Yok canım hamilelik değil izne ayrildin ya en kısa 2 hafta oluyo izin geçen hafta 1.ydi bu hafta 2.hafta önümüzdeki hafta yazicaz listeye izinden döndü diye sonraki haftada hamilelik nedeniyle ayrıldı yazariz.
Anladim canim hamilelik ten sonra katilirim oyleyse . ayrilmak istemiyordum ama kiloda veremeyecegum tabi. Arada gelir sizlere selam veririm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin :) eksiklerimiz var hala, bildirim yapılmayacak sanırımSelam kardeş takim nasilsiniz bu hafta bi bakayim dedim.. Listenize daha toplanmamis ama sonra yine ugrarim.. Arada bize de buyurun görüşürüz
Selam kardeş takim nasilsiniz bu hafta bi bakayim dedim.. Listenize daha toplanmamis ama sonra yine ugrarim.. Arada bize de buyurun görüşürüz
Kızlar bu arada adet dönemi olduğu için sanırım, benim kilom aynı kaldı, haftaya kendimden umutluyum :)
hoşgeldin :) eksiklerimiz var hala, bildirim yapılmayacak sanırımgelelim arada sizin takıma da :)
Tesekkurler canim bildirimde bulunmalarini bekliyoruz arkadaslarin sevgiler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
*** 1. TAKIM 365. ETAP***
Sosyestetik: ( 61.0 /60.8 / 0.2/%0.33 )
Sulfirikasitcik: ( 58.0/ / /% )3.kez bildirimde bulunmadıgi icin diskalifiye edildi
crystallife65.4/ 65.4/0 /% 0)
zeynepcer : (61.8/ 61.8 /0 / %0 )
_leila_: (57.3/ 57,3/0 / %0 )
Turab571: (61.4 / / /% )
Naneli_şekerim: (79.0/ / /% )
Sinayropen: (63.8/ / /% )
Bizi: ( 79.0/ 74.0/5 / %1.05 )yeni üye hedef kilosu 69 kilosu 6'ya bölündü
1. TAKIM ORTALAMASI%
Leylacim ben telden bakiyorum sulfirikasite diskalifiye yazdim digerlerini de bekleyelim mi yazalim
Mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Afedersiniz yaz evde değildim
Sabahg tartildim ve hemen ciktim evden
Bi de moralin bozuldu
64,3 geldim
Niye aldim ki. Eskisinden daha çok spor yapiom ve dikkat eduom belki qadet taqrihim geldi oldann
Buna nasilsin hesap yapilir ki
63,8-64,3= -0,5
-0,5 .100=-50
63,8:-50=-1,276
Doğru mu acaba
Kızlar beklemek isterseniz siz bilirsiniz. Kilosu sabit olanlara kırmızı kalın harflerle kilosu sabit yazmanız gerek.gelmeyenleri beklemiycekseniz bildirimde bulunmadı yazilcak.
Afedersiniz yaz evde değildim
Sabahg tartildim ve hemen ciktim evden
Bi de moralin bozuldu
64,3 geldim
Niye aldim ki. Eskisinden daha çok spor yapiom ve dikkat eduom belki qadet taqrihim geldi oldann
Buna nasilsin hesap yapilir ki
63,8-64,3= -0,5
-0,5 .100=-50
63,8:-50=-1,276
Doğru mu acaba
-0.78 yapiyo canım. - 50yi 63.8 e boluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?