- Konu Sahibi tirtilkurabiye
sidelyacım dün deneme sınavı yapılmış önümüzdeki haftada sbs olucaklarmıs aldgımız testler varya onunlar hazırlıyorlar bu sbs sınavını yurt genelinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorular çok kolaydı.matematikten 1yanlışı var.türkçeden 1,hayat bilgisinden 3 yanlışı var.
ama testte kaydırma yapmış.matematik gitti maselef.
öğretmen demiş ki matematik 10 .sayfadan başlayın(iki ayrı test var matematikten)
bizimkide anlamış 10.sorudan başlayın.birnci matematik testinin 10. sorusundan başlamış,sonra da ikinci matematik testine başlamış.haliyle cevaplar kaymış oluyor.
çok üzüldü ve bayağı ağladı.
tabiki bende üzüldüm.
ilk defa böyle bir sınav oluyorlar.öğretmenin tek tek göstermesi gerekirdi.
ya da test kitapçığı iki matematik testi arasına türkçe veya hayat bilgisi testi koymalılardı.ikisi arka arkaya olunca tabiki böyle şaşırırlar
üzlmesin canım ilk sınavları heecan ve ilk kez soru cevap kagıdına geçtiler
benim oğlumda kaydrmmıs ama kitaba işartlemiş cevap kagıdına geömeyi unutmus biraz sıkıldı tabi ama ilk sınava göre gene süperlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Çok ilginç ya. Kaç gündür öğretmene sorayım diyordum unutuyordum. Şimdi burda okuyunca aklıma geldi aradım öğretmeni. Hayır dedi sbs yapılmıyor 2. sınıfta dedi. Allah Allah bende şaşırdım şimdi.