• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları 1 sınıfı bitirip 2 ye yeni başlayacakların bulusma yeri

maşallah siz erken başlamışsınız bizim öğretmenimiz daha hiç ödev vermedi fisfisfis
ama arkadaşlar gerçekten ödevlerimizide burdan paylaşalım zemuszemus

bizede ödevlere baladık dün matematik kitabından develetin verdiği 31 sayfadaki leri yaptı oğlusum bide türkçe kitabından şiir yazdı okulumuz diye

akşamlarıda 1 kitap okuyup yatıyoruz:dance:

merhaba arkadaşlar.bizim öğretmen bu haftanın ilk üç günü yazılı yapacağım dedi. eski bilgileri ölçmek ne durumda olduklarını öğrenmek adına.dğerlendirme yapıp ona göre derslere başlayacakmış.
birde yaz tatilinde verdiği ödevleri,dün verdim,götürdü oğlum.öğretmen de kontrol etmek için eve götürmüş.
ayrıca haftasonu toplantı yapacakmış.

yaz tatilinde test vermişti onları kontrol etmiş bugünde bir sayfalık mateamik ödevi vermiş bakalım bizimkide persembe günü toplantı yapılıp alınacak kitaplaplara karar verilecekmiş

bugün ödevleri geldi türkçeden 11. sayfayı yapacaklarmış matematikten 2 şer saymaları yapacaklarmış onu zaten biliyor
yarında veli toplantısı varmış

matemetik öedevimiz düzine ve desteleri tanımlayan 2 problem
3 şer yazma
2 şer yazma
4 er yazma
5 er yazma
ve sayma
30 dan geriye 2 serli yazma ve sayma
60dan gerye 5 şerli yazma ve sayma
21 den geriye 2 şerli yazma ve sayma

bize de destelerele ilgili problemler vermiş.onları çözdü.
birde kendi aklından 5 tane deste ile ilgili problem çözün demiş.

merhaba tırtıl kurabiye ben geldim :)
haftasonu toplantı vardı.geçen hafta matematik,türkçe ve hayat bilgisinden yazılı yapmıştı.genel bir durum değerlendirmesi yapıp sınıfın seviyesine bakacaktı.sonuç genel olarak pek iyi sevieyde olmadıklarını söyledi..tüm velilere kızdı.genel olarak sınıfın seviyesi düşmüş dedi.yazın çalışıp çalışmadığınız sınav kağıtlarından belli oluyor dedi.

siz neler yaptınız ,toplantı oldu mu?
birde toplantı da kaynak kitap almamaya karar verdik.çünkü bizim öğrtemen dedi ki verdiğim ödevleri kontrol etmem lazım.kontrol edemeyeceğim ödevi vermem dedi.bu nedenle kaynak kitap verirsem normal ders kitaplarını işleyemeyiz.dedi.kaynak kitaba gerek kalmayacak şeklide ben onları yetiştireceğim dedi.

bence ödevleri verip sonra da kontrol etmesi çok güzel,başka arakadaşlarımdan duyuorum hem çok ödev veriyorlarmış hem de ödevleri kontorl etmiyorlarmış.böylece çocuklarda ödev yapmaya karşı bir isteksizlik oluşuyor.değil mi ama?

Merhaba..
Bizimkiler kitaplardan, fotokopilerden düzenli olarak gidiyorlar..
Şimdilik matematik ağırlıkta..
Geçen yılın tekrarı gibi birşey..
Deste düzineyi geçtiler, onluk ve birlikler bitmek üzere..
Henüz takviye kitap almadık, araştırma aşamasındalarmış..
Ben öğretmene kırmızı- beyaz yayınlarının kitaplarını önerdim..
O okul için aldırmasa da, ben kendim alacağım..

Bizim öğretmen çok az ödev veriyor..
Ama her öğrenci tek tek öğrenmeden hiçbir konuyu da geçmiyor..

Hepimiz için hayırlısı olsun..
Çocuklar hayattaki en önemli önceliğimiz..
O yüzden bu topik çok güzel olmuş..
Kendimi yalnız hissetmeyeceğim sayenizde..

aramıza hoşgeldin ...nil
paylaşımların için sağol,devamlı bekleriz.
ayrıca yazamyı unutmuşum bizim öğrtmen sözlük kullanmayı öğrettei geçen hafta.bu hafta da yarışma yapacaktı.kim daha hızlı bulacak diye...

Merhaba arkadaşlar benim oglumda ikinci sınıfta biz tr den önce basladık ve hala ritmik saymalardayız 3 li 4 li saymalar geçen yılın tekrarı gibi birsey egitim zayıf burada Türkiyeye kıyasla neler işlendigini paylaşırsanız sevinirim ..Türkçedende sık sık şiir ezberletiyor ..hayırlısı bakalım herkese Allah kolaylıklar versin..

bizde matemetik agırlıkıy düzine ve deste bitti şimdi geri ve ileri satmalrı tekrarlıyoruz türkçedende yazma ödevmi oluyor

zambak yayınlarını alıcakmısız bide 3 farklı test koza yayınları zambak ve coskun yayınlarının her soru tipini görmesi gerek cocoukların dedi ögretmenizmiz

Arkadaşlar merhaba,
benim kızım da 2.sınıfa başladı.Biz de Koza yayınlarını takip ediyoruz.Acaba en iyisi hangisi bu kaynakların fikri olan var mı?

merhaba arkadaşlar
bugün benim güzel okulumu işlediler öğretmenimiz kaynak kitap aldıracak şu anda araştırıyormuş

merhaba tırtıl kurabiye ben geldim :)
haftasonu toplantı vardı.geçen hafta matematik,türkçe ve hayat bilgisinden yazılı yapmıştı.genel bir durum değerlendirmesi yapıp sınıfın seviyesine bakacaktı.sonuç genel olarak pek iyi sevieyde olmadıklarını söyledi..tüm velilere kızdı.genel olarak sınıfın seviyesi düşmüş dedi.yazın çalışıp çalışmadığınız sınav kağıtlarından belli oluyor dedi.

Aynen canım bizim öğretmende kızdı çocuklar hiç gönderdiğim gibi gelmemiş diye ama tatilde ben hiç doğru dürüst bir şey yaptıramadımki çok fazlada üstlerine gitmek istemedim. Haliyle gerilemişler ama sınıfın çoğu aynı durumdaymış.

Ben birde birşey soracağımya bu yıl bizim çocuklar analizin deneme sınavlarına girecekler onların kitaplarını alacağız bazı veliler önce razı olmadılar çocukların psikolojisi açısından ama sonra ikna oldular yani bu yıl deneme sınavlarına girecekler sizce yararlı olurmu.

Evet, herkese yardımcı olmak için, sanırım daha açık yazmak lazım..

Matematikten, deste düzine geçen hafta bitmişti zaten.. Şimdi onluk, birlikte yoğunlaştılar.. 2'li ve ^2lü çarpmaları ezberlediler..

Hayat Bilgisinden; Kişisel bakım konusuna geçtiler..

Türkçeden; "Sokakta" konusunu bitirdiler.. Durmadan tekerleme okuyorlar, ezberliyorlar.. Birde öğretmen bu hafta sözlük istedi bizden..

Durum bundan ibaret.. Kaynak kitabı hala araştırıyorlar.. Bakalım ne isteyecekler..

arkadaşlar sizlere bir sorum olacaktı.benim çocuk bugün okula gitmek istemiyor.
çünkü dün öğretmeni tüm sınıfa sizleri sevmiyorum ben C sınıfının öğrtemnei olcağım demiş.sizler çok sorumsuzsnuz,yaramazsınız demiş :(
birde salı günkü ödevi oğlum yapmıştı ama dün çantadan çıkarmış (fotokopi kağıdıydı) öğretmen de dün kontrol etmiş tabi ki.yapmadığını zannederek dövmüş.kafasına vurmuş.
oğlum çok üzülüyor.gitmek istemiyorum okula diyor,ağlıyor...

Son düzenleme: