- Konu Sahibi pink_panther
Mrb ben 2 ay sonra 1 yıllık evliliğimi dolduracam. Ve bununla birlikte 900tl lik kredi borcumuzda bitecek. Eşimde bende öğremeniz ve kredi borcunu öderken bile ayda 1500 falan kenara atabildik. Şuana kadar çok paramız yok ama bulunduğum il büyükşehir ve sanki ev fiyatları sürekli artıyor ben evlendiğimde 100bin tlydi daireler şimdi 110bin. Hatta o 110bine satan adamın şuanki inşaatındaki ev fiyatlarıda 125bin. 1 ay sonra başlıycağı konutta 140bin olcakmış. acaba bu artmaya devam edermi ?
Kiramız 400tl. Ben ev için para biriktirip 3-5 yıl sonra faiz ödemeden peşin parayla ev sahibi olalım diyodum ama ev fiyatları uçarsa o zaman sıkıntı olacak. Acaba 3-5 sene kirada oturup para biriktirip gönlümce o zamana mı ev alayım yoksa şimdiden kiradan kurtulup hemen bankadan 5 senelik kredi mi çekeyim? Tecrübeli olanlardan yardım istiyorum. Sizler ne zaman ev sahibi oldunuz_? ne yapmalı??
Kiramız 400tl. Ben ev için para biriktirip 3-5 yıl sonra faiz ödemeden peşin parayla ev sahibi olalım diyodum ama ev fiyatları uçarsa o zaman sıkıntı olacak. Acaba 3-5 sene kirada oturup para biriktirip gönlümce o zamana mı ev alayım yoksa şimdiden kiradan kurtulup hemen bankadan 5 senelik kredi mi çekeyim? Tecrübeli olanlardan yardım istiyorum. Sizler ne zaman ev sahibi oldunuz_? ne yapmalı??