Cnm arkadaşla hemen hemen aynı yoldayız ben kuzım için birikim yapmak istiyorumgörevin hayırlı olsun, Allah utandırmasın.
birikim konusunda çok tecrübeli değilim ama buradan öğrendiğim ve araştırdığım kadarı ile uzun vade de en karlı yatırım altın
ama sen 1 yıl sonra bozduracaksın onun için çeşit yap
her ay maaşını alınca önce 1 çeyrek al. daha fazla ayırabileceksen onu da vadeli hesaba koy.
kendine bir kumbara yap. her maaş zamanı kumbaranı açıp onunla da banka hesabından gram altın al. banka hesabından küsüratlı alım yapabilirsin onun için bankayı tercih et.
birden fazla yatırım aracını kullanırsan 1 yıl sonra ihtiyaçların doğrultusunda bunları sırayla kullanabilirsin.
mesela önce vadelideki nakitin, o yetmezse gram hesabını en son çeyreklerini kullanırsın.
bereketli birikimlerin olsun
ing ile bir süre çalıştım ben ama yakınında şube/atm olmadığı için şu an enparayı tercih ediyorum.Cnm arkadaşla hemen hemen aynı yoldayız ben kuzım için birikim yapmak istiyorum
Biley sormak istiyorum ama.
Tavsye edebileceğin bi banka varmı. Biraz baktımda ing bankın e-turuncu diye bi hesabı /13.75 faiz veryomuş
ing ile bir süre çalıştım ben ama yakınında şube/atm olmadığı için şu an enparayı tercih ediyorum.Cnm arkadaşla hemen hemen aynı yoldayız ben kuzım için birikim yapmak istiyorum
Biley sormak istiyorum ama.
Tavsye edebileceğin bi banka varmı. Biraz baktımda ing bankın e-turuncu diye bi hesabı /13.75 faiz veryomuş
İyi akşamlardenizbanka açtım ben de vadeli hesabımı, %14 hoşgeldin faizi ile koydum paramı bankaya....
kredi çekmeden nasıl alacaksınız evi, düşünceniz nedir?Kızlar yazik günah değil mi size.faizden uzak durun.Rabbim bereketini verir paranizin.Kuranda hiçbir günah için Allaha savaş açmaktır diye bisey yok faiz dısında.çunkü kul hakkidır.benim isim yok.esimin bi maaşı var.bi ev alabilmek icin para biriktirmeye caliyoruz.kiradayiz.kredi çekmeyi düsünmuyoruz.ev alamadikca her sene ev fiyatlari yükseliyor ama olsun.yeter ki helal parayla alalım.lütfen sizde bunu düsünün.
Herkes bu soruyu soruyor.biriktirerek tabiki.biz evlenirken çok eşya almadık.borca girmedik.düğün yapmadık.mevlüt okuttuk.hep idare ettik.yine ediyoruz.daha çocuğum yok.4 senelik evliyim.çocuk olmadan bir ev almayı düşünüyoruz.tabi ben istanbulda ev almayı değil.malatyada ev almayı düsünüyorum.fiyatlar da ona göŕe daha uygun olacaktır.kredi çekmeden nasıl alacaksınız evi, düşünceniz nedir?
ewet ben de sordum çünkü ben de Allah nasip ederse bir ev sahibi olmayı istiyorum ama bunu kredi çekmeden yapmamız mümkün değilHerkes bu soruyu soruyor.biriktirerek tabiki.biz evlenirken çok eşya almadık.borca girmedik.düğün yapmadık.mevlüt okuttuk.hep idare ettik.yine ediyoruz.daha çocuğum yok.4 senelik evliyim.çocuk olmadan bir ev almayı düşünüyoruz.tabi ben istanbulda ev almayı değil.malatyada ev almayı düsünüyorum.fiyatlar da ona göŕe daha uygun olacaktır.
Çok şükür rabbim hiç bir kulunu darda bırakmazAllah yardim eder.inan ediyor da.çok pahalı evlere bakmaya calısma.mesela 1+1 al once.otur kira vermezsin.sonra kiraya vereceğin parayı ve gelirinizi 3 sene biriktirin.o sırada diğer evlere de bakın.sonra o evi satar biriktirdiginizi de ekler iyi bi ev alirsiniz.bu arada esiniz ne is yapiyor.siz calisiyormusunuz
inanın hiç bilgim yok, amacım faiz almaktansa para elimin altında durup harcanmasın..sadece bu amaçla bankaya yatırdım, o sebeple sormadım..önceden altın alarak yatırım yapıyordum ama altın çok artınca bir süre nakit birikime karar verdim, evde ya da vadesiz hesapta harcandığını gördüm, en azından vadelide olunca bulaşamıyoruz..bu ayın 17 sinde yine gideceğim, o zaman sorar bildiririm...İyi akşamlar
Denizbank hoşgeldin faizini kaç ay veriyor yani başta 14 verip sonra düşürüyormu
Teşekkürlerinanın hiç bilgim yok, amacım faiz almaktansa para elimin altında durup harcanmasın..sadece bu amaçla bankaya yatırdım, o sebeple sormadım..önceden altın alarak yatırım yapıyordum ama altın çok artınca bir süre nakit birikime karar verdim, evde ya da vadesiz hesapta harcandığını gördüm, en azından vadelide olunca bulaşamıyoruz..bu ayın 17 sinde yine gideceğim, o zaman sorar bildiririm...
Kızlar yazik günah değil mi size.faizden uzak durun.Rabbim bereketini verir paranizin.Kuranda hiçbir günah için Allaha savaş açmaktır diye bisey yok faiz dısında.çunkü kul hakkidır.benim isim yok.esimin bi maaşı var.bi ev alabilmek icin para biriktirmeye caliyoruz.kiradayiz.kredi çekmeyi düsünmuyoruz.ev alamadikca her sene ev fiyatlari yükseliyor ama olsun.yeter ki helal parayla alalım.lütfen sizde bunu düsünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?