- 16 Eylül 2020
- 1.225
- 624
- 73
- 30
Sen vajinismussun konumu oku.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen vajinismussun konumu oku.
jinekoloğa randevu aldım önce muayene olacağımSen vajinismussun konumu oku.
VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !
Kişilerin web sayfalarındaki bilgileri uygulayarak kendilerine tedavi uygulamaları veya hükümde bulunmaları asla önerilmez. Tedavi yetki ve sorumluluğu da tamamıyla hekimlere aittir. Herkesin zevk alarak yaptığı şeyden korkup kendinize ve eşinize hayatı geceleri zehir etmeyin❤ Öncelikle size...www.kadinlarkulubu.com
Muayene olmadınız mı dahaJinek
jinekoloğa randevu aldım önce muayene olacağım
Olamadım bi kez olacaktım bişeyler çıktı gidemedim, 2 kez karantinaya girdim hep bişeyler engel oldu açıkcası hep olur Bi şekilde diye düşündüm bekledim ama artık sabredemeiyorum her geçen gün kötü oluyorumMuayene olmadınız mı daha
Git canım aciliyeti olan buOlamadım bi kez olacaktım bişeyler çıktı gidemedim, 2 kez karantinaya girdim hep bişeyler engel oldu açıkcası hep olur Bi şekilde diye düşündüm bekledim ama artık sabredemeiyorum her geçen gün kötü oluyorum
Evet zaman ilerledikçe daha kötüye gidiyo eşimin yaklaşmasını bile açıkcası istemez oldum soğudum öuilişkiden bilmiyorum çok karşığımGit canım aciliyeti olan bu
Göz kapamakla güneş kaybolmaz.Koydu zaten vajinsmüs yazıyordu recetede bende kendime sorunumun sadece kan görmekten acıdan ibaret diye düşünüyorum :/
Evet biz herşeyi denedik ama artık eşim hiç bişey denemeyecgz kendimiz çözeceğiz diyor sorunum psikolojikse kendi kendimi kızlığımı bozacagım parmakla aparatlarla bi şekilde Alıştıracağım bu olayı kabulleceğim başka çarem yokGöz kapamakla güneş kaybolmaz.
Sorun belliyken daha fazla zaman kaybetmeden hemen tedavi sürecine başlayın.
Tedavi edilebilir bir durum, iyice içinden çıkılmaz bir hal almasın.
Burada vajinismusla ilgili topikler var.Evet biz herşeyi denedik ama artık eşim hiç bişey denemeyecgz kendimiz çözeceğiz diyor sorunum psikolojikse kendi kendimi kızlığımı bozacagım parmakla aparatlarla bi şekilde Alıştıracağım bu olayı kabulleceğim başka çarem yok
Fizlojik değilde sorunum buysa eğer evet kendi kendime yapacağım inşallahBurada vajinismusla ilgili topikler var.
Baştan sona oku.
Siz de başarısınız.
Benim eşim tedavi filan istemiyo öyle bi hastalık da saçma buluyo, bilmiyorum yada uğraşmak istemiyo bende kendi kendime yeneceğim3.5 yıl vajinismusla mücadele etmiş biri olarak yazıyorum umarım dikkate alırsınız.
Bu olay tamamen psikolojik. Tedavi olmadan da tam olarak çözüme kavuşamazsınız. Ben Ankarada Yasemin Yıldız hanıma tedavi oldum 1 haftada şıp diye çözdü ve hiç kanama falan da olmadım. Lütfen ama lütfen zar aldırma bayılma sarhoş olma gibi yöntemlerle vaktinizi harcamayın. İyi bir doktor bulup mutlaka tedavi olun.
kanama olmadı mı yada acımad öı3.5 yıl vajinismusla mücadele etmiş biri olarak yazıyorum umarım dikkate alırsınız.
Bu olay tamamen psikolojik. Tedavi olmadan da tam olarak çözüme kavuşamazsınız. Ben Ankarada Yasemin Yıldız hanıma tedavi oldum 1 haftada şıp diye çözdü ve hiç kanama falan da olmadım. Lütfen ama lütfen zar aldırma bayılma sarhoş olma gibi yöntemlerle vaktinizi harcamayın. İyi bir doktor bulup mutlaka tedavi olun.
Eşiniz de başka bi hastalığa tutulunca saçma bulup tedavi olmasın o zaman. Ah bazı erkeklerin cahilliği...Benim eşim tedavi filan istemiyo öyle bi hastalık da saçma buluyo, bilmiyorum yada uğraşmak istemiyo bende kendi kendime yeneceğim
Hayır olmadı zaten ilkinde pat diye olmuyor yavaş yavaş kademeleri oluyor. Mesela sen yukarda yazmışsın kendim denicem aparatla falan diye o bile çok korkunç geliyordu bana asla ama asla yapamam diyordum berbat bir haldeydim halbuki ne kadar kolaymışkanama olmadı mı yada acımad öı
İnşallahEşiniz de başka bi hastalığa tutulunca saçma bulup tedavi olmasın o zaman. Ah bazı erkeklerin cahilliği...Bu işler eşin anlayışından geçiyor. Umarım kendi kendine yenmeye çalışırken psikolojik olarak daha da yıkılmazsın.
Bende bi şekilde yapacağım dedim ama nasıl yaparım bilmiyorum, bana da çok korkunc geliyo çünkü sert bişey onu alabilsem zaten esimin etten penisini alabilirim çünkü aparat daha sert bişey daha can acıtabilvek bişeyHayır olmadı zaten ilkinde pat diye olmuyor yavaş yavaş kademeleri oluyor. Mesela sen yukarda yazmışsın kendim denicem aparatla falan diye o bile çok korkunç geliyordu bana asla ama asla yapamam diyordum berbat bir haldeydim halbuki ne kadar kolaymış