1 ya da 2 haftalık hamilelik belirtileri

Kızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım bende. Yumurtlama günümden 3 gün sonra göğüslerim ağrımaya sonra da dolgunlaşmaya başladı. Normalde 1 hafta kala göğüslerim ağrımaya başlardı ama bu sefer 12 gün kala başladı. Bir de sanki her an adet olacakmışım gibi bir hal var. 8 gün kaldı halbuki. Acaba erken mi adet olacağım yoksa hamile miyim bilemiyorum

IMG-20171127-WA0015.jpeg

Kızlar inşallah aynı dönem hamile kalmışızdır beraber doğururuz inşallah@elifsena64 darısı inşallah başına inşallah hamilesindir canım

Ayyy canim coook sevindimm senin adina allah saglikla kucagina nasip eder insallah.. Benim yok bu ay herhalde , allah ne zaman nasip ederse o zaman olur. Senin adina coook sevindim gerçekten : ))

Ayy insallah ama yoktur bende.. Adetten onceki testler ne kadar gecerli olur orasini bilemem ama 3 4 tane yaptim hep negatiff

Bu sabah, 2 3 gun sonra adet gunum. Ama adetten 2 gun once testte çıkan varmış yani benim yok gibi

İnşallah canım öyledir kızım da olmadı ya bu korkutuyo beni. Canım o belli olmaz

5 gebelik geçirdim . Net olarak şunu diyebilirim ki bu ay kesin hamileyim dediğim zamanlar hayal kırıklığı ile geçti.
‘Adetim neden gecikti ki acaba , en azından bir test yapayım da içim rahatlasın bari ‘ dediğim ay çift çizgiyi gördüm :) belirtilere boşuna kapılmamak lazım, hepsi hurafe bence

Bencede kesinlikle belirtiler psikolojik. Ben eminim ki bu ay yok ama içimden öyle cok istiyorum ki aslinda içten ice insallah vardir diyorum . ama vardir bi zamanı hayirlisi : )

X