1. sınıf öğrencilerime yardım

esmaaa0202

küçük erkeğim benim
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
1.353
50
358
Diğer
kızlar ben köyde görev yapıyorum bu sene 1. sınıf okutuyorum ama o kadar fakirlerki 28 kişilik sınıfta sadece 8 kişi malzeme aldı o da sınırları zorlayarak...
birinci sınıflar için yardımcı okuma yazma setleri çizgi çalışmaları makas yapıştırıcı kalem boya defter sıra örtüsü... her türlü yardıma ihtiyacımız var

sürekli bir ümit kontrol ediyorum gelen giden olmuşmu diye ama yok yine de bekliycem mutlaka sağduyulu bir yardımseverle karşılaşacağım inşallah

merhaba
konunuzu yeni gördüm uzun süredir girememiştim. öncelikle hangi şehir hangi köy bunları belirtebilir misiniz. en önemli ihtiyaçlar ve elimizdekileri oraya nasıl ulaştırabiliriz asıl önemli bilgiler bunlar bunları yazarsanız eğer yardımcı olabilirim

canım çok sağol özel mesajla sorularına cevap verdim kargoyla gönderilmesi uygun olur heralde

özelden banıa mail at hocam elimizden geliği kadar yardım edelim.birde sadece 1.sınıfları mı ihtiyacı var yani diğer sınıflarada yardım gerekir herhalde

arkadaşlar hala yardım bekliyorum yardım etmek isteyen arkadaşlar çıktı sağolsunlar onlara özelden mesaj attım ama ses seda çıkmadı yardım ihtiyacımız acil çünkü eğitim öğretim yarım yamalak ilerliyor yardımlarınızla daha iyisi olacaktır

ben oğlumun geçen seneki A1 dergilerini atmadım ama uygulama yapmış duruma işinize yarar mı?? hikaye kitabları da var

Canım Müge Anlı'ya atv ye yaz mail at mektup gönder o yardımları buluşturuyor kendi elleriyle hazırlayıp gönderiyor faydası olur belki

bende yardım etmek isterim akrabalarımda tanıdıklarımda bu gereçler varsa size ulaştırırım çalışmıyorum şuanda ama elimden geldiği kadarda almaya çalışırım ben şimdi bi çevremdekilere sorayım sizden adres bilgilerinizi alırım çok üzülüyorum byle çocuklara yardım edebiirsem ne mutlu bu şekilde çabalamanızda çok güzel

adres verebilir misiniz? hangi il hangi ilçe hangi köy ve hangi okul? adınızı soyadınızı buradan yazmak istemeyebilirsiniz ya özel msj gönderin bana ya da başka bir çözüm bulalım beraber. belki bu ay yardımcı olamayabilirim harcama miktarımız yüzünden ama mümkün olduğu an yardımcı olmak isterim.

kızlar kusura bakmayın bir süredir girmemiştim buraya yardım etmek isteyen arkadaşlar çıkmış sağolun okul adresimi vereyim
narince ilkokulu kahta/adıyaman
her türlü yardım olabilir kitap kıyafet kırtasiye malzemeleri...

esma tam olarak neler lazım az cok söylersen amaca daha uygun olur sanırım.bikaç kişiye söyleyeceğim yarın.bu arada okula sizin adınıza mı yollayacağız göndermek istersek ?

esma tam olarak neler lazım az cok söylersen amaca daha uygun olur sanırım.bikaç kişiye söyleyeceğim yarın.bu arada okula sizin adınıza mı yollayacağız göndermek istersek ?
valla canım saysam bitmezki herşey lazım ama ben eğitim öğretimin daha iyi olması için en çok kırtasiye malzemeleri istiyorum kalem silgi boya 1. sınıflar için okuma yazma setleri var onlardan olabilirse çok iyi olur ben 1 tane aldım sürekli sayfa sayfa fotokopi çektirip ödev olarak dağıtıyorum tüm paramı fotokopilere veriyorum desem yeridir yani... yeterki iyi olsunlar para önemi değil artık... ayrıca 1. sınıflar için olmasa bile diğer sınıflar için hikaye kitapları dökümanlar olursa da olabilir ben onlara veririm... bunun dışında maddi durumları kötü eğer imkanınız varsa giyecek mont bot tarzı şeyler de olabilir...
yollarsanız benim adıma yollayabilirsiniz yardım toplayabilirseniz mesaj atın ben özelden adımı soyadımı bildiririm okula benim adıma gönderirsiniz

özelden banıa mail at hocam elimizden geliği kadar yardım edelim.birde sadece 1.sınıfları mı ihtiyacı var yani diğer sınıflarada yardım gerekir herhalde

sevgili olcay arkadaşıma özelden mesaj atarak teşekkür ettim bir de burdan duyurmak istedim ilk yardım gönderen kişi o oldu hikaye kitapları kalemler boyalar göndermişler yarın öğrencilerime vermek için sabırsızlanıyorum kendisine burdan çoooookkk teşekkür ediyorum sağolsun...
arkadaşlar bu ilk yardımdı umarım son olmaz sizlerin ordaki bu güzel çabaları burdaki hayatları değiştiriyor unutmayın.... hala yardımlara açığız olcayın bu yardımı ilaç gibi geldi ama devamını da bekliyorum inşallah gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…