- Konu Sahibi berfinbilgen
-
Ben prakteni 1yıl kullandım. İlk zamanlarda cidden çok fazla uyku yapıyordu ve iştahımı açıyordu. Ama bünyem o kadar çok alıştı ki ilaca günde 3 ölçek içtiğim zamanlarda bile uyku yapmamaya ve iştahıma da etki etmemeye başladı. Tabi bu bende yarattığı bir sonuç. Sizlerde de aynı etkiyi yapar mı bilemem.
bende yapmıyor içtiğim sürece iştahım hep yerinde ama bünyeye göre değişim gösterebilir belki
Bugün harnup pekmezi aldım. Merak ettim açıkçası bu mucizevi pekmezi. Galiba aç karnına içildiiğinde kilo vermeye, tok karnına içildiğinde ise kilo almaya neden oluyormuş. Ama kokusu iğrençti. sütün içine koydum biraz,buna rağmen midem altüst oldu. Hemen ağzımın tadı değişsin diye bir sürü şey yedim ama nafile. yarım saat boyunca geçmedi
eczanenin açılmasını bekliyorum hemen gidip prakten alıcam eğer dedikleri gibiyse ewde ne var ne yoksa silip süpürcem gibi:)
ve alıp geldim prakteni:) yalnız bişey sorcam menstrüasyon bozukluklara yol açabilir falan yazıyo ben de şuan mens dönemindeyim acaba bu dönemde prakten alan arkadaşlar var mı kanamayı falan arttırıyo mu?
kahvaltı;
domates,salata,kırmıı yeşil biber,et jambon 1 fincan çay,3dilim beyaz ekmek...
öglen kırmızı et bi parça mafoldumben fazla yiyemiyorum offf...bi kase yogurt,pilav,2dilim ekmek..
aralarda çikileta :asigim:
akşamda bi tabak sebze yemegi,bşka da bi lokma koyamadm agzıma((
vee yarnda prakten alıp annemden gizli içcem :1ninca:
ah çok masum keşke benim eşimde senin eşin gibi düşünse böyle fit kal ne gerek var kilo almana dese:))
Slm.
Ben kaç gündür hastaydım kızlar fena üşütmüşüm buralara uğrayamadım.3gün hiçbişey yiyemedim midem almadı.Bayramda 2kilo almıştım çok mutluydum bugün tartıldığımda aynen vermişim yine sıfır noktasına döndüm yani. senağlamasenağlama hasta olmadan 2gece önce yatmadan prakten içmiştim ve ertesi gün okadar uykulu okadar agresif ve mutsuzdum ki anlatamam.Sanrm bikaç ark.ta daha sinir yapmıştı,bende de oldu sonra içmedim bidaha.Ama azar azar başlarsam belki bunu da aşabilirim çünkü iştah yaptığı doğru ama iştah yapym derken depresif olmayın tükkat kızlar şutarafagitti
Slm.
Ben kaç gündür hastaydım kızlar fena üşütmüşüm buralara uğrayamadım.3gün hiçbişey yiyemedim midem almadı.Bayramda 2kilo almıştım çok mutluydum bugün tartıldığımda aynen vermişim yine sıfır noktasına döndüm yani. senağlamasenağlama hasta olmadan 2gece önce yatmadan prakten içmiştim ve ertesi gün okadar uykulu okadar agresif ve mutsuzdum ki anlatamam.Sanrm bikaç ark.ta daha sinir yapmıştı,bende de oldu sonra içmedim bidaha.Ama azar azar başlarsam belki bunu da aşabilirim çünkü iştah yaptığı doğru ama iştah yapym derken depresif olmayın tükkat kızlar şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?