1 ŞUBAT- 1 NİSAN ARASI 8 HAFTALIK KİLO VERME YARIŞMASI

İnşallah canim kaçamak yapma listen çok güzel sağlıklı doyurucu bir liste ... elbette başaracaksın

kizlar ben bildirim yapmistim gozden kacmis :) 66.200 idim 8 subatta simdi 66 yim listeye nasil ekliycegii anlayamadim.-200 fark.kizlar neden bu kdr yavas gidiyor benim kilolar sizce .yemekten once ve hemen sonra buyuk bardak su iciyordum bu kilo vermemi engelliyormu acaba

Pardon canım ben eklerim şimdi ilk sayfadaki listeye :)

Canim su engelemez hatta istah keser nedeni su değildir bence

günaydın kızlar,

dün akşam menümü yazamadım şimdi yazayım

sabah peynir zeytin5 adet yarım salatalık 1 çeri domates 2 dilim etimek

ara 3 günkurusu 1 yürk kahvesi

öğlen 1 kase yesşil mercimek 2 kaşık bulgur pilavı 1 minik ızgara tavuk göğsü

ara 1 muz 5 fındık 1 ceviz

akşam 6 yemek kaşığı kuru fasulye 2 yemek kaşığı pilav

1 türk kahvesi 1 mink bitter (30 kcl)

2,5 lt su
30 dak yürüyüş

kızlar 2 haftadır kilo vermem çooook yavaşladı ne yapsam bilmiyorum duraklama sanırım ama nasıl
aşıcam bunu bilmiyorum neredeyse hiç kaçamak yapmıyorum bir öneriniz yada yaptığınız farklı bir şey var mı?
motivasyonum düşmesinden korkuyorum.

dün ki menüm:

sabah:tb.ekmeği,2 çatal sucuklu yumurta.karnıyarığın harcından biraz da.

ara:1 havuç,yarım elma.

öğlen:2 karnıyarık,1 minik dilim pizza.

ikindiden sonra: 1 karnıyarık,yoğurt.

akşam:3-4 leblebi,3 balık kraker,çay.

sabah 50dk spor.
bol su

istiyosanız birazcık kacamak yapın. yani 1 gün, diyet zamanı yenmemesi gereken şeylerden yiyin , tabi aşırı gitmemek kaydıyla... sporu ihmal etmemek gerek. günden güne de spor sürenizi artırın, değişiklikler iyidir vücudu şaşırtmak adına :)

kolay gelsin, umarım başarırsınız :)

teşekkür ederim inşallah hep beraber başarırız. şu kaçamak işi mantıklı geldi haftasonu bir deneyeyim fazla abartmadan. umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…