oturduğum muhitte kafadengi zaman geçireceğim gezeceğim alışverişe gideceğim bir tek arkadaşım yok çok üzülüyorum bu duruma .senağlama ayda yılda bir görüşüp hasret giderdiğim bi kaç arkadaşım var ama mesafe uzak olunca sık görüşemeyince paylaşım azalıyor umarım benimle aynı derdi paylaşanlar vardır burada ..kanka gibi arkadaşım ruh eşimyok diyenler varmı burda belki tanışır arkadaş oluruz
bacım nerde oturuyon sen
bende burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn :1closedeyes: aynı dertten ben de varım tatlım, sana bi sey gonderdim okusaydın onu bak tanışma fırsatın olurdu hem de yalnız kalmazdın............... a.s
canım bu dertten müzdarip arkadaşlarımız var üzülme canım bnm
tabi ki arkadaşların olcak karamsar olma tatlımyerimseniben
istanbulda n olan buluşmalara katıl istersen çevren olurCADIARZU
istanbul avrupa yakasında oturuyorum sen nerdesin arkadaşım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne gülüon kız ne dedim ki:jeyyar:
bende varım.5 ay oldu bu kasvetli sehre tasınalı.bütün dostlarımı arkadaslarımı izmirde bıraktım geldim..berbat bir yerde oturuyoruzz.dısarı cıktığımda arkamdan gele herkesden şüpheleniyorum..istanbul buluşmasınada gidemedim bebeğim hem küçük hemde bize cok uzak yerde yapıldı.hos yakında yapılsada yer iz bilmiyorum ki(( bööle cam fanusa konmus gibiyimmm...ben ismire dönmek istiyorum yaaaaaaaa (((
aklıma ben geldimmm kaydirigubbakcemile3
cnmcm yine buluşma var cevahir mecidiyeköy yakın mı sana??? nerde oturuyorsun....
Bende varım kızlar..
Bende buraya taşınalı 1.5 yıl oldu , işyerimde görüştüğüm insanlar , eşimin çevresinden görüştüğüm bayanlar da var ama inan hiç kafa dengim yok..
Arkadaş dost diyebileceklerimin hepsi uzak mesafedeler ne yazık ki
Eşim sağolsun destek oluyo o da olmasa bende kafayı yiyebilirdim..