canım kusura bakam cvp gec veriyom temizlik yapıyorum camları sildim öldüm yorgunluktan bide açlık var tabi az önce biraz yemekten kasıkladım yoksa camdan düşcem başım dönmeye basladı offff 5 kilo yerine 3 veririm napayım şimdi... zaten bugün corbam bitiyo.. yarın ve cumartesi ayran detoksu yapalım pazar izin verelim pazartesi o diyeti yapalım beraber olurmu artık dayanamıyorum yaaaa
Çok iyi olur canım beraber yapmamız sen gene iyi dayandın valla şu çorbaya bende alişverişe çıkmam lazım ama oğlanla çokta zor oluyo bakalım eşime bi diycem baksın oğlana bende hemen gidip yapayım alışverişi..yarın başlıyoruz ozaman ayran detoxuna :)))
Çok iyi olur canım beraber yapmamız sen gene iyi dayandın valla şu çorbaya bende alişverişe çıkmam lazım ama oğlanla çokta zor oluyo bakalım eşime bi diycem baksın oğlana bende hemen gidip yapayım alışverişi..yarın başlıyoruz ozaman ayran detoxuna :)))
zaten bende beraber yapalım istiyorum tek basına zevkli olmuyo alışverişini yap yarın ayran detoksuna baslıyoruz ayrıca o malzemeler in hepsi 2 günlük canım hepsini yap ikiye böl yarısını bi gün yarısını ikinci günü içilecek ok
zaten bende beraber yapalım istiyorum tek basına zevkli olmuyo alışverişini yap yarın ayran detoksuna baslıyoruz ayrıca o malzemeler in hepsi 2 günlük canım hepsini yap ikiye böl yarısını bi gün yarısını ikinci günü içilecek ok
Günde 1,5 litrelik ayranlı çorba içilmiyormu ben geçen sefer öyle yaptım ama kaynatırken malzemeleri 2 günlük kaynatım :)
Günde 1,5 litrelik ayranlı çorba içilmiyormu ben geçen sefer öyle yaptım ama kaynatırken malzemeleri 2 günlük kaynatım :)
yok canım 2 litre ayrana 4 yk bulgur 4 yk nohut 4 yk yeşil mercimek le hazırla 2 salatalık rendele keten tohumu at nane at bunu 2 ye böle yarısını 1. gün yarısını 2. gün iç zaten yetiyo o
yok canım 2 litre ayrana 4 yk bulgur 4 yk nohut 4 yk yeşil mercimek le hazırla 2 salatalık rendele keten tohumu at nane at bunu 2 ye böle yarısını 1. gün yarısını 2. gün iç zaten yetiyo o
Aslında bu 1 günlük canım heryerde okuduğum bu ama içilmiycek diye herkes 1,5 litreyle yapıyo malzemeler senin yazdığın gibi
Aslında bu 1 günlük canım heryerde okuduğum bu ama içilmiycek diye herkes 1,5 litreyle yapıyo malzemeler senin yazdığın gibi
biliyorum canım 1 günlük ama ben 1 yerde kızın yorumunu okudum bu malzemeleri 2 güne bölünce daha cok kilo vermiş öle diyo bende o yüzden dedim tabi sen nasıl istersen öle yap gene tatlım ok
biliyorum canım 1 günlük ama ben 1 yerde kızın yorumunu okudum bu malzemeleri 2 güne bölünce daha cok kilo vermiş öle diyo bende o yüzden dedim tabi sen nasıl istersen öle yap gene tatlım ok
Tamam ozaman canım ben benim tarife göre yapıcam sen kendi tarifine göre yap önemli olan beraber aynı diyeti yapmamız.
Tamam ozaman canım ben benim tarife göre yapıcam sen kendi tarifine göre yap önemli olan beraber aynı diyeti yapmamız.
oldo ozaman anlaştık ben suan açlıktan ölüyorum son kase corbam kaldı onuda içerim birazdan yarın sabah tartılcam bakalım 3 günde kaç gr vermişim:))))(kilo değil yalnız gr)
Nasılsın Pınarcım sen malzemeleri bu akşam mı haşlıycan yoksa yarın mı?
Nasılsın Pınarcım sen malzemeleri bu akşam mı haşlıycan yoksa yarın mı?
ayse ben lahanayla gr verememişim yaaa sinir oldum bugün sabah gene 71.9 dum offfffff 3 gün bosuna eziyet cektim gerçi kaçamak cok yaptım ama napayım yaaa neyse durmak yok yola devammm gidecek bu kilolar
Çok üzüldüm canım neden veremedin acaba okadar fazla kaçamak ta yapmadınki hayret.giremedim bugün ya ama sporumuda yaptım tabiki gidecek kilolar başka çaresi yok inşallah bu hafta veririz canım moralini bozma :)))
aysecim sen karar ver hollywood 1 ayda 12-16 kilo verdiriyor
muzaffer kushan 2 haftada 8-10 kilo
yada 5 günde 5 kilo diyeti hangisini yapalım canım
Canım ya bilemedim şimdi hangisini yapsak acaba ama Muzaffer kuşkan sanki daha iyi sence hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?