benim komşularım buzdolabı az kalır nofrost gibiler
yaaa ben de varıımmm evlendim izmir e taşındık kpss ye çalışıorum 3 senedir öğretmen atamam çıksın die. başka da bişii yok kimse yokk çok canım sıkılıooo hiç arkadaşım yok öfff kendimi asosyal değişik bişi gibi hissediorum gocacıımın yolunu gözlüorum bütün gün, destek oluo saolsun ama o da eve yorgun gelioo çıkalım da diyemiyorum,bu sefer bütün beklentim ona yönelioo işim gücüm ona sarmak oluoo bukadar çok ilgiden sıkılır mı bilmiorumm:çok üzgünüm:
engüzel arkadaşlarım KK da
buluşma düzenleyin KK buluşmalarına katılın..
ismek kurslarına gidin
gerçekten burdaki arkadaş ortamı çok güzel kibir yok kıskançlık yok gerçek ortam da böle olsa keşke sanal gibi yane
yokmu başka benim gibi derdi olan yabenneyaptımki
canım hangi semtdesin sen? ben av.yakası merter'deyim,alışverişe gitmeyi seven bi arkadaşım yok valla kaydirigubbakcemile3
canım biraz geç oldu ama smyrna da oturuyorum bayraklının alt tarafındaki bloklarda sen nerdesin?delikafaduldenizmirde nerde oturuyosun :teselli:
canım biraz geç oldu ama smyrna da oturuyorum bayraklının alt tarafındaki bloklarda sen nerdesin?delikafadulden
ben artık istanbuldayım senağlama aslen izmirliyim.buraya gelene kadarda bucada oturuyordum..büle senağlama bizim o taraflarda olsaydın sana cook ii dost olabilecek insanlar tanıtırdım.izmirdeki komsuluğu arkadaslığı daha bi yerde bulamam ben senağlama
buarada patikim herkes nerde oturuyosun die sormus ama hiçbirine cevap vermemişsin?sahi nerde oturuyosun sen?eğer avrupa yakasındaysan sende bulusmalara gitsene.ben cok isterdim ama hem bize cok uzak yerler hem minik bebeğim var hem soğuk hemde hiç bir yeri bilmiyorum senağlama
al bendende o kadar senağlama
belirli günler buluşup dosluk kursakya :enbuyukkk:
bennnnnnnnnnnnnnnnn varımmmmm
öffff bu durum benim acayip canımı sıkıyor.
hiç kimse yok etrafımda bi muhabbet edeceğim
sen hangi şehirdesin elvira
bu fikir çok hoşuma gitti buluşabilir tanışabiliriz kızlardelikafadulden
birbirimize özelden semtimizi yazalım belki yakınızdır bile:Saruboceq: