// 1.Sayfa Guncel // ||Yardimci olunur Bitiriyorum artik||/satılmıştır..

size ozel.mesaj attim
osterseniz bi cevap verin
aksi takdirde söylediklerimi yapacağım

Arkadaşlar bu sitenin müdavimi olarak sizlere bu bayandan alışveriş yapmamanızı öneriyoruz
bizi dolandırdılar
paramızın üstüne yattılar
sizde mağdur olmayın
ben bi arkadaşıma bu bayanın sattığı mamutları anlatmış ve alması için ikna etmiştim ama bayan dediği hiçbirşeyi yerine getirmedi
düzgün paketlyeceğine söz vermişti kocaman bir koliye koyup 120 liraya anlaştığımız malzemelrin kargosunu 85 tl ye getirdi
ve normlade ahkam kesen ben gider kargoya ne kadar olduğunu öğrenirim siz yeter ki alın diye ısrar eden bu bayan ürünleri evinin kapısından aldrımış ve 85 tl olduğunu da bir zahmet bi tel edip bize haber vermemiş
bu hangi insanın vicdanına sığar arkadaşalr
sonrasında defalarca tel görüşmeleri yapılmasına rağmen bu bayan tel lara çıkmamış eşini aratmıştır
alan arkadaşım sinir krizleri geçirdi ben çok mahcup oldum bizi mahvetti !!!!
sonra eşinin tamam biz size kargo parasının 25 tl ini gönderelim demiş ve anlaşmış olunmasına rağmen ne para yatıran ne de ürünü aldınız mı diye arayan soran oldu
normal şartlarda kadının işi gücü vardrı çocuklu kadın der anlayış gösterridim ama bu kadun sitede fink atıp bizim tel larımıza bakmıyor
burdan attığım mesajlara da cevap vermedi
nasıl bir insan olduğunu anlayın diye yazıyorum
bu siteden alışveriş yapıp memnun kalmadığım başka arkadaşlarımda oldu ama asla şikayet etmedim
olabilir dedim
ama bu resmen aldatmak dolandırmak kandırmak ve saf yerine koymak
ayağınızı denk alın
bu bayandan uzak durun
daha hikayesi çok uzun bu olayın da bu kadarını anlatıyorum
umarım okuken az da olsa pişman olur ve yanakları kızarır
ve aldıklar ve alınmsına sebep oldukları gereksiz kargo parası da onların boynunun borcu olsun!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…