1 sene oluyor taşınalı ama yakınımda hiç arkadaşım yok sıkılıyorum

ben 3 senedr bursadayımm benimm bile yok burdaa öle hadi çarşıya gidelim falan diyebileceğimm sıkılınca 5 dk yanına gideceğim arkadaşımm :KK43:( keşke aynı şehide olsaydıkk :)

bende avrupa yakasında oturuyorum bende çok sıkılıyorum ama ben kurslara başladım iyi geldi bi iki arkadaşımda var burda.ama ümraniye gibisi yok offff..

benimde koskoca istanbulda hiç arkadaşım yok bende avrupa yakasında oturuorum çooooook cnm sıkılıo offfffffffff

Çocukmu yapalım bizde kızlar ne yapalım?

çocuk yapmak yalnız kalmamak için çözümmü bilemiyorum daha fazla bunalıma girmeyek gezmeyi seven bi insan için çocuk yapmak elini kolunu bağlamak demek çocuk düşünmeden çocuk yapmamalı ama nedense aynı düşünceler kafamızdan geçmiş bende bi ara düşündüm

kankayı napcaksın boşver..
kurslara katıl madem ist'de yaşıyorsun
ismeke gidebilirsin
hem orda birsürü arkadaş edinebilirsin

canımcım benimde yok aman önceden çok takardım ama şimdi hiç umrumda değil :nazar:

bendemi takmasam napsam kendi başıma dolanıyım işte ama herşeyi beraber yaptığın bi arkadaş olsa fenamı hayat daha zevkli olur

bende varıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım 3sene nedir yanlızım işten çıktım çok kötüyüm hergün evdeyim hiç çıkmıyorum alttaki komşuma da inmiyorum eşimde çok konuşmamı istemiyor oçok sessiz bende çok çenem var ooooof of

bende varıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım 3sene nedir yanlızım işten çıktım çok kötüyüm hergün evdeyim hiç çıkmıyorum alttaki komşuma da inmiyorum eşimde çok konuşmamı istemiyor oçok sessiz bende çok çenem var ooooof of

benim komşularım buzdolabı az kalır nofrost gibiler:nazar:

benide aranıza alırsanız sevinirim.yaklaşık bir yıl oluyor trabzondan buraya geleli ama bir tek bile arkadaşım her gün evdeyim çok canım sıkılıyor çookk.iş de aradım fakat bulamadım tabi bu ortamda da çok zor oturduğum yerde de hiç arkadaşlık edebileceğim kimse yok tek başıma her gün işten kocamın dönmesini bekliyorum sadece.

avrupa yakasında oturan arkadaslar 15 nısanda cevahırde buluşmamız var hadın sızde katılın belkı kafa dengı arkadaslar bulursunuz bende avrupa yakasında oturuyom eyüp yeşilpınardayım...

benide aranıza alırsanız sevinirim.yaklaşık bir yıl oluyor trabzondan buraya geleli ama bir tek bile arkadaşım her gün evdeyim çok canım sıkılıyor çookk.iş de aradım fakat bulamadım tabi bu ortamda da çok zor oturduğum yerde de hiç arkadaşlık edebileceğim kimse yok tek başıma her gün işten kocamın dönmesini bekliyorum sadece.

ay canım aynı benimgisin bende bütüngünevdeyim çokcanım sıkılıyor iştenayrıldımsağlıkpuroblemim yüzünden şimdi evdeyim altta birkomşumvar 2kişiyiz binada ama ona inmiyorum yalancı insanları sevmiyorum hiç bende kocamı sanki 1haftalık evliymişiz gibi bekliyorum 5senelik evliyiz bizdebursadan taşındık 3senyi geçiyormirmirmirmir:1closedeyes:

X