• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Takım Kilo Alma Yarışması !

sabah:7-8 tane sigara böreği domates
ara:1 paket N**** (Siyahi)
öğlen:1 döner
simdi geldim okuldan börek yicem tekrar
snrada mısır patlatırım hrlde

selamm
artık bende aranızdayım hanımlar
biraz yazılarınızı okudumda ben gerçekten çok az yiyorum anladım
ben kilo almak için ilaç kullanmaktan yana diilim
peki aranızda egzersiz yapan varmı işe yaradığını duymuştum
inşallah bu kez başarırım kilo almak istiyoruuuuumm

0ğlanı uyuttum
neskafe yaptım
bide eti tutku yiyorum
benimo gelmemiş hala bakkala
çıldırcam mafoldumben

bugun evlenmeden önceki kot pantolonumu
buldum bazanın altında doğumdan sonra bir
türlü girememiştim içine çok seviyodum o kotumu
bugun bi giydim tam üstüme göre oldu sevinsemmi
üzülsemmi şaşırdım vallahi

kızlar haşlanmış patatesin kalorisi nasıl bu kadar fazla olabiliyor. şaşırdım valla görünce

kızlar haşlanmış patatesin kalorisi nasıl bu kadar fazla olabiliyor. şaşırdım valla görünce

ne kadarmış ki?

öğlen yemeğini çok yedm kıslar karnım tıka basa doydu bi tabak çorba bi tabak kızartma yoğurtla ekmekle yedim bi tabakda erişte pul biberle yağ yakıp döktm üstünede bi tanede çikolata yemiştm ii dimizemuszemus

ne kadarmış ki?

öğlen yemeğini çok yedm kıslar karnım tıka basa doydu bi tabak çorba bi tabak kızartma yoğurtla ekmekle yedim bi tabakda erişte pul biberle yağ yakıp döktm üstünede bi tanede çikolata yemiştm ii dimizemuszemus

100 kalori

ne kadarmış ki?

Bnce gayet iyi gidiyosunkaydirigubbakcemile4

Bnde kahvaltıda bi tabak çorba,ekmekle.
Öğlen döner ayran.
Akşam patlıcan yemeği yicem şmdi.Abur cubur atıştıryrm arada da.

sabah börek çay
öğlen pilav köfte patats püresi ezo gelin çorbası
akşam şehrye çorbaıs,karışk kızartma,salata tavuk
az önce 2 halley...
bugünde böleydm kzlar ama daha çok yemem gerek :((

zayıfladığım için giymediğim pantolonlarım vardı. 1tane kot pantolon 3 tane de kumaş pantolon. Azönce onları elime aldım şöyle bir baktım. Hadi bakalım olacak mısınız bana dedim =) giydim veeee kotumu yukarı çekmekte çok zorluk çektim, kumaşlar da acayip güzel oldu zemuszemus kaç kilo aldım bilmiyorum. Ama kilomun ideal olmasından ziyade kendimi beğenmem ve giydiğimin yakışmasını hissetmem çok önemli benim için. vee ben aynaya bakınca acayip mutlu oldum :sm_cool:
Ama durmak yok yola devam. 1ay içinde 52 kilo olamam belki ama moralim acayip düzeldi =)

sabah börek çay
öğlen pilav köfte patats püresi ezo gelin çorbası
akşam şehrye çorbaıs,karışk kızartma,salata tavuk
az önce 2 halley...
bugünde böleydm kzlar ama daha çok yemem gerek :((
pati yemekleri annen yapıyor herhalde. Çok şanslısın bilmeni isterim =)
Çok iyi gidiyorsun =)

ben hastalandım biraz fazla yiyemedim bugün.
sabah haşlanmış yumurtayla kahvaltı,öğlene kadar çok az simit
öğlen bi tabak yoğurtlu soslu mantı
akşama kıymalı pide
bu saatlerde bi çeyrek tost
biraz meyve
şimdi bi de halley yersem tamam artık(aslında baya yemişim kendime göre,iyi sayılır yine de)

çok geçmiş olsun cnm evet dikkatli olmak lazım kilo alalım derken bütün yediklerimzde gtmesin bende bugün kahvaltı yaptm işte ama daha öğlen yemeği yemedim yaa ne yapsam bilmiorm aklımada bişi gelmio:uhm:

teşekkür ederim canım ya gerçeken mide küçük genişletmek için ne bulursam tıkıştırmaya çalışınca sonuç malum işte:) ama artık daha dikkatliyim en azından gece yatmadan önce daha az yemeye dikkat ediyorum..
bu arada Berfin senin sayende benim o gerçekten çok popüler oldu annem de çok sewdi eşim de bayıldı ben de hastasıyım zaten:))üç kere saol saol saolhihoyyyt

duyuru;

arkadaşlar bugün kilolar veriliyor biliyorsunuz ! Bu akşam saat 22:00 'ye kadar bana bildirimlerinizi yapiniz... Bildirim yapmayan arkadaşlara süre uzatma yapılmıcak olup, yarışmadan çıkarılacaktır
.

KBRA90
DİLOOM
VENDETTA
CEYDA
NİLİFER06
OGES
YUSUM
SEHT
ESRA
MAJESTELERİ
ASHKOM

bana bildiri yapicak olan arkadaşların listesi

kilo mesajlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar lütfen herkes kilosunu bildirsin bu haftada sorumsuzluk olursa yarışma iptal olucakmış haberiniz olsun lütfen bildirin

Back