- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
Eki Görüntüle 1775344
Eki Görüntüle 1775346
Listem bu canlar ben saat 2de gttm.doyetsyene ustumle ac karnina olmadigim icin 79.500 ciktim tartida normalde 78 gosteriom ama ben 79.500den hesap edicem diyetisyene gittgn sureceyağ oranım cokmus canlar 4omis elimden geleni yaparım INŞALLAH bu liste 1500 kaloriden biraz azmis saglikli INŞALLAH
Koftenin yerine balik tavukda olabilirmis o sekilde dengelicem canlar 10gunde 1 beni tartacak bakallim kontrol edecek diyetimi degstrcek her gttgmde 3 4ay gidicem canlar ben diyestyene sagliklica kurtulcam INSALLAH
İnşallah canim kaçamak yapma listen çok güzel sağlıklı doyurucu bir liste ... elbette başaracaksın
@masalperisi_ inş işine yarar canm paylaşım için teşekkürler canım iyi geceler herkese
kizlar ben bildirim yapmistim gozden kacmis :) 66.200 idim 8 subatta simdi 66 yim listeye nasil ekliycegii anlayamadim.-200 fark.kizlar neden bu kdr yavas gidiyor benim kilolar sizce .yemekten once ve hemen sonra buyuk bardak su iciyordum bu kilo vermemi engelliyormu acabaBİLDİRİM YAPMAYAN 6 KİŞİMİZ VAR
kızlar bildirim yaptınız ancak bizim gözümüzden kaçtıysa söyleyin :)
I istanbullu34
erensima
28nil
@clemantin
derman
@Zelifme
Canım ben kahvaltı mi 7 de öğle yemeğini 12 de yiyorum. Bu arada listen çok güzel kiloların sağlıkla gider inşallahÖglenle kahvaltiniz arasinda kac saat var canlar sabah kacta kahvalti yapiyosunuz
Canım ben kahvaltı mi 7 de öğle yemeğini 12 de yiyorum. Bu arada listen çok güzel kiloların sağlıkla gider inşallah
kizlar ben bildirim yapmistim gozden kacmis :) 66.200 idim 8 subatta simdi 66 yim listeye nasil ekliycegii anlayamadim.-200 fark.kizlar neden bu kdr yavas gidiyor benim kilolar sizce .yemekten once ve hemen sonra buyuk bardak su iciyordum bu kilo vermemi engelliyormu acaba
kizlar ben bildirim yapmistim gozden kacmis :) 66.200 idim 8 subatta simdi 66 yim listeye nasil ekliycegii anlayamadim.-200 fark.kizlar neden bu kdr yavas gidiyor benim kilolar sizce .yemekten once ve hemen sonra buyuk bardak su iciyordum bu kilo vermemi engelliyormu acaba
Banliydim ne demek canım anlayamadımBen kilo bildirimi yapamadım
Cunku banlıydım.
Gecen hft67.5
Guncel
66.7
Amiiiiiiiiiiiingünaydın yoldaşlarım az kalorili bol yağ yakımlı bir gün olsun inşallah
günaydın kızlar,
dün akşam menümü yazamadım şimdi yazayım
sabah peynir zeytin5 adet yarım salatalık 1 çeri domates 2 dilim etimek
ara 3 günkurusu 1 yürk kahvesi
öğlen 1 kase yesşil mercimek 2 kaşık bulgur pilavı 1 minik ızgara tavuk göğsü
ara 1 muz 5 fındık 1 ceviz
akşam 6 yemek kaşığı kuru fasulye 2 yemek kaşığı pilav
1 türk kahvesi 1 mink bitter (30 kcl)
2,5 lt su
30 dak yürüyüş
kızlar 2 haftadır kilo vermem çooook yavaşladı ne yapsam bilmiyorum duraklama sanırım ama nasıl
aşıcam bunu bilmiyorum neredeyse hiç kaçamak yapmıyorum bir öneriniz yada yaptığınız farklı bir şey var mı?
motivasyonum düşmesinden korkuyorum.
istiyosanız birazcık kacamak yapın. yani 1 gün, diyet zamanı yenmemesi gereken şeylerden yiyin , tabi aşırı gitmemek kaydıyla... sporu ihmal etmemek gerek. günden güne de spor sürenizi artırın, değişiklikler iyidir vücudu şaşırtmak adına :)
kolay gelsin, umarım başarırsınız :)