- 11 Mart 2009
- 784
- 3
- 643
- 42
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
ya ben hala acemiyim bilemedim bana bi söleyiverin tartılıp kilomuzu burayamı yazcaz eğer öyleyse azönce tartıldım 47.6 çıktım
yanlız fazla yemeye çalışıyorum bu aralar hiç iyi diilim
midem kötü alışkın diilimki 3 öğün yemek yemeye
ya ben hala acemiyim bilemedim bana bi söleyiverin tartılıp kilomuzu burayamı yazcaz eğer öyleyse azönce tartıldım 47.6 çıktım
cnm eğer yarışmadaysan cuma günleri aç karnına tartılıp berfin e özel msjla kilonu bildirmen gerekiyor....a.s.
yaa kızlar bnm de göbişim cıkıo kilo cok almadım ama göbeğim hamile gibi cıkıo=(((
vendettaya katılıyorum cok dogru soylemıs, senı kıskandıgı ıcın o sekılde ustune gıtmeye calısmıs senın yapman hııc kafana takmaman ve halınden son derece mutlu olman canım...apartmanda doktor kadın var bizim bugün oğlumu parka götürdüm
parktan gelirken apartmanın önünde karşılaştık
kadın çocuk doktoru
bana ayy sen ne kadar zayıflmışsın böyle:1shok: ayy huy falan yaptı
eskiden ne güzeldin doğum yaptığında yine eski haline dön dedi
sanki ben dönmek istemiyorum
sinir oluyorum şu insanlara ya
ne kadar patavatsız karsımdaki darılırmı kırılırmı
düşünmek yok çatır çatır saydı lafları
arkasını döndü poposunu kıvıra kıvıra arabasına bindi gitti
o kadar moralim bozulduki eve geldiğimden beri kaç kere aynaya baktım
Bu arada yemek listemi kopyalıyorum hemen cokacimcoook
09.10.2009 Cuma Napolyon soslu köfte Tel şehriye çorba Pirinç pilavı Yoğurt
Birazdan bunları midemle buluşturacam delikafadulden
cıkolatayla durulurmu canım bence ye bırseyler oyle olmazben birşey yemiycem
gündüz büyük bi çikolata yedim
karnım hiç aç değil belki fırın makarna yaparım
OGES - SEHT - MAJESTELERI kilolarinizi bekliyorum gelmemesi durumunda yarisma disi kalicaksiniz.
karışık kızartma tam 1 ekmek,azıcık kaldı ama, bir kase de yoğrut yedim. 2 hafta ya da 3 hafta sonra ideal kiloma ulaşacağım inşallah. zaten kendime 2 ay süre vermiştim şakkıdı
Bugün öğrencim kızmazsanız bişey söyleyeceğim hocam dedi. Kilo almışsınız ve çok yakışmış dedi. BU söze kızılır mı hiç demek istedim ama demedim tabi =)
ooo süper tam bir ekmekalkisalkisalkis ne gsl kısa zamanda ulaşıcaksın ideal kilona banada arkadaşlarım ddiler kilo almışsın sen yakışmış kilo falan die bende hep bacaklarımın ve kollarımn inceliğinden şikayetçydm gsl duruo kılların ddiler bacak kısımları hafif bol olan pantolonlarımda doldu biras bellerinide zor kapatıorm daha almam lazım 3 4 kilo daha ama olsun iigelişmeopuyorumnanaktan
Ben en sevdiğim yemekleri yiyorum. kızartmaya bayılırım mesela o olunca 1 ekmek götürdüm hemen.
canım benim kilo aldığım popişimden :) ve göbekten belli oluyor. bacaklarım çok da almadı açıkçası. anlaşılan senin kilo dengeli dağılacak ne güzel yerimseniben Ben sadece popomun büyümesini istemiyorum bacaklarım da alsın istiyorum. belki ideal kiloya yaklaştıkça bacaklarım da kalınlaşır azıcık =)
popon büyüyünce bacaklarında kalınlaşır bence ben aslında bel göbek kısmı hariç her yerimn almasını istiorm göğüslerimnde zayıflayınca orada gidio diolar kilo alıncada büyür inş:Saruboceq:ama bizde önce yüzden ve göbekten belli oluo aldığımz kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?