- 30 Aralık 2015
- 91
- 87
-
- Konu Sahibi cylncyln95
Nasıl ki bir grip virüsü herkese aynı etki etmiyor, nasıl ki aynı hastalık veya ilaçlar herkese aynı etki etmiyorsa; aşılarda herkese aynı etki etmedi. Nasıl ki birinin insüline alerjisi olup, birinin olmuyorsa gibi...O zaman bu doğuranlar kimler.herkes aşı oldu.
Ya aşı değil de coronanın yarattığı hasarsa ?Nasıl ki bir grip virüsü herkese aynı etki etmiyor, nasıl ki aynı hastalık veya ilaçlar herkese aynı etki etmiyorsa; aşılarda herkese aynı etki etmedi. Nasıl ki birinin insüline alerjisi olup, birinin olmuyorsa gibi...
Evet buda olabilir. Bunu ben iddia etmiyorum zaten hanımefendi 2018de sağlıklı bebek dünyaya getirmiş. 2020de aşı ve koronadan sonra 4 tane sağlıksız gebelik geçirmiş. Yani ilk sağlıksız gebelik ile sağlıklı gebelik arasında 2 sene var. Ya eşinde ya da kendisinde aşı veya kovit hasar bırakmış olabilir.Ya aşı değil de coronanın yarattığı hasarsa ?
Sağlıklı bir evladınız varmışMerhaba arkadaslar artık kafayı yemek üzereyim . Çok şükür bir evladım var normal doğumla dünyaya geldi hamilelik boyunca bir sıkıntı yaşamadım . Daha sonra bir kardesi olsun yanlız kalmasın istedim cok istiyor bir kardeşi olsun . 2021 yılinda 17 haftalık kalp durmasi sonucu ilacla normal dogum şeklinde düşük yaptım . 2023 yılında 10 haftalık boş gebelik gecirdim . Yine ayni sene icinde 14 haftalık kalp durmasi sonucu normal dogum şeklinde dusuk yaptım . Genetik test rahim sekli hepsine bakıldı bir sorun cıkmadı . 2024 yilinda 26 haftalık sezeryanle dogum yaptim bu gebelikte oksapar kullandım . 21. Haftasinda akım kaybı tespit edildi ve tansiyon yukselmesine bagli acil sezeryane alındım 1 saat yasadı vefat etti . Benim size sorum 1. Saglikli gebelik gecirip böyle sorun yasayan varmı yani neden oluyor anlamıyorum
Ben de bunu düşünüyorum artık bu aşıdan olan herkesin vücudu tehlike karşısındaYa aşı değil de coronanın yarattığı hasarsa ?
Ben sadece doktorların açıklamasını dinlerim. Bu konuda eğitim almamış kişilerin kitleleri paniğe sürüklemesinin bir suç olduğunu bilir ve bu tarz platformlarda galeyana getirmeye çalışmam.Hmmmm ben paylaşmayayim o zaman Googlela yazıp kendiniz araştırın. Almanya ve Hollanda'da aşı için açılan tazminatlara bir bakın. Genç yaşta kalp krizlerine bir bakın. Yada infertilite kovit aşılarından sonra nasıl artmış bir bakın. Hatta Google akademik bölümüne girin makalelere bakın. Hmmmm benim fanusum bunlardan ibaret. Sizin fanusunuz nasıl acaba
Ben galeyana getirmiyorum. Zaten kovit aşılarını olan olmuştur. Hanımefendinin beyanlarını esas alarak konuşuyorum. İlk sağlıklı gebelik 2018de olmuş. ilk sağlıksız gebelik 2020de aşı ve ağır kovit sonrası olmuş. Bu aradaki 2 senede ne olmuş olabilir? Allah hepimize akıl vermiş düşünelim diye. Ha birde sorgulayalım diye. Niye sorgulamiyorsunuz?Ben sadece doktorların açıklamasını dinlerim. Bu konuda eğitim almamış kişilerin kitleleri paniğe sürüklemesinin bir suç olduğunu bilir ve bu tarz platformlarda galeyana getirmeye çalışmam.
Aynen doktorlardan iyi sorguladınız ve büyük resmi gördünüz tebrikler size. Birden fazla düşükle sonuçlanmış gebeliklerde riskli doğum doktoru ile süreci yürütmek gerekiyor. Allah sorgulayalım diye akıl vermiş ya hani araştırıp işin uzmanına gidilebilir değil mi? Yorumlarda yazdım konu sahibi cevap dahi vermedi bu bilgiye. Siz günah keçisini bulmuşsunuz aşıları taşlamaya devamBen galeyana getirmiyorum. Zaten kovit aşılarını olan olmuştur. Hanımefendinin beyanlarını esas alarak konuşuyorum. İlk sağlıklı gebelik 2018de olmuş. ilk sağlıksız gebelik 2020de aşı ve ağır kovit sonrası olmuş. Bu aradaki 2 senede ne olmuş olabilir? Allah hepimize akıl vermiş düşünelim diye. Ha birde sorgulayalım diye. Niye sorgulamiyorsunuz?
Görünüşe göre Hollanda mahkemesi sorgulamaya başlamış :)Ben sadece doktorların açıklamasını dinlerim. Bu konuda eğitim almamış kişilerin kitleleri paniğe sürüklemesinin bir suç olduğunu bilir ve bu tarz platformlarda galeyana getirmeye çalışmam.
Tabii ki Perinatolojiye gitmesi gerekiyor ama bu sonuç kısmı. Benim konuştuğum konu ise "giriş" kısmı. Tez yazarken bile giriş-genel bilgiler-gereç ve yöntemler-bulgular-tartışma ve sonuç olur. Aslında hayatımızda olan sorunları da bu yönlü ayırabiliriz. Sonuç olarak olan olmuş. Allah şifa versin. Benim dediğim sorgulamak kısmı "giriş" bölümündeydi.Aynen doktorlardan iyi sorguladınız ve büyük resmi gördünüz tebrikler size. Birden fazla düşükle sonuçlanmış gebeliklerde riskli doğum doktoru ile süreci yürütmek gerekiyor. Allah sorgulayalım diye akıl vermiş ya hani araştırıp işin uzmanına gidilebilir değil mi? Yorumlarda yazdım konu sahibi cevap dahi vermedi bu bilgiye. Siz günah keçisini bulmuşsunuz aşıları taşlamaya devam
Bill Gates’ e bir de :))) güldürmeyin bu ekran görüntüsü, bu yazı tipi ne Allah aşkına. Şu büyük oyunu gören kitleyle inanın hiç muhatap olmama, efor harcamama gerek yok.Görünüşe göre Hollanda mahkemesi sorgulamaya başlamış :)
Neden aşıdan olduğunu düşündünüz?Nasıl ki bir grip virüsü herkese aynı etki etmiyor, nasıl ki aynı hastalık veya ilaçlar herkese aynı etki etmiyorsa; aşılarda herkese aynı etki etmedi. Nasıl ki birinin insüline alerjisi olup, birinin olmuyorsa gibi...
Hmmmm :)) o zaman eforunuzu ingilizce olarak yazılan bu haberi okuyarak harcayabilirsiniz :) isterseniz link atabilirim. Ama Google siz kendiniz yazıp efor harcayın lütfen :)Bill Gates’ e bir de :))) güldürmeyin bu ekran görüntüsü, bu yazı tipi ne Allah aşkına. Şu büyük oyunu gören kitleyle inanın hiç muhatap olmama, efor harcamama gerek yok.
Son oglandan sonra da tekrar bir kac kez hamile kaldi onlarda düsükle sonuclandi. Nihayet 40 yas üstüne gelince vaz gecti. Biz de ablama cok kizdik yapma etme, yazik sana da cocuklarinda kocana da dedik ama dinlemedi. Rabbim kimseyi o şekil imtihan etmesin. Sanirim değişik bir psikolojik durum. Allahim isteyen herkese saglikli sıhhatli afiyetle büyütecek evlatlar nasip etsin.Maşllah 7 defa da hamile kalmış.hiç kalamayan da çok.