1 Takım Kilo Alma Yarışması !

demekki dışardanda belli oluyor almışsın demekki, tamam senı 2. takıma devam edıyor dıye eklıyorum.

vereliniortak ekle ekle cokacimcoook
Ya bilmiyorum tartılmadım cuma günü tartılayım diye :1closedeyes: yoksa söylemem yasak :1closedeyes: kaydirigubbakcemile3

evet bu alanda yasak, zaten kımseye soyleme nazar degmesın

:1ninca: yok söylemem :1closedeyes:
Uff çok açım ya çooook :)
Sabah çok bişey yemedim.(öğlen desek daha doğru olur kaydirigubbakcemile3 ) Acele çıktım evden.Atıştırdım sadece.cokacimcoook
Şimdide acıktım bee

ben bi soru sormuştum ama neyse,kimse yanıtlamamış.benim bugünkü menüm de şöyle;
sabah 2 kase tarhana çorbası ,2 dilim ekmek(ince)
arada yarım simit , çay
öğlen 2 adet poğaça ,kırmızı lahana salatası bolca.
akşam için kıymalı karnıbahar yapıyorum,sonrasında da kek,çikolata bişeyler atıştırırım arıtk.
benim en büyük sorunum ekmek yiyememek,çok az tüketiyorum.bi de dşyet yemeği gibi hafif sebze yemeklerini seviyorum.inşallah alabilirim kilo.

Ne sorduğunu bimiyorum ama bende ekmek fazla tüketemeyenlerdenim bunun yerine pilav ve makarna tüketimi oldumu ekmeğin yerini tutuyor...

menüne gelince, sabah tamam diyelim simitle birbirini tamamlamış, öğlene gelince 2 poğça ve lahana salatası olmamış yetersiz bence, akşam için sadece kıymalı karnıbahar yetersiz yanında makarna tüketimi yaparsan öğleni telafi etmiş olursun, ama yediğin miktarlarda önemli tabi

bende bugunki menümü sayayım size
sabah 6 tane sigara böreği kayısı suyu
öğlende tavuk baget kola
akşam taze fasulye mercimek ç
bulgur pilavı salata
bide çikolatalı puding yapıcam

bende bugunki menümü sayayım size
sabah 6 tane sigara böreği kayısı suyu
öğlende tavuk baget kola
akşam taze fasulye mercimek ç
bulgur pilavı salata
bide çikolatalı puding yapıcam

e süper,

****benim bugünkü menüm;

sabah; 1 dilim ekmekle kahvaltı
öğlen: çorba, 2 adet kadınbudu köfte, makarna, 1 paket benimo çikolatalı bisküvi
akşam; zeytinyağli pırasa, tavuklu bulgur pilavı,

ekstra olarak yanında patlamış mısır ile sütümü içerim

bu arada ben dün tartıldım yüzüm güldü, kılo veremedıgım ıcın yazamıyorum cuma gorursunuz artık

maşallah canım benim afiyet olsun kilo almana çok sevindim
ben pırasa çok seviyorum bu akşam mısırda patlatıcam unutmazssam eğer dizi izlerken
iyi gider şimdide markete çıkıyoruz oğlumla cips istiyo bende benimo alıyım kendime kız berfin acıktırdın beni

bir oğluna bir sana desene :roflol: , valla bende çok acıktım canım biran önce eve gidip yemek yemek istiyorum...

delikafadulden okudukça acıkıyorum yahu cokacimcoook
Tebrikler berfin şimdiden hihoyyyt
Offf açım ben aaaaçç -tatlicadiarzu- cokacimcoook

bugün yiyeceklerim : Et döner Mercimek çorba Şeftali Yoğurt
cokacimcoook etinde bol yağlı yerinden yerim :1closedeyes:
Kilo alacammm sositososito

berfin kız benimo kalmamış bakkalda bende tutku aldım
ama aklım benimoda kaldıkaydirigubbakcemile3

delikafadulden okudukça acıkıyorum yahu cokacimcoook
Tebrikler berfin şimdiden hihoyyyt
Offf açım ben aaaaçç -tatlicadiarzu- cokacimcoook
Teskekkur ederim canim
bugün yiyeceklerim : Et döner Mercimek çorba Şeftali Yoğurt
cokacimcoook etinde bol yağlı yerinden yerim :1closedeyes:
Kilo alacammm sositososito
Ohh süper,afiyet olsun bende yemegimi yedim, findik ve muz yedim dizim baslicak 1 saat sonra o zamanada misir patlatirim
berfin kız benimo kalmamış bakkalda bende tutku aldım
ama aklım benimoda kaldıkaydirigubbakcemile3
Olsun tutkuda guzel oda cikolatali

kızlar sohbetiniz süper kaçrmışım malesef hihoyyyt
sabah poça çay ( kahvaltılk yiyemedim
öğlen pilav mantarlı et sote
akşam pilav z yağlı fasulye yogurt
az önce 3 eti puff,bide bi kase puding yicem brazdan,yaptım sogusun

veee tartıldım eksilme yok artma var hihoyyyt abur cubur çok aldım bugün marketten

bende sabah sadece ballı süt içip çıktm yaa nolcak bu sabah kahvaltıları bilmiorm:sinifsinif:öğlen karışık kumpir kutu kola akşamda et kavurma pilav,birasdan tvye geçcem mısarda patlatcam
herkesde var gelişme bravoalkisalkisalkis ben kilo alcağımı hiç zannetmiorm valla:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Bisey kacirmadin canim, ogunleri atlamadan aralarda yenilen abur cubur ve uzuntu ile stresten uzak durmak kilo aliminda buyuk etken
Bence gayet guzel gecirmissin gununu, pozitif ol alamicam degil alicam demeli ve inanmalisin en basta

XXX kullanmadan önce
sabah:2 poğaca
öğlen:1 gözleme braz fanta
ara:1 ckolata 1 cğköfte dürüm 1 ayran
okldan gelince:tonbalıklı makarna
aksam yemek yiyemedim :kedi:
XXX kullandıktan sonra
3 poğaca 1 kakaolu süt 1tabak patlamıs mısır
hala aç hissediyorum acaba psikolojik mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…