- 26 Temmuz 2014
- 186
- 3
- Konu Sahibi ankaradanmarka
baktım akşam eşime göstereceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1217191 Eki Görüntüle 1217192 Eki Görüntüle 1217194 Eki Görüntüle 1217193 Eki Görüntüle 1217195resim koyabilir misiniz? bir de şehir neresi?
son fiyat nedir? kargo bana ait değil mi?
2 li sağma makinesi değil mi???Lansinoh elektrikli, çift sağımlı göğüs pompası+4 adet lansinoh süt saklama kabı satıyorum. Süt saklama kaplarını hiç kullanmadım. Pompayı da 4 ay önce aldım. Sadece 2 ay kullanıldı. Fiyat 110 tl+kargo ücreti.
Evet 2 li ve elektrikli2 li sağma makinesi değil mi???
son olacak fiyat nedir acabaEvet 2 li ve elektrikli
110 tlden aşağı veremem malesef. Sadece 2 ay kullandım ve yanında da 4 adet saklama kabı var.son olacak fiyat nedir acaba
ürünün son fiyatı nedirBEN DE ANKARADAYIM,İSTERSENİZ ÜRÜNÜ GOREBİLİRSİNİZ ...İYİ GÜNLER...
bir de ürün elektrikli değil mi?http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/lansİnoh-cİft-baŞlikli-garantİsİ-devam-eden-sÜt-saĞma-makİnemİ-satiyorum.745912/ MERHABA LİNSİNOH ELEKTRİKLİ MAKİNE İLANIM.ANKARADAYIM.İNCELEMEK İSTERSENİZ BUYRUN...
MERHABALAR,ÜRÜN ELEKTRİKLİ VE İKİ ĞÖGÜS SAĞMA ÖZELLİKLİ.PİYASADA 220-260 TL ARASINDA DEĞİŞİYOR SIFIRLARI VE BENİM ÜRÜNÜM DE SIFIR GİBİ.İÇERİSİNDE PİYASADA 20 LİRA CİVARINDA OLAN EXTRA İKİ TANE DE YEDEK BİBERON HEDİYE EDİYORUM.FİYATINDA BİŞEY YAPAMAM İNANIN.GARANTİSİ 2015 ARALIK AYINA KADAR DEVAM EDİYOR.KARGO ÜCRETİ DE OLMICAK,SANIRIM SİZ DE ANKARADASINIZ.TEŞEKKÜR EDERİM.bir de ürün elektrikli değil mi?
Kargo size ait olursa son fiyat 450 tl olur.Bende chicco key fit oto koltuğu var. Ankara'dayım. Gelip görebilirsiniz. :) http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/oyun-halısı-biberon-ısıtıcı-kraft-salıncak-chicco-keyfit-oto-koltuğu-bir-sürü-Şey.744026/#post-36496187
Canim ben sadece oto koltugunu satiyorum. 60 TL ye. Uyumlu lite way plus in sifiri 360 tl avmlerde.Kargo size ait olursa son fiyat 450 tl olur.