İnşallah canım eğer aklında soru varsa doktora göster ama ben olsam görünen başka sorun yoksa eğer beni tereddüt ettiren, goturmezdim.

Öyle yaptığı anlarda da üflemek cidden işe yarıyor denemelisin bence ama telaslanmadan ve belli etmeden normal bir şey yapıyormuş gibi davranman onu rahatlatacaktir.

bebeklerde aglama nobetinde katilma da deniz cok olan bisey bende de cok olurmus annemler kac kere doktora goturmus eeg filsn cekilmis bisey cikmamis suan nerdeyse 3 yasinda oglum var onda da oluyor cani cok yandiginda. onemli bisey degil merak etmeyin

Back