- Konu Sahibi esmaaa0202
-
canım çok sağol özel mesajla sorularına cevap verdim kargoyla gönderilmesi uygun olur heraldemerhaba
konunuzu yeni gördüm uzun süredir girememiştim. öncelikle hangi şehir hangi köy bunları belirtebilir misiniz. en önemli ihtiyaçlar ve elimizdekileri oraya nasıl ulaştırabiliriz asıl önemli bilgiler bunlar bunları yazarsanız eğer yardımcı olabilirim
ben oğlumun geçen seneki A1 dergilerini atmadım ama uygulama yapmış duruma işinize yarar mı?? hikaye kitabları da var
valla canım saysam bitmezki herşey lazım ama ben eğitim öğretimin daha iyi olması için en çok kırtasiye malzemeleri istiyorum kalem silgi boya 1. sınıflar için okuma yazma setleri var onlardan olabilirse çok iyi olur ben 1 tane aldım sürekli sayfa sayfa fotokopi çektirip ödev olarak dağıtıyorum tüm paramı fotokopilere veriyorum desem yeridir yani... yeterki iyi olsunlar para önemi değil artık... ayrıca 1. sınıflar için olmasa bile diğer sınıflar için hikaye kitapları dökümanlar olursa da olabilir ben onlara veririm... bunun dışında maddi durumları kötü eğer imkanınız varsa giyecek mont bot tarzı şeyler de olabilir...esma tam olarak neler lazım az cok söylersen amaca daha uygun olur sanırım.bikaç kişiye söyleyeceğim yarın.bu arada okula sizin adınıza mı yollayacağız göndermek istersek ?
özelden banıa mail at hocam elimizden geliği kadar yardım edelim.birde sadece 1.sınıfları mı ihtiyacı var yani diğer sınıflarada yardım gerekir herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?