tabi sizler bu evrelerden geçtiginiz için benim için yorumlarınız cok önemliydi :) teşekkürederim canım kafam karısıktı suan yorumlarınızla aydınlandım :)
kararımı verdim önce konusucam alıp karsıma sonrada zaman tanıyacagım netleştirmesi için. ama izmire gidecegim .ben burda olursam görüşmek isteyecek vs tam karar veremeden istiyorum vs diyecek. ben kararını netleştirip kendinede zaman vermesini istiyorum. önemli olan evlilik degik dogru karar :)
teşekkürler kızlar cok seviyorum ben bu gurubu.. bırakmayacagım sizi ....
hülyacım sevgilin kaç yaşında bilmiyorum ama erkekler evlendiklerinde bi anda eskiden yaptıkları şeyleri yapamayacaklarını düşünüyolar sanırım,bide sorumluluk duygusu baskın olucağı için tırsıyolar evlilikten...
acaba kendi içinde çözemediği,yada sana söylemediği bişeyler olabilirmi,nedir bi anda onu fikrinden vazgeçiren
eda ogle yemegini mi yedin :26:
benim diyetisyen sabah ile ogle arasinda ki ara ogunu kaldirdi :44:
aaaaa ama oyle hemen sıkılmak yok yolumuz uzunnnnnnnn
efet efet bizde öğle yemeği 11 de hazır 11.30 da yiyoruz......
edaaaaaaaaa burc yorumumu yapiyorsunnnnnnnn
hulyadan sonra bana da yaaapppppp
ben kova esim akreppppp:18:
ben burçlarla ilgili olduğumdan bazı gruplar gençken evliliğe adaptedir (oğlak, yay, terazi, akrep) bazıları evlilikten sonra(koç, kova boğa) bazıları hiç bir zaman hazır modda değildir(yengeç, ikizler ) bazılarıda hep hazırdır (başak, balık, aslan)
tabi bunlar genelleme birde davranışlarıyla tam olarak burcunun özelliklerini karşılıyormu bu önemli......
afiyet olsunnnnnnnnnnnn
edaaaaaaaaa burc yorumumu yapiyorsunnnnnnnn
hulyadan sonra bana da yaaapppppp
ben kova esim akreppppp:18:
güzelim burç larınız neler? ama gerçek doğum günlerinize göre nüfusta bazen yanlış yazıyor.................
ben yay,kocişim ikizler zaten biz zıt kutuplarız,ama işte çekiyoruz birbirimizi
ben yay,kocişim ikizler zaten biz zıt kutuplarız,ama işte çekiyoruz birbirimizi
benim burcum: yay
erkek arkadaşımın: ikizler
cok dogru yorumların canım şaşırdım :)canımcım onun evliliğe hazır olmasını hiç bekleme hiç bir zaman hazır olmayacak o oyunları sever oyun oynaman lazım... senin gideceğim dediğine tabiki inanmaz o yine oyun oynadağını sanıyor... onun dünyasını bozma ona göster gerçekleri diyemem o oyun dünyasında mutlu.... ama daha farklı oyunlara girebilirsin yada durmadan evliliğin getirilerinden zamanı değerlendiremezseniz sabrınız kalmazsa renkli dünyanızın bozulacağından beraber yürdüğümüz yolda ikimizde tam gaz demeliyiz durduruğumuz mola verdiğimiz dinlendiğimiz anda büyüsü bozulur diyeceksin anca gazla gider ikizler... yay ise gaz verme konusunda resmen uzmanlaşmıştır yapabilirsin hiç kırma direncini bastır tam gaz 2 yılı boşa geçirmediniz koskoca insanlarsınız karar verme zamanını geçtiniz ya tadını çıkaracaksınız yada yeni dünyalara yol alacaksınız........
ayyy edaaaaaaa valla oyle zor ki benim esim iki cambaz bir ipte oynamiyor valla dedigin gibi..sen kova isen sizin ilişkinizi götüren sensin.... akrep zekidir ama genelde uç konularda genelde tek mutlu etmen gereken yer affedersin ama yatak odasıdır...... genelde birşey söylemez sessizdir adamı sinir eden bir tavrı vardır. ilk günlerde aşık olmana neden olan çekici bakışlarını evliliğin ilerleyen yıllarında tüm hatalarını yakalayan dalga geçen bakışlarıyla değiştirir... ama normalde o onu nasıl görmek istiyorsan odur... küçük bir çocuktur onu sen yönlendirirsin çok sinirlendirmediğin sürece ve hep alttan aldığın sürece (pışpışladığın sürece ) ağada sensin paşada.... onun tek istediği bakışlarından anlayan o söylemeden birşeyleri onu anlayan zeki bir kadındır. tartışma çıkarma uysal uysal yaşayın çok kıskançtır her hareketini izler onun izlediği gibi sen onu izleyemezsin çünkü onun dünyasında onun yeri erkek yeridir sende kadınsın... sen her an tetikte olmalısın sıkıştırmamalısın senin özgür yapına çok terstir açıkcası becerebilirsen he diyip geçmelisin......... bilmem ki söylenecek çok şey var hangi birini diyim????????
eşim kova ben boğa. bize de bakıver bi eda :)
cok dogru yorumların canım şaşırdım :)
gerçekten gaza gelir :) bende herzaman o farkında olmasada dediklerimi o yöntemle yaptırmışımdır
bu akşam konuşmadan sonra size yazacagım son gelişmeyi. teşekkürederim canım .
ikizler erkeği isim takmaya bayılır tabi saygı çerçevesi şirin isimler şirine, civcivim bile olabilir... ayrıca ne yaparsan yap sexy olmaktan bile önde olan olan onun için birinin tatlı şirin olmasıdır... abartı derecesine ulaşmamışsada yolda olan bir detay algısı vardır. uyumlu giyinmelisin renklerde bile detaylar olmalı... bu güzelliği ellere bırakıp düşünmek istediğine eminmisin gibi iddialı sözleri kullanmayı da eksik etme yanlız bunu önce yapmayacaksın önce tatlılığınla saf bakışlarınla gaza getirmelerinle ikna edip sonra iddialı hale geçeceksin...... neyse güzelim bol şanslar hakkına hayırlısı olsun......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?