- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
Tesekkurler canim bilgilendirdigin icinDolunay ve yeni ayda yapılıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkurler canim bilgilendirdigin icinDolunay ve yeni ayda yapılıyo
Ne yedin canım. Detoks yapanlar ne yedikleyin yazarsa sevinirim.benim gibi bilmeyenler için örnek menü olurHerkese merhaba kimler başladı detoksa şahsen ben başlamış bulunuyorum
Herkese merhaba kimler başladı detoksa şahsen ben başlamış bulunuyorum
Patates zeytin salata havuç suyu ceviz yedim canımNe yedin canım. Detoks yapanlar ne yedikleyin yazarsa sevinirim.benim gibi bilmeyenler için örnek menü olur
Çorba detoksu gerekten çok etkili yapabilirsin ister mercimek ister sebze fark etmez detoksun en etkili günü yarınCanım dün giremedim kaçırdım yaaa ; (
Ben yarın başlasam olurmu
Corba diyeti hoşuma gitti en kolayı gibi geldi bana. Corba olarak
Mercimek mi yoksa bi sürü sebze karışımı çorba mı.
Bende sabah mercimekli tarhana çorbasıPatates zeytin salata havuç suyu ceviz yedim canım
Çorba detoksu gerekten çok etkili yapabilirsin ister mercimek ister sebze fark etmez detoksun en etkili günü yarın
Çorba detoksu her hangi bi sebze çorbasını gün boyu acıktıkça içiyorsun ekmek yok başka şey yenmiyor isteğe göre sabah kahvaltı yapabilirsinÇorba detoksu nasıl yapılıyor ebrarece49 .
Olur canımKızlar yarın detox a başlayim bende.
Mercimek corbası içerim içine sebzeler den de atarım.
Sabah da hafif kahvaltı yapim olurmu ebrarece49
Yarın tartı günü ve ben bu hafta o kadar yedim ki böyle biley yok ne diyet ne bişey inşallah artı çıkmam da eksi çıkmam imkansız
Malesef canım doğum günü kaynana daveti kızımın hastalığı derkenYediklerin kadar spor yaptıysan belki sabit kalırsın canım egzersiz yaptın mı bu hafta?
Ben de aynıyım kesin artı çıkacağım hem yedim Hemde regli yaklaşıyor onun şişliğide varYarın tartı günü ve ben bu hafta o kadar yedim ki böyle biley yok ne diyet ne bişey inşallah artı çıkmam da eksi çıkmam imkansız
Benimde reglim 4 gün kaldı onun şişliğide varBen de aynıyım kesin artı çıkacağım hem yedim Hemde regli yaklaşıyor onun şişliğide var