Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet arkadaşlar ameliyat olalı bir sene oldu.burun ucum şiş .gülünce daha yayvan oluyor.sizce burun nasıl diye soruyorum ben?
canım yüzünün iriliğine göre burnun büyük durmuyor.yüzünle burnun orantılı duruyor aslında.tabiki yine de sen bilirsin.canım bir de sana bişey sorcam:foto koyarken gözlerimizi nasıl kapatıyoruz.ben de foto koyacam ama yüzüm belli olsun istemiyorum.nasıl yaptığını söyler misin?ben de foto koyacam yakında.
cnm paintle karalayabilirsin, her pcde var paint
Barış Çakır yaptıysa ve bu sonuç varsa artık ondan uzak durmak lazım bence. Bir kere kötü yapan ikincide nasıl iyi yapacakki. Burun ucu düşmüş, daha gençsiniz, ilerde yaşlandıkça kilo aldıkça burun daha çok ağıza yakın duracaktır. Doğal hali böyle olsa kabul edilir ama, para verip güzelleşmek için yapılan bir operasyon sonuçu böyle olması kabul edilemez. Hala Barış Bey işini iyi yapan biri diyebiliyorsunuz. Bir yerlerde br hata yaptığı kesin. Sağlam bir doktora görünün derim.
canım aynı sorun bende de var,1 seneden önce olmaz mı dedi doktorun?ben ameliyat olalı 5.5 ay oluyor,derim kalın olduğundan dolayı ucuna ödem sökücü iğne yapacakmış?doktor sana böyle birşey yaptı mı?