1 Takım Kilo Alma Yarışması !

ya ben hala acemiyim bilemedim bana bi söleyiverin tartılıp kilomuzu burayamı yazcaz eğer öyleyse azönce tartıldım 47.6 çıktım
yanlız fazla yemeye çalışıyorum bu aralar hiç iyi diilim
midem kötü alışkın diilimki 3 öğün yemek yemeye

Sen yarışmadamısın? Eğer öyleysen berfinbilgen in nikinden özel mesajla kilonu ona yolluyosun.

cnm eğer yarışmadaysan cuma günleri aç karnına tartılıp berfin e özel msjla kilonu bildirmen gerekiyor....a.s.

yaa kızlar bnm de göbişim cıkıo kilo cok almadım ama göbeğim hamile gibi cıkıo=(((

canım benımde aynı yanı bu kısıye ozel bır durum degıl bızım gıbı ınsanlarda en ufak bır kılo gobekte bellı oluyor ama aslında orantılı dagılıyor bız farketmıyoruz dırek gobek goze batıyor, bencede bu duruma sevınmelı

vendettaya katılıyorum cok dogru soylemıs, senı kıskandıgı ıcın o sekılde ustune gıtmeye calısmıs senın yapman hııc kafana takmaman ve halınden son derece mutlu olman canım...

Bu arada yemek listemi kopyalıyorum hemen cokacimcoook
09.10.2009 Cuma Napolyon soslu köfte Tel şehriye çorba Pirinç pilavı Yoğurt
Birazdan bunları midemle buluşturacam delikafadulden

ooo menuye baak süperyerimseniben

ben birşey yemiycem
gündüz büyük bi çikolata yedim
karnım hiç aç değil belki fırın makarna yaparım
cıkolatayla durulurmu canım bence ye bırseyler oyle olmaz

aslında burdan kurallar geregı kılo vermek yasak senınde belırttıgın gıbı kuralları bılmedıgın ıcın ve yenı oldugun ıcın kabul edıyorum...

karışık kızartma tam 1 ekmek,azıcık kaldı ama, bir kase de yoğrut yedim. 2 hafta ya da 3 hafta sonra ideal kiloma ulaşacağım inşallah. zaten kendime 2 ay süre vermiştim şakkıdı

Bugün öğrencim kızmazsanız bişey söyleyeceğim hocam dedi. Kilo almışsınız ve çok yakışmış dedi. BU söze kızılır mı hiç demek istedim ama demedim tabi =)

:gitmeuff akşam yemeğini tek başıma yedm yaa öle de olunca hiç bişi yiyemedm bi tabak çorba içtm kesme çorbası bide salata yedm işte ama salatanın sosunu yoğurtlu mayonezli yaptm bu kadar çok yetrsiz biliorm ama şimdi çikolata yicem bide badem kuruyemiş falan var ewde onlardanda yicem telafi ederim umarım

ooo süper tam bir ekmekalkisalkisalkis ne gsl kısa zamanda ulaşıcaksın ideal kilona banada arkadaşlarım ddiler kilo almışsın sen yakışmış kilo falan die bende hep bacaklarımın ve kollarımn inceliğinden şikayetçydm gsl duruo kılların ddiler bacak kısımları hafif bol olan pantolonlarımda doldu biras bellerinide zor kapatıorm daha almam lazım 3 4 kilo daha ama olsun iigelişmeopuyorumnanaktan

arkadaslar yeni oldugu icin ve kurallari okumadiklari icin hosgoruyoruz bu haftalik. 2 kisi kaldi gondermeyen 1 belli oldu. SEHT ve MAJESJELERI kilonuzu bekliyorum

Ben en sevdiğim yemekleri yiyorum. kızartmaya bayılırım mesela o olunca 1 ekmek götürdüm hemen.

canım benim kilo aldığım popişimden :) ve göbekten belli oluyor. bacaklarım çok da almadı açıkçası. anlaşılan senin kilo dengeli dağılacak ne güzel yerimseniben Ben sadece popomun büyümesini istemiyorum bacaklarım da alsın istiyorum. belki ideal kiloya yaklaştıkça bacaklarım da kalınlaşır azıcık =)

popon büyüyünce bacaklarında kalınlaşır bence ben aslında bel göbek kısmı hariç her yerimn almasını istiorm göğüslerimnde zayıflayınca orada gidio diolar kilo alıncada büyür inş:Saruboceq:ama bizde önce yüzden ve göbekten belli oluo aldığımz kilolar

göğüslerin bence büyüyecektir canım çünkü ben şimdiden farkediyorum. öyle aşırı bir büyüme yok tabi ama fark var eskiye göre yerimseniben

[table="head"]No|ısim|Boy|Başlangiç kg.|Hedef|1 Hafta kg.|2 Hafta kg.
1|Berfinbilgen|1.60| 44| 52| 44| 45
2|Zübeyda|1.60| 49| 52| 49| 49
3|Cokmasum|1.63| 48| 55| 49| 49
4|kbra90|1.60| 47| 52| 48| 48
5|Burçak09|1.60| 44| 53| 44.70| 45,5
6|Diloom|1.60| 45| 52| 45| 45,5
7|Vendetta|1.65| 47| 52| 49| 50,20
8|Ceyda.|1.64| 44| 56| 44| 44,50
9|Yusum|1.59| 45| 52| 46| 47
10|Nilüfer06|1.64| 50| 56| 51| 51
11|Pati|1.67| 50| 59| 51| 51
12|Esra|1.72| 56| 63| 56 | 56,60
13|ashkom|1.68| 47| 60| 47 ! | 47,60
14|Majesteleri|1.68| 47| 60| 47 ! | 47,50
[/table]

Arkadaslar kendinizi kontrol ediniz.

listemizden ; Seht ve oges çıkarılmıştır.

Sonuc ; Yarışmamızda bu haftada hedefine en çok yaklaşan üyemiz VENDETTA 'dır.

kendisini tekrar tebrik ediyorum. http://img203.imageshack.us/img203/6043/tmbalkishareketli.gif

ayrıca bu hafta kilo almayı başaran burçak09 - Diloom - Ceyda - Yusum - Esra, majesteleri ve Ashkom uyelerımızıde ayrıca tebrık edıyorum, alamayan arkadaslarımızda asla umıtlerını kaybetmesınler haftaya hersey degısebılır dıyorum.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Son düzenleme:
Ama ben ne zaman yollanacağını bilmiyordum ki. Bir duyuru falan da dikkatimi çekmedi. :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…