1 Takım Kilo Alma Yarışması !

sabah bi açma çay
öğlen hamburger menü (
akşamda pilav,barbunya,yayla çorbası ,közlenmiş kırmızı biber,komposto,azcıkta fırnda köfte patates
brazdanda yerim gene...

szce alırmıyım kilo (
almama gibi bir şansın yok bence :)

öğlen hiç besin almamş gibisn cnm...okul vs nedeni ile kesin yerimseniben
sabahda kahvaltılk tüketmeye çlşıyorum ben genelde...açma yedm mesela,yararı yok yani...saglklı beslenmek gerek
akşam iyi ama senn kaydirigubbakcemile5 öğün aralarnda

Son düzenleyen: Moderatör:
açııııım aç :sinifsinif:
Dolabımda yiyecek kalmamış :gitme:
Saat 2ye kadar nasıl beklerim akannehir

bence sabah ve öğlen fiyasko olmuş akşam fena değil bazıcık azıcık oranlarla bence işin biraz zor

sabah bi açma çay
öğlen hamburger menü (
akşamda pilav,barbunya,yayla çorbası ,közlenmiş kırmızı biber,komposto,azcıkta fırnda köfte patates
brazdanda yerim gene...

szce alırmıyım kilo (

oo güzel yükleme yapmışsın kendine, bu şekilde alırsın bencede

ayyy inş cnm Şeniz cips yedim az önce de cokacimcoook
2kilo alablmk içn ugraşıyorum ama bakalım görcez :gitme:

2kg. bişey değil kolaylıkla alırsın düzenli ve bol kalorili yersen

açııııım aç :sinifsinif:
Dolabımda yiyecek kalmamış :gitme:
Saat 2ye kadar nasıl beklerim akannehir

:roflol:

DUYURU;

Günaydın arkadaşlar,

Beklenen gün geldi bugün akşam saan 22:00'ye kadar bana tartılıp kilolarınızı özelden atmanız gerekmektedir.

GÜnaydınlar opuyorumnanaktan
Gece yediklerimi yazıyorum.
Buraya açım diye ağladıktan sonra zulamdan cips çıktı cokacimcoook
Ama çok az bişeydi :sinifsinif:
Önce onları yedim.
SOnra saat 2.30da mercimek corbası karışık kızartma (biber patates patlıcan domates )
Zeytin bide su böreği vardı menüde.
Sanki klo alma yarışmasında olduğumu biliyorlarmış gibi hep kilo yapacak seyler çıkıyor kaydirigubbakcemile3
Eve gelincede klasik kahvaltımı yaptım ballı süt içtim şimdide üzüm ve armut yiyiorum
KK pro kartım gelecek onu bekliyorum gelsin yatacam sonra mirmirmirmir

Senin işinde çok zor canım, ne gecen belli ne gündüzün, ama menün gerçekten süpermiş yerimseniben

berfin günaydın canım bugun ben dışarı çıkıcam evde değilim
evdede tartı yok zaten ama gündüz tertılıcam eczanede
sana en geç bugun 6 7 gibi haber veririm hayatım

beşamel soslu fıranda makarna yapcam şimdi kendime sabah çorba bi porsiyonda tatlı yedim ewde olduğum zamanlar bol kalorili şeyler yiyemiorm pek yaa dışarda olsam kumpir hamburger pizza kebap oooo götürüorm bugünde makarna kurtarır inş

bende sabah kabvaltı yedim öğlen çorba et sote ve 3 paket çikolata götürdüm sırnaşık şey, akşamda karnıyarık ve bulgur pilavı var onu yicem aparatif olarakta patlamış mısır ile sütümü içerim.

HATIRLATMA

Yarışmamızın ilk kg. listesi bugün yayınlanıcaktır. Bugün akşam saat 22:00’ ye kadar bana özelden kilolarınızı bildirmeniz gerekmektedir.

Not: Liste akşam saat 22:30’da yayınlanıcaktır

XXX etkisiyle aciip yemek yiyorum yaf, doymuyorum bi türlü:)
sabah krep yaptım yanına patates yumurta falan haşladım domates de dilimledim bol kekikli ve pul biberli zeytin azcıkın da peynir yedim.. arada hiç sewmediğim halde bol fındıklı çikolata yedim 180gr. sonra komşuma gittim sarma, kurabiye, poğaça falan yedim ama hala açtım komşumda hazır pizzalardan varmış küçük bir boy pizza yedim arada küçük bi tane daha çikolata yedim şimdi ewe geldim ve hala açım ya doymuyorum bi türlü elimde şimdi bi tane de armut var:)) yarın da annem geliyo ki ben almak istediğim kilonun da önüne geçerim gibi.. inşallah tabii:)

ben sişmdi mantarlı tavuk sote yapıyorum
pilav yayla çorbası bide salata yapıcam
öğlen annem su böreği getirdi onu yedim öğledn sonra
eşimin yanına gitmiştim bana dürüm ısmarladı
bukadar kızlar
vendetta süper gidiyosun canım
sigarayıda bırakırsan iştahın daha çok açılır

mafoldumben Akşam kilo alma hırsıyla börek yapmak istedim ama hiç güzel olmadı.
Benim kilo almak için evde iyi bir aşçıya ihtiyacım var
Bu küçücük yerde de kebap ve lahmacundan başka hiçbirşey satılmıyor ki hazır yiyeyim
Halbuki kumpir hamburger pizza olsa nasıl da yerim :kedi: Hele pasta olsa hiç durmam saldırırım :)
Ayy acıdım birden kendime :)

canım senin de maşallahın var böyle dewam et, bu arada bu gün sadece 2 tane sigara içtim sanırım iştahımın açılmasında XXX yanında sigarayı az içmemin de etkisi büyük en kısa zamanda tam anlamıyla bırakçam bu iğrenç şeyi!!!

maaşallah canım :roflol:

bencede bırakmalısın en başta sağliğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…