Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende mi dolunayı takip ediyon ?Kızlar bu hafta yengeçler fazlalıklarından kurtulacakmış. Yükselen yengeç olarak, inşallah bu hafta çok güzel zayıflayacağım. Aramızda yengeç var mı???
Ewet, Astrolojiyi takip ediyorum canım.Sende mi dolunayı takip ediyon ?
Kızlar bu hafta yengeçler fazlalıklarından kurtulacakmış. Yükselen yengeç olarak, inşallah bu hafta çok güzel zayıflayacağım. Aramızda yengeç var mı???
Kızlar bu hafta yengeçler fazlalıklarından kurtulacakmış. Yükselen yengeç olarak, inşallah bu hafta çok güzel zayıflayacağım. Aramızda yengeç var mı???
Ağda günleri mi ? Hiç böyle bir şey duymamistim arastiracagim şimdi çok merak ettimAy takibi yapan arkadaslar bizide bilgilndirin. Agda gunlerini falan
Bi de emelimin yuzdeside yuksek. O da birinci olabilir.
O benimmmm :) bugün bi spor aşkı geldi ondan demek hadi inşallah :)
Ağda günleri mi ? Hiç böyle bir şey duymamistim arastiracagim şimdi çok merak ettim
Çok iyi ya bence de hiç duymamistim çok faydalı bir bilgi Teşekkürler canımDolunayda yapılması gerek diye biliyorum sebebi ise dolunayda yaralar geç iyileşir kıl kokleride boylece geç buyurmuş doğrumu bilmem uyguluyordum ama gebelikten sonra bıraktım ama simdi yeniden başlarım hatırlatalım birbirimize :)
Bende toplam 2 senedir dolunayda epilasyon ve boyamı yapayım tüylerim çok inceldi tavsiye ederimO benimmmm :) bugün bi spor aşkı geldi ondan demek hadi inşallah :)
Ağda günleri mi ? Hiç böyle bir şey duymamistim arastiracagim şimdi çok merak ettim
Canım burada ayperisinin topiği var takip etÇok iyi ya bence de hiç duymamistim çok faydalı bir bilgi Teşekkürler canım
Canım ben detoks günlerini bile dolunaya göre yapıyorum çok etki ediyo önümüzde yine detoks günü var istersen beraber yaoarızBende toplam 2 senedir dolunayda epilasyon ve boyamı yapayım tüylerim çok inceldi tavsiye ederim
Canım sıkma canını yine verirsin moralinin bozma bu hafta olmadı bi dahaki haftaya olurArti gosteriyorum bu hafta diyet yapamadim zaten 78 gosterdim 700 gram arti moralim bozuldu dikkat etmessem hemen geldi kilolar yarin diyestiyene gidicem bakalim orda ne gostercem
Ay olur neden olmasın tabiki CanımCanım ben detoks günlerini bile dolunaya göre yapıyorum çok etki ediyo önümüzde yine detoks günü var istersen beraber yaoarız
Bende toplam 2 senedir dolunayda epilasyon ve boyamı yapayım tüylerim çok inceldi tavsiye ederim
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım burada ayperisinin topiği var takip et
Bende yapmak istiyorummmmm :)Canım ben detoks günlerini bile dolunaya göre yapıyorum çok etki ediyo önümüzde yine detoks günü var istersen beraber yaoarız
Ne çok şey öğreniyorum sizlerden yaaa harika bilgiler bende başlayayım artık
Tamam canım çok teşekkür ederim
Bende yapmak istiyorummmmm :)
Tamam fıstıklar günü gelsin haber veririm acayip yağ yakılıyo dolunay etkisi îleAy olur neden olmasın tabiki Canım
Canım sıkma canını yine verirsin moralinin bozma bu hafta olmadı bi dahaki haftaya olur