1 sene oldu evleneli :( zar aldırma bilgi istiyorum yardım

Aşırı temizlik
Ne alakası var biz hiç temizlemiyoruz sanki ben onu sormadım hani kan tutuyor yaa onu kastettim valla kusura bakma ama sEn kafana gore cevap veriyosun sorulara burda çözüm odaklı değil dalga geçer gibi

Gittim devlet hastanesine bana ainora diye bi ilaç verip gönderdi hiç ilglenmedi bile

Devlet hastanelerinde de hymen alıyolar. Duvar gibi bi his15 dakikalık bişey. Sonrasında eve gidip duş bile alabiliyosun. 4000 tl nedir yani. Doğum için o kadar istiyolar abartmasınlar.
Devlet hastanesinde söyleyince yapıyorlar mı peki yoksa doktorun kendi mi söylemesi gerek

Ne alakası var biz hiç temizlemiyoruz sanki ben onu sormadım hani kan tutuyor yaa onu kastettim valla kusura bakma ama sEn kafana gore cevap veriyosun sorulara burda çözüm odaklı değil dalga geçer gibi
Ya hayır ne diyim ne dalgası benm psikolojimn ne kadar alt üst oldugunu bilemezsin ki yapamıyorum sanki acıycak hissi var

Evet duvar gibi bi his var :/

Gittim devlet hastanesine bana ainora diye bi ilaç verip gönderdi hiç ilglenmedi bile
Vajinal kuruluk icin mi verdi bunu. Bu ilac hicbisey yapmaz ki sizin sorununuza. Ozel de bir psikologa gidin bence yarin. Sonra karar verirsiniz ne yapacaginiza.

Ya hayır ne diyim ne dalgası benm psikolojimn ne kadar alt üst oldugunu bilemezsin ki yapamıyorum sanki acıycak hissi var
Tamam bak elbette bunu bilemeyiz haklısın ama sen kan tutuyor diye istemiyorsun doktor vajinismus tanısı koymuş eğer sen o operasyonu 4000 tl verip gecirsen bile ilişki yaşamakta yine sıkıntı yaşarsın bana göre öyle mes3le kan değil senin korkun ve bunu yenmen lazım

Devlet hastanesinde söyleyince yapıyorlar mı peki yoksa doktorun kendi mi söylemesi gerek
Benim de hymen septalıydı ilk evlendiğimizde kendimi de kasmam dolayısıyla ilk bikaç gün ilişki olmadı. Dr gittim kontrol etti aslında bunun sorun teşkil etmediğini, ilişki sırasında kopacağını acı olmicani söledi ama istersen de alabiliriz dedi. Ameliyat adı altında bile geçmiyo yani küçük bi operasyon. Şuan bile alabilirim dedi ama ben lokal istedim hissetmeyim dedim duramam kendime güvenemem diye. Devlet hastanesinde olunca tek sıkıntı 5 dklık işlem bile olsa bi gün önceden hastaneye yatoroyolrmıs anestesi lokal bile olsa. Yok dedim ya ne yatıcam basit bişi büyütmeye gerek yok. Arkadasımın doğum doktorunu aradım özel muayenehanesinde (oldukça steril) lokalsiz 500, lokal istersen 750 dedi ben de anestezi istedim. 10 dakika içerisinde arabadaydım düşün süreyi. Boşuna yaptırdın dedi hoca. Duramadığım için bakamamıstı. Bu minnacık hissetmicektin bile dedi ama ben aldırınca psikolojik olarak rahatladım. En büyük engel her zaman psikolojidir. 1 hafta sonra da ilişki oldu. Yani bu tantanalara aslında gerek yok. Kendini kstıgından olmuyor ilişki. Servest bıraksan kanaamz bile

Mesela vajinsmus olsam Afedersn elimi kızlık zarıma kadar götüremem Mesela ondan sonraki duvara gecemiyorum

Evet canım acıycak kanıycak diye çok korkuyorum 2 günede operasyonum var özel hastanede ne yapacagım bilmiyorum
İçin rahatlicaksa kendimden örnek vereyim. Kan falan çıkmadı, pembemsi bir sümük çıktı sadece peçeteye gelen. Pembe sümükten korkmazsın di mi geçmiş olsun canım her şey düzelir inşallah.

Mesela vajinsmus olsam Afedersn elimi kızlık zarıma kadar götüremem Mesela ondan sonraki duvara gecemiyorum
Bi arkadaşım bundan 1 ay önce evlendi ve oda aynı şekilde ilişki 3 hafta boyunca ilişkiye giremedi oda bana anlattığı şuydu on sevismemiz çok iyi hazır hissediyorum kuruluk yok herşey tamam ama eşim yarisina kadar girebiliyor tam birleşme yasayamadik demişti sizinde mı o tarz acaba sonra arkadaşımla konuştuk yeni birliktelik yaşadığını anlattı oda öyle duvardan bahsetti sizin gibi kastigim için oluyormuş kendimi rahat bıraktım herşey yolunda gitti dedi

O zamann özel hastaneye degil özel jinekologa gideyim senin dediğin gibiyse çok sağ ol çok iyisin rabbim seni çok mutlu etsin

Aynı arkadaşın gibiyimm duvar var gecmiyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…