Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 tane iyi kalite 4, gün embriyosu, 1 tane orta kalite embriyo :(
- Konu Sahibi cnsu93
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #4.günkalitesi #havuz #tüpbebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Havuz mu yapıyorlar? Belki bu tek embriyo tutar canımBugün bilgi aldım orta kalite olanın gelişimi durmuş onu dondurmadılar Tek bir embriyom var şuanda Neyse bunu da şükür deyip, önümüzde ki toplama için kendimi daha iyi hazırlayacağım :)
Havuz yapıyorlar canım :) inşalahh bir daha ki Opu da daha fazla embriyomuz oluşur :)Havuz mu yapıyorlar? Belki bu tek embriyo tutar canım
İnşaAllah canım inşaAllahHavuz yapıyorlar canım :) inşalahh bir daha ki Opu da daha fazla embriyomuz oluşur :)
Benimde 3 tane yumurtam toplandi orta kalite ikisi transfer edildi suan gebeyim. Umutsuz olma o bir embriyo bile yetecektir yeterki umutlu olMoralim çok bozuuk 1 tane 4. gün iyi kalite embriyom dondurulacak bugün, 1 tane de orta kalite olan var onunda gelişimine bakılacak eğer iyiyse 5. gün ya da 6. gün dondurulacak :/ İlk Opuda bu kadar az embriyo elde edip başarılı olan oldu mu acaba ? doktor bir kaç kere daha yumurta toplama öneriyor. Ne yapmalıyım sizce?
Gebeliğinizi tebrik ederim ilk duyduğumda biraz moral bozukluğu yaşadım ama 1 tane de olsa var diye umutluyum şuan :)Benimde 3 tane yumurtam toplandi orta kalite ikisi transfer edildi suan gebeyim. Umutsuz olma o bir embriyo bile yetecektir yeterki umutlu ol
- 3 Haziran 2022
- 29
- 7
- 16
- 41
Merhaba gonalf 6. Gündeyim. 6 folikül gôrünmüstü en başta. Şu an 1 adet 15 iki adet 10 mm folikul var. Tedaviye devam edip etmeme arasinda kalmistim iki gün sonra tekrar bakicaz. Yumurta gelisimleri birbirinden cok farkli olunca arada kaldik doktorumla. Yaş da 40 olunca diğer aylarda da çok farkli olmaz folikul sayisi diye dusunuyorum.
Ne yaptınız ? Ben konuyu kaçırmışım. Toplattınız mı yumurtaları ? Ben 30 yaşındayım inan bende de hep 3-4 gözüküyor. Bu Opuda da 3 tane toplandı yumurtam. Hayırlısı olsun diyelim. 1 tane de yetiyor sonuçta :)Merhaba gonalf 6. Gündeyim. 6 folikül gôrünmüstü en başta. Şu an 1 adet 15 iki adet 10 mm folikul var. Tedaviye devam edip etmeme arasinda kalmistim iki gün sonra tekrar bakicaz. Yumurta gelisimleri birbirinden cok farkli olunca arada kaldik doktorumla. Yaş da 40 olunca diğer aylarda da çok farkli olmaz folikul sayisi diye dusunuyorum.
- 3 Haziran 2022
- 29
- 7
- 16
- 41
benım de 7 tane cıktı 3 ü döllendi 3.gün birini daha kaybettik.Biri orta kalıte bırı ıyı kalıte dedıler ben bırdaha yapsak teansfer etmeden dedım ama doktr transfer etmeyı uygun buldu sonrasını düşünmektense önce şu anı düşün dedı 37 yasındayım amh ım cok düştü her ay 0,1 düşüyor 0,25 e kadar indi 8.günümdeyım transferın ınsşalah ıkısı de tutar
Ay hadi inşallah sonucunuz güzel olur bende bekliyorum yarın arayacaklar durumlarını anlatıcaklar bakalım4 toplandi 3ü dolu çıktı. 2 tanesi 6. Günü bekleyip pgtye gitti çok şükür. Sonuç bekliyoruz. Size de güzel sonuçlar olsun inşallah.
Rahiminizde bir sıkıntınız yoksa transfer etmesi güzel eğer tutunmazsa bir daha yaparsınız elinizde embriyo varken transfer olun kesinlikle benim çikolata kistlerim var bir de sol tüpüm tıkalı ben ameliyat olacağım, olmadan öncede toplayabildiğimiz kadar yumurta toplayıp embriyo havuzu yapıyoruz hayırlı olsun şimdidenbenım de 7 tane cıktı 3 ü döllendi 3.gün birini daha kaybettik.Biri orta kalıte bırı ıyı kalıte dedıler ben bırdaha yapsak teansfer etmeden dedım ama doktr transfer etmeyı uygun buldu sonrasını düşünmektense önce şu anı düşün dedı 37 yasındayım amh ım cok düştü her ay 0,1 düşüyor 0,25 e kadar indi 8.günümdeyım transferın ınsşalah ıkısı de tutar
cok gecmıs olsun ınsallah anladım.Ben de aslında en ıyı ihtımalle hamıle kalırsam bır bucuk sene gececek emzırmeydı dogumdu ıkıncı ıcın o zaman daha kalıtesız olur yumurtalar diye düşünüp dondurup bıraz daha toplamak ıstemıstım ama doktor öncelıgın bırıncı olsun ıkıncı degıl dedı ve koyduk cuma gunu tesr gunum ınsallah tutar ılk denememRahiminizde bir sıkıntınız yoksa transfer etmesi güzel eğer tutunmazsa bir daha yaparsınız elinizde embriyo varken transfer olun kesinlikle benim çikolata kistlerim var bir de sol tüpüm tıkalı ben ameliyat olacağım, olmadan öncede toplayabildiğimiz kadar yumurta toplayıp embriyo havuzu yapıyoruz hayırlı olsun şimdiden
Çok heyecanlı İnşallah tutar canım benimcok gecmıs olsun ınsallah anladım.Ben de aslında en ıyı ihtımalle hamıle kalırsam bır bucuk sene gececek emzırmeydı dogumdu ıkıncı ıcın o zaman daha kalıtesız olur yumurtalar diye düşünüp dondurup bıraz daha toplamak ıstemıstım ama doktor öncelıgın bırıncı olsun ıkıncı degıl dedı ve koyduk cuma gunu tesr gunum ınsallah tutar ılk denemem
bence çok belirti bekleme ya :) belirtiler yumurtlama dönemlerinde ve adet dönemlerinde de oluyor ben sadece hamile olmaya yormuyorum. Bir kaç kere %100 hamilelik belirtilerinin hepsini yaşadım adetimde gecikti ama sonuç hep hüsrandı :)amin hiç belirtim olmadığı için birqz karamsarım ama hakkımda hayırlısı olsun hepımızın ınsalalh
2. Opumu oldum ve 3 tane yine olgun yumurtam toplandı ama sadece 1 tanesi 6aa kalitede 5.gün donduruldu 1i anomali döllendi sonra diğeri iyiydi 6.gün bakıcaz dediler oda durmuş şuan 2 opu dan sadece 2 tane donmuş embriyom var. Allahtan biri çok iyi kalite dedi ama mecbur bir tane daha yumurta toplama yapıcaz süreç uzadıkça uzuyoor