1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

Herkese merhaba kimler başladı detoksa şahsen ben başlamış bulunuyorum :KK36:

Canım dün giremedim kaçırdım yaaa ; (
Ben yarın başlasam olurmu

Corba diyeti hoşuma gitti en kolayı gibi geldi bana. Corba olarak
Mercimek mi yoksa bi sürü sebze karışımı çorba mı.

Ne yedin canım. Detoks yapanlar ne yedikleyin yazarsa sevinirim.benim gibi bilmeyenler için örnek menü olur
Patates zeytin salata havuç suyu ceviz yedim canım
Canım dün giremedim kaçırdım yaaa ; (
Ben yarın başlasam olurmu

Corba diyeti hoşuma gitti en kolayı gibi geldi bana. Corba olarak
Mercimek mi yoksa bi sürü sebze karışımı çorba mı.
Çorba detoksu gerekten çok etkili yapabilirsin ister mercimek ister sebze fark etmez detoksun en etkili günü yarın

Patates zeytin salata havuç suyu ceviz yedim canım

Çorba detoksu gerekten çok etkili yapabilirsin ister mercimek ister sebze fark etmez detoksun en etkili günü yarın
Bende sabah mercimekli tarhana çorbası
Ara iki gün kurusu ve bir kuru erik
Öğle sabahki çorbadan ve 4 ceviz yedim
Nasıl sizce.bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim. Ben daha önce hiç detoks yapmadım bilmiyorum o yüzden olmuştu olmamismi

Merhabaaaa detoks a bende başladım :)

Sabah aç karnına 1 diş sarımsak yuttum 1 büyük bardak ılık su içtim. Kahvaltıda çok tahıllı ekmek ve babam yumurta yapmıştı kırılmasın diye bir tatlı kaşığı kadar yedim. Bol biber ve yeşillik ile aralarda bol su içtim.
Şimdi de aktardan keten tohumu ve ısırgan aldım. Günün devamında ve 2 gün dikkat etmeye çalışacağım bakalım :)

Yarın tartı günü ve ben bu hafta o kadar yedim ki böyle biley yok ne diyet ne bişey inşallah artı çıkmam da eksi çıkmam imkansız :KK17:

Slm kızlar yazılanları takip etmeye çalışıyorum bende çorba detoxu yapmaya çalışacağım yarın. Bir yerde telkin falan yzıyordu ne yapılıyor tam olarak bilen var mı

Yarın tartıya cıkmaya korkuyorum kızlar bu hafta hiç iyi gitmedi sizde durumlar nasıl

X