- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
ya bir de bizi suçluyor bizler sorumsuzmuşuz vb...
geçen veli toplantısında epey azarladı ,kimse de sesini çıkaramadı([/QUOTE
Günaydın canımya üzüldüm oğluşuna bu öğretmenlere de bazen çok kızıyorum, tamam ceza versin ama dövmek ne demek, geçen gün benim kızda öğretmenim beni tahtaya kaldırmıyor ben onu artık sevmiyorum başka sınıfa gidecem diye tutturdu da zor ikna ettim valla.
ya bir de bizi suçluyor bizler sorumsuzmuşuz vb...
geçen veli toplantısında epey azarladı ,kimse de sesini çıkaramadı([/QUOTE
Günaydın canımya üzüldüm oğluşuna bu öğretmenlere de bazen çok kızıyorum, tamam ceza versin ama dövmek ne demek, geçen gün benim kızda öğretmenim beni tahtaya kaldırmıyor ben onu artık sevmiyorum başka sınıfa gidecem diye tutturdu da zor ikna ettim valla.
günaydın canım
evet ya çok haklısın.
öğretmenden soğurlarsa işimiz bitti bence.
işte sonuç :sm_confused:
canım ögretmeniniz konusmadan anlamıyorsa müdürle görüş bence en etkilisi ben genelde tek giderim okula ve toplantılara
bizler hepimiz bilinçli anneleriz cocogumuzla yakından ilgileniyoruz gerek ödevleri gerekse diğer ihtiyaçalrı ve hissettikleriyle ögrtemenlerimiz ise bişeyden anlamyan onların dediklerini yapan annler istiyor olay burda zaten
yani canım zaten cocouk bilgiyi bir sekilde alıyo ama sevgi olmadıkça cocoguk daha farklılasıyor cocogun ögretmeni sevmesi daha basarılı olması demek neşe içinde okula gitmesi demek
düşünü bir hiç sevmediğimiz yada istemediğimiz bir yere giderken ki halimizi ve tavırlarımızı
cocuklar daha duygusal
arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı.benim çocuk bugün okula gitmek istemiyor.
çünkü dün öğretmeni tüm sınıfa sizleri sevmiyorum ben C sınıfının öğrtemnei olcağım demiş.sizler çok sorumsuzsnuz,yaramazsınız demiş
birde salı günkü ödevi oğlum yapmıştı ama dün çantadan çıkarmış (fotokopi kağıdıydı) öğretmen de dün kontrol etmiş tabi ki.yapmadığını zannederek dövmüş.kafasına vurmuş.
oğlum çok üzülüyor.gitmek istemiyorum okula diyor,ağlıyor...
canım ögretmeniniz konusmadan anlamıyorsa müdürle görüş bence en etkilisi ben genelde tek giderim okula ve toplantılara
bizler hepimiz bilinçli anneleriz cocogumuzla yakından ilgileniyoruz gerek ödevleri gerekse diğer ihtiyaçalrı ve hissettikleriyle ögrtemenlerimiz ise bişeyden anlamyan onların dediklerini yapan annler istiyor olay burda zaten
arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı.benim çocuk bugün okula gitmek istemiyor.
çünkü dün öğretmeni tüm sınıfa sizleri sevmiyorum ben C sınıfının öğrtemnei olcağım demiş.sizler çok sorumsuzsnuz,yaramazsınız demiş
birde salı günkü ödevi oğlum yapmıştı ama dün çantadan çıkarmış (fotokopi kağıdıydı) öğretmen de dün kontrol etmiş tabi ki.yapmadığını zannederek dövmüş.kafasına vurmuş.
oğlum çok üzülüyor.gitmek istemiyorum okula diyor,ağlıyor...
gerçekten çok üzüldüm canım çocukların hevesini işte böyle kırıyorlar bende öğretmenimizden çok memnun değilim ama yapacak bişey yok
bizim öğretmenimiz bu kadar hakaret etmiyor Allaha şükür
ama bu çocukları döven öğretmenlerin büyük sorunları olduğunu düşünüyorum sonucta çocukları onlara eğitmesi için gönderiyoruz dövmeleri için diil:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?