• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Takım Kilo Alma Yarışması !

arkadaslar her yarismanin bazi makul kurallari vardir amac ciddiye alinmasidir. Ogesin ayrilma kendi istegidir . Bu yarismanin duzenlenmeside duzenli takim ruhuyla ideal kiloya ulasmak hedefi var. Ben samimi olmama durumuna katilmiyorum burda yediklerimizi paylasiyor yorumlar yapiyor ve hatta yazilan yiceklere ozenip alip yapanlar oldu bu kismi atlamayalim ve kaldimiz yerden devam edelim arkadaslar

..vendetta tebrikler canm..2 haftada 3 kiloyu nasl aldın bizde uygulayalım aynısını...

teşekkürler canım ama 2 hafta da almadım ki ben kilomu ilk başta vermiştim o haliyle başladım eylülün 10'u falandı.. ayrıca söyliim hemen XXX kullan, gece yatmadan önce ewde tatlı bişeyler varsa onlardan ye ve yatmadan önce ballı süt iç sigara kullanıyosan da azaltmaya bak ve stresten uzak dur:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende kural değişikliği görmedim.Nyse ark.lar konuyu kapatmalı artık ve paylaşıma devam etmeli.:enbuyukkk:
Vendetta sen düzenli olarak XXX ve ballı süte mi devam ediyosun sadece yoksa rutin olarak kullandğn(vitamin vs.),yaptğn başka bşy varmı?

Vendetta sen düzenli olarak XXX ve ballı süte mi devam ediyosun sadece yoksa rutin olarak kullandğn(vitamin vs.),yaptğn başka bşy varmı?

ewet tatlım her gece yatmadan mutlaka ballı sütümü içiyorum bide kahvaltımı erken yaptımsa saat 11 gibi eğer geç yaptımsa saat 14-15 arası içiyorum ve XXX çok uyku yaptığından gece yatmadan 1 kaç saat önce içiyorum..

Kızlar kişilere takılıp kalmayalım ve yarışmamıza devam edelim. Biz de bir sürü abur-cubur aldık Aralarda onları götürüyorum. Cips yedim şimdi. Çikolatayı ihmal etmiyorum.

selam hanımlar
ben çok fazla uğrayamıyorum zaten kısıtlı zamanlarda giriyorum foruma kaçırdığım şeyler olmuş gerçekten üzücü ben bu yarışmanın amacını kişilerin birbirini heveslendirmesi ve tavsiyelerde bulunması olduğunu sanıyodum yanılıyomuyum
cumartesi kayınvalideme pazar anneme gittim tabii tıkabasa yadim ikiside sofrada zayıfsın emziriyon sen daha çok ye deyip doyurdular beni
saolsunlar inşallah çabalarım işe yarar

valla bir önceki sayfayı okudum pek bişey anlamadım bana neyse yarışmada bir aksilik olmuş heralde sorun değil çıkan çıksın eeeee kiloları cumadan cumayamı vercez berfincim son listeyi eklermisin canım bi görüyüm nevar neyok

[table="head"]No|ısim|Boy|Başlangiç kg.|Hedef|1 Hafta kg.|2 Hafta kg.
1|Berfinbilgen|1.60| 44| 52| 44| 45
2|Zübeyda|1.60| 49| 52| 49| 49
3|Cokmasum|1.63| 48| 55| 49| 49
4|kbra90|1.60| 47| 52| 48| 48
5|Burçak09|1.60| 44| 53| 44.70| 45,5
6|Diloom|1.60| 45| 52| 45| 45,5
7|Vendetta|1.65| 47| 52| 49| 50,20
8|Ceyda.|1.64| 44| 56| 44| 44,50
9|Yusum|1.59| 45| 52| 46| 47
10|Nilüfer06|1.64| 50| 56| 51| 51
11|Pati|1.67| 50| 59| 51| 51
12|Esra|1.72| 56| 63| 56 | 56,60
13|ashkom|1.68| 47| 60| 47 ! | 47,60
14|Majesteleri|1.68| 47| 60| 47 ! | 47,50
[/table]

Arkadaslar kendinizi kontrol ediniz.

listemizden ; Seht ve oges çıkarılmıştır.

Sonuc ; Yarışmamızda bu haftada hedefine en çok yaklaşan üyemiz VENDETTA 'dır.

kendisini tekrar tebrik ediyorum.
tmbalkishareketli.gif

ayrıca bu hafta kilo almayı başaran burçak09 - Diloom - Ceyda - Yusum - Esra, majesteleri ve Ashkom uyelerımızıde ayrıca tebrık edıyorum, alamayan arkadaslarımızda asla umıtlerını kaybetmesınler haftaya hersey degısebılır dıyorum.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar bişey soracağım kafam karıştı.regl dönemlerimizde şişkinlik herkeste olur,peki bu kilo olarak yansır mı?hiç tartıldınız mı o dönemlerde?ben 1-2 gün içinde regl olacağım,ve kilomda ciddi bir artış var(buraya yazmayayım) anlayamadım şimdi o şişkinlik mi yoksa kilo mu aldım??

kızlar bişey soracağım kafam karıştı.regl dönemlerimizde şişkinlik herkeste olur,peki bu kilo olarak yansır mı?hiç tartıldınız mı o dönemlerde?ben 1-2 gün içinde regl olacağım,ve kilomda ciddi bir artış var(buraya yazmayayım) anlayamadım şimdi o şişkinlik mi yoksa kilo mu aldım??

Bendede adetliyken kilo artışı olur.Çünkü adet döneminde rahim içinde ekstra bir tabaka (endometrium) oluştuğundan (-ki adet olmanın amacı bu tabakayı atmaktır-) kilo artışı olması çok doğal.a.s

bugün annemler gitti, son kahvaltımı onlarla yaptım ve sanırım bundan sonra kahvaltımı kendim hazırlıcam:)) kahvaltıda melemen ve yanında bilumum kahvalıtıklar vardı bende tabağıma konan herşeyi silip süpürdüm:) yanında kocaman bir bardak elma suyu içtim saat 11.30 gibi ballı sütümü içtim biraz önce de zeytinyağlı taze fasulyeyle pilav yanında da küçük bi kase de yoğurt yedim birazdan da çekirdek falan yicem ama akşama ne yemek yapçam bilmiorum?!

bugün annemler gitti, son kahvaltımı onlarla yaptım ve sanırım bundan sonra kahvaltımı kendim hazırlıcam:)) kahvaltıda melemen ve yanında bilumum kahvalıtıklar vardı bende tabağıma konan herşeyi silip süpürdüm:) yanında kocaman bir bardak elma suyu içtim saat 11.30 gibi ballı sütümü içtim biraz önce de zeytinyağlı taze fasulyeyle pilav yanında da küçük bi kase de yoğurt yedim birazdan da çekirdek falan yicem ama akşama ne yemek yapçam bilmiorum?!

afiyet olsun vendetta annen gitti iş başa düştü artık dimi kendin pişir kendin ye hesabı
iyi gidiyosun vallahi ne diyeyim benimde iştahım yerinde ama senin kadar değil

benim de pek yiyesim gelmio yaa 4 5 gndür bugün misafir var ama dolayısıyla pasta börekde varzemuszemus iki poğaça bi bardak süt içtm kahvaltıda öğlen daha yemedm pekmezi bitrdm balı bitrdm daha da almadık o yüzden sütü tek içiorm akşamlarıda mısır patlattım bi kaç gün kuruyemiş badem falanda var ama cnm istemio onları sıkıldm heralde:sinifsinif:

Bendede adetliyken kilo artışı olur.Çünkü adet döneminde rahim içinde ekstra bir tabaka (endometrium) oluştuğundan (-ki adet olmanın amacı bu tabakayı atmaktır-) kilo artışı olması çok doğal.a.s

yaaa,demek ki gerçek kilo değil bu tartıda görünen,üzüldüm ben de baya sevinmiştim kilo aldım diye:gitme:keşke kalıcı olsaydı, o zaman adetim bittiğinde aynı kiloma düşeceğim tekrar,neyse umarım yiyerek bu kiloya ulaşabilirim.sağol canım cevapladığın için

Back