Kaset testler için pek kuruma çizgisi çıkarıyor demiyorlar ama bilemiyorum işte bide bu sanırım laboquick gibi duruyor eğer oysa ona hiç yaniltmiyor diyorlar olma ihtimali var ki zaten kan vermişsiniz inşallah güzel haberler alırsınız bizide haberdar edersinizMerhaba bugün beklenen adetin 2. günü 4 5 gün önceden beri kasık ağrım var adet olacakmış gibi olup beyaz sarı bi akıntım geliyor diye sabah kan verdim ama yine de dayanamayıp kaset test yaptım 5 dakika sonra çıkmadı diye köşeye koydum 1 saat sonra görseldeki gibi çıktığını gördüm sizce pozitif mi
Teşekkür ederim yani erken testler çok yanılttı beni çok hüsrana uğradım bu sefer de kaset test de böyle çıkınca sormak istedim mutlaka haber vericem 2 saat sonra falan çıkar muhtemelen kan sonucumKaset testler için pek kuruma çizgisi çıkarıyor demiyorlar ama bilemiyorum işte bide bu sanırım laboquick gibi duruyor eğer oysa ona hiç yaniltmiyor diyorlar olma ihtimali var ki zaten kan vermişsiniz inşallah güzel haberler alırsınız bizide haberdar edersiniz
Sonucunuz ciktimi acabaTeşekkür ederim yani erken testler çok yanılttı beni çok hüsrana uğradım bu sefer de kaset test de böyle çıkınca sormak istedim mutlaka haber vericem 2 saat sonra falan çıkar muhtemelen kan sonucum
Daha çıkmadı 4 te çıkar dediler bekliyorumSonucunuz ciktimi acaba
Hayırlı sonuçlar alın insallh zaten az kalmış 15 dk flnDaha çıkmadı 4 te çıkar dediler bekliyorum
Doğru bakalım az kaldı güzel haberlerle inşallahTeşekkür ederim yani erken testler çok yanılttı beni çok hüsrana uğradım bu sefer de kaset test de böyle çıkınca sormak istedim mutlaka haber vericem 2 saat sonra falan çıkar muhtemelen kan sonucum
Teşekkür ederim yani erken testler çok yanılttı beni çok hüsrana uğradım bu sefer de kaset test de böyle çıkınca sormak istedim mutlaka haber vericem 2 saat sonra falan çıkar muhtemelen kan sonucum
Hala çıkmadı bilemiyorum pazartesiye de kalabilir demişlerdi sağlık ocağında bakalım çok teşekkür ederimHayırlı sonuçlar alın insallh zaten az kalmış 15 dk fln
Hayır hala bekliyorumÇıktı mı spnuc
Hayır maalesef hala bekliyorumSonuç ciktimi
Hala çıkmadı bilemiyorum pazartesiye de kalabilir demişlerdi sağlık ocağında bakalım çok teşekkür ederim
Loboquick mi test bende de böyle olduMerhaba bugün beklenen adetin 2. günü 4 5 gün önceden beri kasık ağrım var adet olacakmış gibi olup beyaz sarı bi akıntım geliyor diye sabah kan verdim ama yine de dayanamayıp kaset test yaptım 5 dakika sonra çıkmadı diye köşeye koydum 1 saat sonra görseldeki gibi çıktığını gördüm sizce pozitif mi
Miratech marka sonuç ne çıktı sizin negatif miLoboquick mi test bende de böyle oldu
Ay ben de sabah 10.30 da tahlil verdim hala çıkmadı beklemek çok zorrrrr e nabızdan çıkamıyorummmHayır maalesef hala bekliyorum
Bende de 1 saat sonra çizgiler çıkarmıştı ama bu kadar çok net asla çıkmadı kıpkırmızı çıkmış çok ilginç çok heyecanlı sabırsızlıkla sonucunu ben de bekliyorum burada inşallah tüm kalbimle vardır ilk defa kuruma çizgisini bu kadar net gördüm kuruma gıbı degıl de zaten ben de böyle gebelik beklerken çok sonradan gördüm ama bu kadar net değildi ya sanki var gibi duruyor inşallah da vardır sonucundan çıkmadı galiba sabırsızlıkla bekliyorum bak heyecanlandımMerhaba bugün beklenen adetin 2. günü 4 5 gün önceden beri kasık ağrım var adet olacakmış gibi olup beyaz sarı bi akıntım geliyor diye sabah kan verdim ama yine de dayanamayıp kaset test yaptım 5 dakika sonra çıkmadı diye köşeye koydum 1 saat sonra görseldeki gibi çıktığını gördüm sizce pozitif mi
Ben de aynı şekilde ama çıkmazsa 5 ten sonra da çıkar mı bilemiyorum ki pazartesiye kalmaz inşallah sonuçlarımızAy ben de sabah 10.30 da tahlil verdim hala çıkmadı beklemek çok zorrrrr e nabızdan çıkamıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?