- Konu Sahibi esmaaa0202
sevgili olcay arkadaşıma özelden mesaj atarak teşekkür ettim bir de burdan duyurmak istedim ilk yardım gönderen kişi o oldu hikaye kitapları kalemler boyalar göndermişler yarın öğrencilerime vermek için sabırsızlanıyorum kendisine burdan çoooookkk teşekkür ediyorum sağolsun...
arkadaşlar bu ilk yardımdı umarım son olmaz sizlerin ordaki bu güzel çabaları burdaki hayatları değiştiriyor unutmayın.... hala yardımlara açığız olcayın bu yardımı ilaç gibi geldi ama devamını da bekliyorum inşallah gelir...[/QUOTEgüle güle günlerde kullansınlar inşallh hocam.o çocukları sevindirebildiysem ne mutlu bana.ne mutlu babacığıma..onların o gözlerindeki ışık inşallh babacığımnda öbür dünyada ışığı olur..elimden geldiğince başka yardımlarda yapmaya çalışacağım.burdan başka kargo göndermek isteyen arkadaşlar varsa yardımcı olmak adına şu yolu göstereyim.kargoların genel merkezlerini arayıp durumu anlatıp öğrencilerimizle köy okullarına yardım yapıyoruz deyip durumu anlatan bir resmi yazı filan yazarlarsa kargolar ya ücretsiz götürüyor yada indirimli götürüyorlar.bilginize...