• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 tane iyi kalite 4, gün embriyosu, 1 tane orta kalite embriyo :(

Moralim çok bozuuk :KK43: 1 tane 4. gün iyi kalite embriyom dondurulacak bugün, 1 tane de orta kalite olan var onunda gelişimine bakılacak eğer iyiyse 5. gün ya da 6. gün dondurulacak :/ İlk Opuda bu kadar az embriyo elde edip başarılı olan oldu mu acaba ? doktor bir kaç kere daha yumurta toplama öneriyor. Ne yapmalıyım sizce?
5 tane 5. Gün embriyosu elde edildi 2 tanesi çok iyi kaliteydi 1 i transfer yapildi düşük oldu. sonra 1 iyi 1 orta kalite 2 tane transfer oldum hiç olmadı, en son onlardan arta kalan çokda iyi olmayan 2 embriym kaldı ben transfer istemedim yeniden toplama işlemi yapalım dedim Dr denemek istedi bizde kabul ettik orta kalitenin altında 2 embriyo ile ikiz bebeklerim oldu embriyo ve kalitesine takılma

5 tane 5. Gün embriyosu elde edildi 2 tanesi çok iyi kaliteydi 1 i transfer yapildi düşük oldu. sonra 1 iyi 1 orta kalite 2 tane transfer oldum hiç olmadı, en son onlardan arta kalan çokda iyi olmayan 2 embriym kaldı ben transfer istemedim yeniden toplama işlemi yapalım dedim Dr denemek istedi bizde kabul ettik orta kalitenin altında 2 embriyo ile ikiz bebeklerim oldu embriyo ve kalitesine takılma
Evet kaliteye takılmayın diyor herkes :) ama her seferinde 3 yumurta toplayıp sadece 1 tane dondurabiliyoruz kist ameliyatı olmadan öncede toplayabildiğimiz kadar toplayalım dedi doktor keşke daha fazla olsa ve bunlar tutmazsa ameliyattan sonra yumurtalık rezervim düşerde embriyo elde edemeyiz diye bir telaş oluyorum ama her şey Allahtan yapıcak bişey yok 🙂

Yumurta kalitenizi arttırıcı takviye vitaminler kullanmadan ikinci opuya baslamayın derim. Ama mevcut elinizdeki embriyolari deneyip denememek size kalmış. Ben bc kalite ile hamile kaldım. Belli olmaz.
Kaliteleri nasıl sınıflandırılıyor?

Maşallah hayırlı olsun hamileliğiniz 💕 3lü Havuz yöntemi önermişti doktorum onu yapıyoruz şimdi 2 kere daha Opu olacağım :) aslında Omepa q10 kullanıyordum, önerebileceğiniz başka takviyeler var mıdır acaba ?
3 lü havuz ne?

2 yumurtam toplandı canım birisi döllenmedi bile tek yumurtamdan da ümitsizlerdi. Sonra Allah ol dedi oldu ve 5. Güne bb kalite geldi yumurtam dondurduk. Transfer günü çözüldü ve birden yumurta AA kaliteye dönüştü. Şimdide Allah’ın izniyle o tek embriyo ile 5 haftalık hamileyim. 🌺🌺🌺 Rabbim sağlıkla sıhhatle afiyetle kolaylıkla kucağınımıza, kucağınıza almamızı, almanızı da nasip etsin 🌺🌺🌺
Dondurulurkrn bb idi, çözülünce mi birden AA oldu?
Ve 2 yumurta iğnelerden öncede öyle miydi yumurta takipte mi 2.si büyüdü?

Amh, fsh kaçtı yumurtanın az? Benimde maalesef öyle.

Dondurulurkrn bb idi, çözülünce mi birden AA oldu?
Ve 2 yumurta iğnelerden öncede öyle miydi yumurta takipte mi 2.si büyüdü?

Amh, fsh kaçtı yumurtanın az? Benimde maalesef öyle.
Evet canım bb donduruldu çözdürüldü transfer saatini beklerken AA oldu elhamdulillah 🌺 Aslında 5 yumurtam vardı ama bir şekilde sönüyor yumurtalarım ilaçlara ters tepki veriyor o asıl yumurtlayacağım önde giden 1 yumurta dışında elle tutulur bir yumurtam olmuyor. Adetlerim hep düzenliydi ondan geç öğrendim aslında durumumu… Amh 0,5…. fsh ise normal değerdeydi sanırım, hatırlamıyorum şuan canım kusura bakma ama bi bakayım tahlillerde bulabilirsem atayım inşaAllah

3 kere yumurta toplama oluyor havuzda toplanıyor anne karnında gibi hissediyormuş embriyolar sonra transfer süreçleri oluyor. Bizim bunu yapma amacımız yumurta rezervim düşük , çikolata kistlerim var ve tek tüpüm tıkalı laporoskopi ameliyatı olacağım tüpümün teki alınacak girmişken de çikolata kistlerimi temizleyecekler, kistleri almak yumurta rezervini daha da düşürüyor o yüzden ameliyat olmadan toplayabildiği kadar toplayıp biriktirebildiğimiz kadar embriyo biriktirelim dedi doktorum sonra ameliyat (laporoskopi) olacağım artık transferde sonraki süreçte :)

3 kere yumurta toplama oluyor havuzda toplanıyor anne karnında gibi hissediyormuş embriyolar sonra transfer süreçleri oluyor. Bizim bunu yapma amacımız yumurta rezervim düşük , çikolata kistlerim var ve tek tüpüm tıkalı laporoskopi ameliyatı olacağım tüpümün teki alınacak girmişken de çikolata kistlerimi temizleyecekler, kistleri almak yumurta rezervini daha da düşürüyor o yüzden ameliyat olmadan toplayabildiği kadar toplayıp biriktirebildiğimiz kadar embriyo biriktirelim dedi doktorum sonra ameliyat (laporoskopi) olacağım artık transferde sonraki süreçte :)
Üst üste 3 ay mı yumurta toplandı?

Üst üste 3 ay mı yumurta toplandı?
İlkinden sonra ikincisi için 2. adetde çağırıyorlar genel olarak , ilk toplamadan sonra 1 ya da 2 hafta sonra adetiniz geliyor zaten değerleriniz normal çıkarsa ikincisi için hemen iğnelere başlayabiliyorsunuz . Ben ilk toplamayı 19 Ağustosta yaptım sonra ki toplamayı 16 Eylülde yapmıştım değerlerim iyiydi ama son toplama için 2. adetimi bekliyorum o ayki durumunuza bağlı her şey yani:)

Yumurta kalitenizi arttırıcı takviye vitaminler kullanmadan ikinci opuya baslamayın derim. Ama mevcut elinizdeki embriyolari deneyip denememek size kalmış. Ben bc kalite ile hamile kaldım. Belli olmaz.
Cmm yorumun bana umut oldu benimde beşinci gün 3bc 3cb embriyolarim var korkuyorum tutmaz diye doktor umut var ama ilk koyduğumuz embriyolardan daha düşük kaliteleri dedi

benım de 7 tane cıktı 3 ü döllendi 3.gün birini daha kaybettik.Biri orta kalıte bırı ıyı kalıte dedıler ben bırdaha yapsak teansfer etmeden dedım ama doktr transfer etmeyı uygun buldu sonrasını düşünmektense önce şu anı düşün dedı 37 yasındayım amh ım cok düştü her ay 0,1 düşüyor 0,25 e kadar indi :KK43: 8.günümdeyım transferın ınsşalah ıkısı de tutar 🥹🥹🥹😢😢
Cmm insaAllah transferin olumlu olmuştur

Cmm insaAllah transferin olumlu olmuştur
tesekkur ederım biri tuttu çok şükür 6 haftalık hamileyim 🥰🤗 ikiz çok istemıstım ama nasp değilmiş.İnşallah sağsalim kucağıma alırım 🥹🤗İnşallah tüm isteyenlere burada en kısa zamanda. 🤗

tesekkur ederım biri tuttu çok şükür 6 haftalık hamileyim 🥰🤗 ikiz çok istemıstım ama nasp değilmiş.İnşallah sağsalim kucağıma alırım 🥹🤗İnşallah tüm isteyenlere burada en kısa zamanda. 🤗
Sağlıkla kucağına al cnm benim peki beşinci gunmuydu kaliteleri nasıldı benim beşinci gün 3bc 3cb vs biseyler dedi doktor ilk transferimden biraz daha dusukmus ilkinden bir bebeğim var panik yaptım doktor öyle deyince senin embryo hkkinda bu şekil bilgi verdiler mi

3.gün embryosuydu biri iyi biri orta kaliteydı.verdıklerı kagıtta 4b 8b yazıyor baska bısı soylemedıler.amin inşallah ❤️🤗 darısı size

Back