1 senelik burnum? resimli

canım aynı sorun bende de var,1 seneden önce olmaz mı dedi doktorun?ben ameliyat olalı 5.5 ay oluyor,derim kalın olduğundan dolayı ucuna ödem sökücü iğne yapacakmış?doktor sana böyle birşey yaptı mı?

doktorum belli bir zamandan bahsetmedi.daha ayrıntılı konuşmadık.

bu sizin görusnuz muhakakk kı fakat eger cok kotu ve gerıdonusumu ımkansz bir sorun cıksaydı katlrdım tekrar o kısıye olmama konusuna ama baska bırıne olupta daha kotu olmayacıgıda ne malum oyuzden butun doktorlar once ılk doktorunzdan yardım almalısnz dıyor bunu sıze ıtafen deıl genel olrak yazıyorum ufak tefek sorunlarda bole olmalı dıye dusundugum ıcın

bu sizin görusnuz muhakakk kı fakat eger cok kotu ve gerıdonusumu ımkansz bir sorun cıksaydı katlrdım tekrar o kısıye olmama konusuna ama baska bırıne olupta daha kotu olmayacıgıda ne malum oyuzden butun doktorlar once ılk doktorunzdan yardım almalısnz dıyor bunu sıze ıtafen deıl genel olrak yazıyorum ufak tefek sorunlarda bole olmalı dıye dusundugum ıcın

evet canım kesinlikle katılıyorum

Bayanlar;
Bugün senelik kontrolüme gittim.
Bende benim hoşuma gitmeyen hiçbir sorun yok.
Aynı ilk günkü gibi,sorunsuz güzel bir burnum var,mutluyum.
Yeni resimleri ekleyince sizde göz atarsınız.
Benim doktorum Barış Bey.Ben onun artık markalaşma yolunda hızla gittiğini düşünüyorum.
Bugün gelen yeni hastaları & kontrole gelenler hep gülerek ayrıldı yanından.
Şimdi yüzüme yağ enjekte edeceğiz.
:)))):emir_bebek::nazar:

Bayanlar;
Bugün senelik kontrolüme gittim.
Bende benim hoşuma gitmeyen hiçbir sorun yok.
Aynı ilk günkü gibi,sorunsuz güzel bir burnum var,mutluyum.
Yeni resimleri ekleyince sizde göz atarsınız.
Benim doktorum Barış Bey.Ben onun artık markalaşma yolunda hızla gittiğini düşünüyorum.
Bugün gelen yeni hastaları & kontrole gelenler hep gülerek ayrıldı yanından.
Şimdi yüzüme yağ enjekte edeceğiz.
:)))):emir_bebek::nazar:

Canım ne zaman yükliceksin resimleri bilmiyorumkismile ben şu anda araştırma aşamasındayım da CADIARZU bilgi verirsen çok sevinirim doktorun hakkındaa.. Şu an yaptığı ameliyat fiyatları nasıl biliyormusun acaba ?

X