- Konu Sahibi berfinbilgen
arkadaslar listeyi ilave edilecek arkadasları lısteye ekledım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah en kısa zamanda sigarayı bıraktığımızı da yazarız buraya canım
..vendetta tebrikler canm..2 haftada 3 kiloyu nasl aldın bizde uygulayalım aynısını...
Vendetta sen düzenli olarak XXX ve ballı süte mi devam ediyosun sadece yoksa rutin olarak kullandğn(vitamin vs.),yaptğn başka bşy varmı?
sağol canım cumadan cumaya girip kilomu verdim takip edemedim liste için teşekkür
kızlar bişey soracağım kafam karıştı.regl dönemlerimizde şişkinlik herkeste olur,peki bu kilo olarak yansır mı?hiç tartıldınız mı o dönemlerde?ben 1-2 gün içinde regl olacağım,ve kilomda ciddi bir artış var(buraya yazmayayım) anlayamadım şimdi o şişkinlik mi yoksa kilo mu aldım??
bugün annemler gitti, son kahvaltımı onlarla yaptım ve sanırım bundan sonra kahvaltımı kendim hazırlıcam:)) kahvaltıda melemen ve yanında bilumum kahvalıtıklar vardı bende tabağıma konan herşeyi silip süpürdüm:) yanında kocaman bir bardak elma suyu içtim saat 11.30 gibi ballı sütümü içtim biraz önce de zeytinyağlı taze fasulyeyle pilav yanında da küçük bi kase de yoğurt yedim birazdan da çekirdek falan yicem ama akşama ne yemek yapçam bilmiorum?!
Bendede adetliyken kilo artışı olur.Çünkü adet döneminde rahim içinde ekstra bir tabaka (endometrium) oluştuğundan (-ki adet olmanın amacı bu tabakayı atmaktır-) kilo artışı olması çok doğal.a.s