• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 sene oldu evleneli :( zar aldırma bilgi istiyorum yardım

mai123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2020
29
0
1
29
Yardım edin 1 senelik evliyim 24 yasındayım kan görmekten canım yanacak diye korkumdan ilişkiye giremiyorum zehir oldu evliliğimin keyfini çıkaramıyorum her yolu denedim uyuşturucu kremler uyku ilaçları en son özele gittim doktorum kızlık zarı operasyonu yapalım dedi tamam dedim sonrasında pişman oldum fiyatta 4 000 bin tl kötüyüm 2 güne operasyon var ne yapacagım diye düşünmekten kafayı yicem önerisi olan var mı :(

Aa ilk defa duyuyorum nasil yani sürekli kanama mj oluyor

Yardım edin 1 senelik evliyim 24 yasındayım kan görmekten canım yanacak diye korkumdan ilişkiye giremiyorum zehir oldu evliliğimin keyfini çıkaramıyorum her yolu denedim uyuşturucu kremler uyku ilaçları en son özele gittim doktorum kızlık zarı operasyonu yapalım dedi tamam dedim sonrasında pişman oldum fiyatta 4 000 bin tl kötüyüm 2 güne operasyon var ne yapacagım diye düşünmekten kafayı yicem önerisi olan var mı :KK43:
Canınız acıyacak diye düşünüp korkuyorsunuz kanayacak diye doğru mu anladım?

Yardım edin 1 senelik evliyim 24 yasındayım kan görmekten canım yanacak diye korkumdan ilişkiye giremiyorum zehir oldu evliliğimin keyfini çıkaramıyorum her yolu denedim uyuşturucu kremler uyku ilaçları en son özele gittim doktorum kızlık zarı operasyonu yapalım dedi tamam dedim sonrasında pişman oldum fiyatta 4 000 bin tl kötüyüm 2 güne operasyon var ne yapacagım diye düşünmekten kafayı yicem önerisi olan var mı :KK43:
Ayni durumdayiz malesef bende 1 yildir ayni durumdayim. Gecen hafta tam tamam yapacağım dedim hastaneden izin aldim ki sonra izinleri iptal ettiler. Ama ameliyattan önce bir psikolog psikiyatriste falan da görünseydiniz. Sorununuz fizyolojikmiymis

endişelenmeyin ameliyatınızı olun, benzer durumda bir tanıdığım 10 sene kadar eşiyle ilişkiye giremedi, yıllarca psikolojik destek de aldı. En sonunda hazır hissetti, bu sefer eşinde sorunlar var diye duydum (kendisi söylemedi, yakın bir arkadaşım söyledi), yaşı 35 oldu. Çok da sevdiğim bir insandır. Çocukları da olmadı haliyle. Maddi imkanınız varsa kurtulun zardan, dünyanın sonu değil

Severek evlendimm :( Böyle olacagını bilemezdim kan tutuyor beni canım çok tatlı acıycak diye aklım gidiyor

endişelenmeyin ameliyatınızı olun, benzer durumda bir tanıdığım 10 sene kadar eşiyle ilişkiye giremedi, yıllarca psikolojik destek de aldı. En sonunda hazır hissetti, bu sefer eşinde sorunlar var diye duydum (kendisi söylemedi, yakın bir arkadaşım söyledi), yaşı 35 oldu. Çok da sevdiğim bir insandır. Çocukları da olmadı haliyle. Maddi imkanınız varsa kurtulun zardan, dünyanın sonu değil
Kan tutuyor beni korkuyorum canım çok tatlı :(

Hayır kan tutuyor görünce bi hoş oluyorum :KK43: kulaktan duyma cok sey duydum duyuncada canım acıycak diye ödüm kopuyor
Gormedıgın kanın seni tutmasından korkmam biraz garip degıl mı, regl olunca napıyorsun
Kova kova kan akmayacak bu arada

Korkunuz sadece kan gelmesi mi yoksa vajinismus olmasın aldırdıktan sonrada devam edebilir Korkunuz

evet kadınların neredeyse %30 unda kanama bile olmuyor diye biliyorum
kan tutan doktorlar var
sorununuz psikolojik destekle de çözülür gibi

Ayni durumdayiz malesef bende 1 yildir ayni durumdayim. Gecen hafta tam tamam yapacağım dedim hastaneden izin aldim ki sonra izinleri iptal ettiler. Ama ameliyattan önce bir psikolog psikiyatriste falan da görünseydiniz. Sorununuz fizyolojikmiymis
Seninde mi 1 yıl oldu evleneli bu durum çok iğrenç bişey :(

Canım emin ol hissetmeyebilirsin ben sadece girişi hissettim ve sabah kalkınca yatakta kan gördüm hissetmedim bile :)

Size göre hava hoş yapıdan yapıya degişiyor :KK43: ordan söylemesi kolay yapamıyorum yardım istedim
Size gore hava hos derken, ben yaptım superdi neden korkuyorsun be korkma mı dedim?
Nedir bu sızın insanlara sacma sapan cevaplarınız anlamiyorum ki, kanın tutacağını nerden biliyosun regl olunca napıyorsun dıye soru sordum
Burda bana havayı hos yapan ne var?

Back
X