1 sene oluyor taşınalı ama yakınımda hiç arkadaşım yok sıkılıyorum

patikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
30
0
oturduğum muhitte kafadengi zaman geçireceğim gezeceğim alışverişe gideceğim bir tek arkadaşım yok çok üzülüyorum bu duruma .senağlama ayda yılda bir görüşüp hasret giderdiğim bi kaç arkadaşım var ama mesafe uzak olunca sık görüşemeyince paylaşım azalıyor umarım benimle aynı derdi paylaşanlar vardır burada ..kanka gibi arkadaşım ruh eşimyok diyenler varmı burda belki tanışır arkadaş oluruz

çalışmayı düşünmüyor musunuz? iş ortamında anlaşabileceğiniz arkadaşlar edinebilirsiniz..

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn :1closedeyes: aynı dertten ben de varım tatlım, sana bi sey gonderdim okusaydın onu bak tanışma fırsatın olurdu hem de yalnız kalmazdın............... a.s

canım bu dertten müzdarip arkadaşlarımız var üzülme canım bnm
tabi ki arkadaşların olcak karamsar olma tatlımyerimseniben
istanbulda n olan buluşmalara katıl istersen çevren olurCADIARZU

canım bu dertten müzdarip arkadaşlarımız var üzülme canım bnm
tabi ki arkadaşların olcak karamsar olma tatlımyerimseniben
istanbulda n olan buluşmalara katıl istersen çevren olurCADIARZU

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hımm canım ben anadolu yakasındayım
bi ara tuzlada oturdum 2 yıl yalnızlıktan kafayı yiyodum neyseki eşim iş değişti de eski muhite geri döndüm
inşallah yakında tanışırsın birileriyle ama durumun müsaitse yani bebek falan yoksa bazı kurslara falan git ben öyle yaptım o dönem hem bişeler öğrenirsin hem de ufkun açılır:1hug:
istanbul avrupa yakasında oturuyorum sen nerdesin arkadaşım

bende varım.5 ay oldu bu kasvetli sehre tasınalı.bütün dostlarımı arkadaslarımı izmirde bıraktım geldim..berbat bir yerde oturuyoruzz.dısarı cıktığımda arkamdan gele herkesden şüpheleniyorum..istanbul buluşmasınada gidemedim bebeğim hem küçük hemde bize cok uzak yerde yapıldı.hos yakında yapılsada yer iz bilmiyorum ki (( bööle cam fanusa konmus gibiyimmm...ben ismire dönmek istiyorum yaaaaaaaa (((

ne gülüon kız ne dedim ki:jeyyar:

aklıma ben geldimmm
kaydirigubbakcemile3

cnmcm yine buluşma var cevahir mecidiyeköy yakın mı sana??? nerde oturuyorsun....

aklıma ben geldimmm
kaydirigubbakcemile3

cnmcm yine buluşma var cevahir mecidiyeköy yakın mı sana??? nerde oturuyorsun....

gene uzak.hem bilimiyorum ki?minicik kuzuylan nasıl geliim?ben sarıgazi die bi yerdeyim :a015: ama cevahiride cok merak ediyorum delikafadulden

Bende varım kızlar..
Bende buraya taşınalı 1.5 yıl oldu , işyerimde görüştüğüm insanlar , eşimin çevresinden görüştüğüm bayanlar da var ama inan hiç kafa dengim yok..
Arkadaş dost diyebileceklerimin hepsi uzak mesafedeler ne yazık ki
Eşim sağolsun destek oluyo o da olmasa bende kafayı yiyebilirdim..

ben de aynıyım.iş bulamadım çocuk yaptım.belki geçer can sıkıntım diye

ya sorma önemli olan kafa dengi birini bulmak zaten başı açık/kapalı olur aynı rahatlıkta aynı bakış açısında buluşamayız çok anaç ruhlu olgun olur sen öle değilsindir aynı dili konuşmazsınız:1shok:

bende aynı dertten muzdaribim arkadaşım ya ne yapalım allahtan böyle bir site varda burada vakit geçirip bazı şeyleri paylaşabiliyoruz.

bende aynı durumdan muzdaripim.bende evlenip geldim buraya.benimde tüm çevrem memlekette.1 tane arkadaşım var çok değerli bir insandır ama onunlada çok sık görüşemiyoruz.kurslara falan gittim olmadı alışamadım çevreye.bende sokakta yürümeye korkardım ilk zamanlar.şimdi biraz daha rahatım.
kayınvalidemle iyi anlaşırım ama kaç kere gidicem.zaten 2-3 gün sonra höylerine gidecekler bir daha sonbaharın sonunda gelecekler.görümcem burada bekar ve acaip kafa dengi ama oda çalışıyor.eltimle kafalarımız uyuşmuyor o gelmez ben gitmem.

eşim buradaki herşeyim.kocam,dostum,arkadaşım,anam,babam.kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…