1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Arkadaşlar ben ayriliyorum maalesef ..kusura bakmayin dun yazmaya vaktim olmadi . diyet ve spor sinav döneminde yurutemiyorum su maraton bi bitsin spora çok yuklenicem ☺ herkese başarılar sizleri seviyorumm

cok teşekkürler canım sana da kolaylıklar diliyorum iyi haberler getir arada :)

yaa arada koyvermeler olmasa şimdiye hedef kiloma yaklaşmıştım :KK43:
koyverme olması doğaldır dimi. yani herkeste mi oluyo. nolur herkeste olsun :KK70:
kendime yancı arıyom da :)

hafta sonları çok zor geçiyor bana da ya... evde bi kahvaltı da mı yapmayak diyorum ben de bazen :KK14:
bi de geçen bir pikniğe gittik söylemesi ayıp kahvaltıydı mangalıydı ipin ucu kaçtı o_O tabi akşam mide fesadı geçirecektim resmen kaç haftadır alışmışım az yemeye...:eek: arada olur öyle canım ödül farzet :kk77:

koyverme olması doğaldır dimi. yani herkeste mi oluyo. nolur herkeste olsun :KK70:
Oluyor oluyor... Olmaz mı hiç!
Dün kendimden nefret ettim mesela, eşime çattım bide. Malum dönemdeyim, herşeyden yemek istiyorum zaten. O da tutmuş şunu getireyim mi, şundan yer misin diye arıyor. Gece gece bişeyler yiyor, bana da servis yapıyor... Bi anda yemiş bulundum. Çok üzüldüm ya :KK51::KK51::KK51:
Bugün diyetime başladım yine. Akşama inşallah bozmam.

hafta sonları çok zor geçiyor bana da ya... evde bi kahvaltı da mı yapmayak diyorum ben de bazen :KK14:
bi de geçen bir pikniğe gittik söylemesi ayıp kahvaltıydı mangalıydı ipin ucu kaçtı o_O tabi akşam mide fesadı geçirecektim resmen kaç haftadır alışmışım az yemeye...:eek: arada olur öyle canım ödül farzet :kk77:

bencede ödül onlar ödül :KK70:

Oluyor oluyor... Olmaz mı hiç!
Dün kendimden nefret ettim mesela, eşime çattım bide. Malum dönemdeyim, herşeyden yemek istiyorum zaten. O da tutmuş şunu getireyim mi, şundan yer misin diye arıyor. Gece gece bişeyler yiyor, bana da servis yapıyor... Bi anda yemiş bulundum. Çok üzüldüm ya :KK51::KK51::KK51:
Bugün diyetime başladım yine. Akşama inşallah bozmam.

bende sonrasında çok üzülüyorum, vicdan yapıyorum. ama önemli olan tamamen bırakmayıp yine yeniden devam etmek :)

Miyav_su Miyav_su nasılsın canım... Ben ekmeğe gömüldüm utandım buralara gelmeye... Ama mart itibariyle yeniden başlayacağım... Yoksa çok kilo alacağım ya... Çocuk ekmeğini yeşil mercimeğe bandıra bandıra çıkarmış :KK70:

Sen naptın kilon aynı ama bedende değişiklik var mı canım... Kan değerlerine baktırdın mı yakın zamanda. .
Ay canım bende uzun şu 3 haftadır çok yoğunum sorma gidemedim doktora inanırmısın bedenim 38 ama kilom aynı :KK53::KK53:sana da kızdım:KK11::KK11:gercwkten senin bebiş çıkınca sıcak ekmek var mı diye soracak:KK53:

Ay canım bende uzun şu 3 haftadır çok yoğunum sorma gidemedim doktora inanırmısın bedenim 38 ama kilom aynı :KK53::KK53:sana da kızdım:KK11::KK11:gercwkten senin bebiş çıkınca sıcak ekmek var mı diye soracak:KK53:

Haklısın canım ya... Bu gun hiç ekmek yemedim... Tebrik et beni.. Ben eskiden bu kadar yemezdim ya... Şekerim düşüyor sanırım canım çekiyor...

Bende 1 hafta boyunca oldu hemde nasıl oldu neler neler yedim bir sürü hatta karnımın. Sisliginden yerimden kımıldayamadım dr gidecektik düşün artik bu hafta toparlanmaya calisiyorum şimdi ama kilo vermişim bile

Hadi ya ben ekmeği kolay bıraktım ama meyveyi malesef bırakamadım çok seviyorum şuan bile yeşil elma Canım çekti birde jelibon of jelibonda hayır

Ben bırakmıştım ekmeği ama hamile kalınca canım çekmeye başladı...jelibon hayır... Çok tehlikeli kesinlikle yememelisin... Ben çokluklara falan hiç yedirmem onu... İçinde ne olduğu belli değil...

Ayy yarın da jelibona sarıyormuşum:KK70:

Ben bırakmıştım ekmeği ama hamile kalınca canım çekmeye başladı...jelibon hayır... Çok tehlikeli kesinlikle yememelisin... Ben çokluklara falan hiç yedirmem onu... İçinde ne olduğu belli değil...

Ayy yarın da jelibona sarıyormuşum:KK70:
Ben jelibon tiryakisi idim biliyor Musun eşimin yastığın altına saklardı uyurken 3 senedir ağzıma sürmüyorum :KK48:onun yerine tarçınlı çay içtim merak etme birde yeşil elma senin canın her söyleneni çekiyorsa bundan sonra sana faydalı şeyler söyleyeyim olur mu :KK53: ay keşke ekmeğe başlamasaydın :KK43:üzüldüm

Ben jelibon tiryakisi idim biliyor Musun eşimin yastığın altına saklardı uyurken 3 senedir ağzıma sürmüyorum :KK48:onun yerine tarçınlı çay içtim merak etme birde yeşil elma senin canın her söyleneni çekiyorsa bundan sonra sana faydalı şeyler söyleyeyim olur mu :KK53: ay keşke ekmeğe başlamasaydın :KK43:üzüldüm

Bıraktım bıraktım.... Bu gün hiç yemedim...
Kilodan geçtim ekmek bende inanılmaz sivilce yapıyor... Böyle sivilce de değil bildiğin göktaşı çıktı suratımda ağrılı... :KK70:
Yok ya her duyduğumu çekmiyor canım öyle olsa oooo 100 kiloyu geçerim doğuma kadar... :-)

Kızlarrr bugün diyetimi bozmadım. Yatmadan önce kilomu kontrol ederim, yarın için bana ön bilgi verir... Ve evet bugün başarılı olmuşum. Çok şükür!
Spor yapamıyorum ama,dizimde yok yere bi sıkıntı çıktı. Geçmesini bekliyorum :KK51::KK51::KK51:

Kızlar bugun internetten sipariş verdiğim ürünün 1. detoks günüydü çok başım ağrıdı bakalım 2. Günü nasıl geçecek...

Hadi ya ben ekmeği kolay bıraktım ama meyveyi malesef bırakamadım çok seviyorum şuan bile yeşil elma Canım çekti birde jelibon of jelibonda hayır
bende meyveden asla vazgeçemem yemek yerine meyve ye desinler tüm gün yerim valla

X