• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 sene oldu evleneli :( zar aldırma bilgi istiyorum yardım

Jinek
Sen vajinismussun konumu oku.
jinekoloğa randevu aldım önce muayene olacağım

Başına gelmeyen bilmiyor ne yazıkkı allah düşmanımın basına vermesin. Hiç böyle olacağımı bilmezdim 2ayım zehir oldu ne bekliyodum neler yaşıyorum çok zor durum . İnşşalh atlatırız bian önce

Muayene olmadınız mı daha
Olamadım bi kez olacaktım bişeyler çıktı gidemedim, 2 kez karantinaya girdim hep bişeyler engel oldu açıkcası hep olur Bi şekilde diye düşündüm bekledim ama artık sabredemeiyorum her geçen gün kötü oluyorum

Olamadım bi kez olacaktım bişeyler çıktı gidemedim, 2 kez karantinaya girdim hep bişeyler engel oldu açıkcası hep olur Bi şekilde diye düşündüm bekledim ama artık sabredemeiyorum her geçen gün kötü oluyorum
Git canım aciliyeti olan bu

Hersey iyi güzel iş oraya gelince duvar gibi bişey var ordan sonrasını izin vermiyorum kasmaktan artık ayaklarım ağrıyo eşimde üstüne gitmiyo belki gitse yapacagız o da ben korkunca bırakıyo

Koydu zaten vajinsmüs yazıyordu recetede bende kendime sorunumun sadece kan görmekten acıdan ibaret diye düşünüyorum :/
Göz kapamakla güneş kaybolmaz.
Sorun belliyken daha fazla zaman kaybetmeden hemen tedavi sürecine başlayın.
Tedavi edilebilir bir durum, iyice içinden çıkılmaz bir hal almasın.

Göz kapamakla güneş kaybolmaz.
Sorun belliyken daha fazla zaman kaybetmeden hemen tedavi sürecine başlayın.
Tedavi edilebilir bir durum, iyice içinden çıkılmaz bir hal almasın.
Evet biz herşeyi denedik ama artık eşim hiç bişey denemeyecgz kendimiz çözeceğiz diyor sorunum psikolojikse kendi kendimi kızlığımı bozacagım parmakla aparatlarla bi şekilde Alıştıracağım bu olayı kabulleceğim başka çarem yok

Herseyi denedik sarhos da oldu kremler istek attırıcılar anesteziyle bile olmayı düşünmedim değil. Herkes bi anlık diyo 2 3 dlık sorun zaten o ilk an o ilk an olsa ben zaten kaçmam o ilk andan çok korkuyorum

Evet biz herşeyi denedik ama artık eşim hiç bişey denemeyecgz kendimiz çözeceğiz diyor sorunum psikolojikse kendi kendimi kızlığımı bozacagım parmakla aparatlarla bi şekilde Alıştıracağım bu olayı kabulleceğim başka çarem yok
Burada vajinismusla ilgili topikler var.
Baştan sona oku.
Siz de başarısınız.

3.5 yıl vajinismusla mücadele etmiş biri olarak yazıyorum umarım dikkate alırsınız.
Bu olay tamamen psikolojik. Tedavi olmadan da tam olarak çözüme kavuşamazsınız. Ben Ankarada Yasemin Yıldız hanıma tedavi oldum 1 haftada şıp diye çözdü ve hiç kanama falan da olmadım. Lütfen ama lütfen zar aldırma bayılma sarhoş olma gibi yöntemlerle vaktinizi harcamayın. İyi bir doktor bulup mutlaka tedavi olun.

3.5 yıl vajinismusla mücadele etmiş biri olarak yazıyorum umarım dikkate alırsınız.
Bu olay tamamen psikolojik. Tedavi olmadan da tam olarak çözüme kavuşamazsınız. Ben Ankarada Yasemin Yıldız hanıma tedavi oldum 1 haftada şıp diye çözdü ve hiç kanama falan da olmadım. Lütfen ama lütfen zar aldırma bayılma sarhoş olma gibi yöntemlerle vaktinizi harcamayın. İyi bir doktor bulup mutlaka tedavi olun.
Benim eşim tedavi filan istemiyo öyle bi hastalık da saçma buluyo, bilmiyorum yada uğraşmak istemiyo bende kendi kendime yeneceğim

kanama olmadı mı yada acımad öı

Benim eşim tedavi filan istemiyo öyle bi hastalık da saçma buluyo, bilmiyorum yada uğraşmak istemiyo bende kendi kendime yeneceğim
Eşiniz de başka bi hastalığa tutulunca saçma bulup tedavi olmasın o zaman. Ah bazı erkeklerin cahilliği...🤦Bu işler eşin anlayışından geçiyor. Umarım kendi kendine yenmeye çalışırken psikolojik olarak daha da yıkılmazsın.

kanama olmadı mı yada acımad öı
Hayır olmadı zaten ilkinde pat diye olmuyor yavaş yavaş kademeleri oluyor. Mesela sen yukarda yazmışsın kendim denicem aparatla falan diye o bile çok korkunç geliyordu bana asla ama asla yapamam diyordum berbat bir haldeydim halbuki ne kadar kolaymış

Eşiniz de başka bi hastalığa tutulunca saçma bulup tedavi olmasın o zaman. Ah bazı erkeklerin cahilliği...🤦Bu işler eşin anlayışından geçiyor. Umarım kendi kendine yenmeye çalışırken psikolojik olarak daha da yıkılmazsın.
İnşallah

B
Hayır olmadı zaten ilkinde pat diye olmuyor yavaş yavaş kademeleri oluyor. Mesela sen yukarda yazmışsın kendim denicem aparatla falan diye o bile çok korkunç geliyordu bana asla ama asla yapamam diyordum berbat bir haldeydim halbuki ne kadar kolaymış
Bende bi şekilde yapacağım dedim ama nasıl yaparım bilmiyorum, bana da çok korkunc geliyo çünkü sert bişey onu alabilsem zaten esimin etten penisini alabilirim çünkü aparat daha sert bişey daha can acıtabilvek bişey

Back
X