• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 numara bebek bezi kullandınız mı

denizkxixzxixl

o bir bücür cadı
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
1.943
7
116
Ankara
22 haftalık hamileyim. birkaç paket bebek bezi alıp hazır tutmak istiyorum.
prima kullanıcam öncelikle.yani alerji pişik falan yapmazsa.
ancak primanın 1 numarası ile mi başlamam gerekiyor bilemedim. 1 numara için 2-5 kg yenidoğan, 2 numara için 3-6 kg yazıyor. siz hangisiyle başladınız, ne kadar sonra numara değiştirdiniz

sadece ilk paketi 1 numara al
ikinci pakette 2 ye geç boyları aynı

ben ikinci bebeğimde öyle kullanmıştım
tuttum boyları aynı

evet
sadece biraz işlevleri değişik
ki bence iki numara daha iyi
1 numara file gibi kaka yapılan yer oda bebeğin poposuna yapışıyo

peki 52 lik bir paket bezi ortalama ne kadar sürede kullanırım.
duruma göre değişir mutlaka ama günde ortalama kaç kez bez değiştiririm.

peki 52 lik bir paket bezi ortalama ne kadar sürede kullanırım.
duruma göre değişir mutlaka ama günde ortalama kaç kez bez değiştiririm.

4-5 gün anca kullanırsın.ilk gün mekonyumu yapıolar.sonraki günlerde anne sütü aldıkça bol bol büyük ve küçük yapıolar.ilk günlerde ortalama 10 bez kullanırsın.40ı çıktıktan sonra günde 7-8 bez gidiyor.2 numara ile başlamıştım.72lik almıştım.7.günün sabahı bitti bez.1 numarada 2-5 kg diyo bu bez anca 3 kgya kadar bence,3 numarada 3-6 diyo ama o bezi de 4 kgya kadar kullanırsın.önemli olan başlangıç nosu.örneğin 4-9 denen bezi bebek 7 kg olduunda değiştirmeli çünkü 4numara bez 7kgden başlıyor.

ben iki numara almıştım ama büyük geldi yarı paketten sonra tekrar 1 numara aldım. Ama 1 numarayı da anca 1 paket kullandım sonra küçüldü tektar 2 ye geçtim. Velhasıl bi paket 1 numara yeterli bence. Sonra kilosuna bakar alırsın.

bazı arkadaşlar 1 numaranın çişi ve kakayı taşırdığını sabah bebeğin beline kadar çıkardığını yazmışlardı da ondan tereddüt etmiştim.ama bir paket alayım dediğiniz gibi duruma göre 2 numaraya geçerim belki.

canım benim bende snein gibi şimdiden hazırlık yapıyorum ben 1 numara almadım o zaten 2buçuk kilo için 2 numara al yanı 3-6 kilo olan en iyisi 1 numara küçük olur yinede sen biirsin hayırlısıyla inşallah kucana al bebeğini

iki numara aldım ikipaket, ama bir numara konusunda hala kararsızım, belki doğumdan sonra çok ihtiyaç duyarsam, iki numara gerçekten büyük gelirse alırım.

keınlıkle bır numara al derım.ılk gunler sıvı sekılde ouyor kakaları ve bır numara acayıp emıcı ben cok memnun kaldım.bır paket bıttı ıkıncı paketteyım oda bır numara ve bebegım bugun 10 gunluk oldu su an 3350 kloda bez tam oluyor

üç paket bir numara kullandım. yaklaşık 150 adet bez yani küçük 50 lik paketlerdendi.sonra 2 numaraya geçtim. kızım iki aylık artık 3 numaraya geçme vaktimiz geldi sanırım.2 numara bacaklarına oturuyor ve iz yapıyor.

hamileyken hem 1 numara hem 2 numara almıştım aralarında 2 3 cm fark var
kızım 48 cm 2830 gr doğdu 1 ayına kadar yani 4 kiloya kadr 1 numara kullandım şu anda 1.5 aylığız 2 numara kullanıyorum ama 98 lik 1 paket 2 numara almıştım şimdi 3 numaraya geçicez
bu arada 4 paket 1 numara tükettik

Son düzenleme:
Back
X