canım kusura bakam cvp gec veriyom temizlik yapıyorum camları sildim öldüm yorgunluktan bide açlık var tabi az önce biraz yemekten kasıkladım yoksa camdan düşcem başım dönmeye basladı offff 5 kilo yerine 3 veririm napayım şimdi... zaten bugün corbam bitiyo.. yarın ve cumartesi ayran detoksu yapalım pazar izin verelim pazartesi o diyeti yapalım beraber olurmu artık dayanamıyorum yaaaa
Çok iyi olur canım beraber yapmamız sen gene iyi dayandın valla şu çorbaya bende alişverişe çıkmam lazım ama oğlanla çokta zor oluyo bakalım eşime bi diycem baksın oğlana bende hemen gidip yapayım alışverişi..yarın başlıyoruz ozaman ayran detoxuna :)))
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 Nisan Pazartesi Şaka gibi ama GERÇEK bir başlangıç yapalım:)
- Konu Sahibi sureyyaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
Çok iyi olur canım beraber yapmamız sen gene iyi dayandın valla şu çorbaya bende alişverişe çıkmam lazım ama oğlanla çokta zor oluyo bakalım eşime bi diycem baksın oğlana bende hemen gidip yapayım alışverişi..yarın başlıyoruz ozaman ayran detoxuna :)))
zaten bende beraber yapalım istiyorum tek basına zevkli olmuyo alışverişini yap yarın ayran detoksuna baslıyoruz ayrıca o malzemeler in hepsi 2 günlük canım hepsini yap ikiye böl yarısını bi gün yarısını ikinci günü içilecek ok
zaten bende beraber yapalım istiyorum tek basına zevkli olmuyo alışverişini yap yarın ayran detoksuna baslıyoruz ayrıca o malzemeler in hepsi 2 günlük canım hepsini yap ikiye böl yarısını bi gün yarısını ikinci günü içilecek ok
Günde 1,5 litrelik ayranlı çorba içilmiyormu ben geçen sefer öyle yaptım ama kaynatırken malzemeleri 2 günlük kaynatım :)
- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
Günde 1,5 litrelik ayranlı çorba içilmiyormu ben geçen sefer öyle yaptım ama kaynatırken malzemeleri 2 günlük kaynatım :)
yok canım 2 litre ayrana 4 yk bulgur 4 yk nohut 4 yk yeşil mercimek le hazırla 2 salatalık rendele keten tohumu at nane at bunu 2 ye böle yarısını 1. gün yarısını 2. gün iç zaten yetiyo o
yok canım 2 litre ayrana 4 yk bulgur 4 yk nohut 4 yk yeşil mercimek le hazırla 2 salatalık rendele keten tohumu at nane at bunu 2 ye böle yarısını 1. gün yarısını 2. gün iç zaten yetiyo o
Aslında bu 1 günlük canım heryerde okuduğum bu ama içilmiycek diye herkes 1,5 litreyle yapıyo malzemeler senin yazdığın gibi
- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
Aslında bu 1 günlük canım heryerde okuduğum bu ama içilmiycek diye herkes 1,5 litreyle yapıyo malzemeler senin yazdığın gibi
biliyorum canım 1 günlük ama ben 1 yerde kızın yorumunu okudum bu malzemeleri 2 güne bölünce daha cok kilo vermiş öle diyo bende o yüzden dedim tabi sen nasıl istersen öle yap gene tatlım ok
biliyorum canım 1 günlük ama ben 1 yerde kızın yorumunu okudum bu malzemeleri 2 güne bölünce daha cok kilo vermiş öle diyo bende o yüzden dedim tabi sen nasıl istersen öle yap gene tatlım ok
Tamam ozaman canım ben benim tarife göre yapıcam sen kendi tarifine göre yap önemli olan beraber aynı diyeti yapmamız.
- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
Tamam ozaman canım ben benim tarife göre yapıcam sen kendi tarifine göre yap önemli olan beraber aynı diyeti yapmamız.
oldo ozaman anlaştık ben suan açlıktan ölüyorum son kase corbam kaldı onuda içerim birazdan yarın sabah tartılcam bakalım 3 günde kaç gr vermişim:))))(kilo değil yalnız gr)
- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
Nasılsın Pınarcım sen malzemeleri bu akşam mı haşlıycan yoksa yarın mı?
canım benim ben dün yorgunluktan erkenden yattım halimi görseydin valla gülerdin eşim bile güldü bana... malzemeleri şimdi haslıyorum canım öğlene kadar yetişir... bide kahvaltı yapılabilir diyor ama ben yapmamıştım daha önce şimdide yapmıcam canım istemiyo
- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
Nasılsın Pınarcım sen malzemeleri bu akşam mı haşlıycan yoksa yarın mı?
canım benim internetin gb si bitmek üzere heran kapanabilir... pazar günü yeni süre gelecek... pazara kadar girmeyebilirim... hersey anlaştıgımız gibi 2 gün ayran detoksu pazar günü izin pazartesi günü 5 günde 5 kilo diyeti ok
- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
ayse ben lahanayla gr verememişim yaaa sinir oldum bugün sabah gene 71.9 dum offfffff 3 gün bosuna eziyet cektim gerçi kaçamak cok yaptım ama napayım yaaa neyse durmak yok yola devammm gidecek bu kilolar
Çok üzüldüm canım neden veremedin acaba okadar fazla kaçamak ta yapmadınki hayret.giremedim bugün ya ama sporumuda yaptım tabiki gidecek kilolar başka çaresi yok inşallah bu hafta veririz canım moralini bozma :)))
- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
Çok üzüldüm canım neden veremedin acaba okadar fazla kaçamak ta yapmadınki hayret.giremedim bugün ya ama sporumuda yaptım tabiki gidecek kilolar başka çaresi yok inşallah bu hafta veririz canım moralini bozma :)))
evet ya yoktun gene bugün sen olmayınca ben baska yerlere girip cıkıyom sana özel mesaj gönderdim bi bak istersen ayrıca az önce adet oldum meğer ondan verememişim yarın aksam yemege davetliyiz azcık ucundan yerim artık... pazartesi tam gaz devam... güzel bi diyet buldum göndereyim sana istersen onu da yapabiliriz bi bak sen karar ver tatlım o daha saglıklı geldi bana..
- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
Her Gün ki Sabah kahvaltısı
1 dilim kepek ekmeği,
25 gram yağsız peynir (koyun, keçi inek peyniri fark etmez)
şekersiz çay, kahve
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 1 ve 8. günler :
Öğle Yemeği:
-Tam kaynamış iki adet yumurta.
-Dilediğiniz kadar Marul, Domates, roka, tere otu, Dereotundan oluşan elma sirkeli, salatalık, karışımı sınırsız salata
Akşam Yemeği:
-100 gram ağırlığında ( 7 veya 8 tane) ekmek için konmamış ızgara köfte
-Limonlu Salata (yeşil yapraklı sebzeleri domates, lahana, marul, salatalık)
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 2. ve 9. günler :
Öğle Yemeği:
1 adet simit
1 bardak ayran
Akşam Yemeği:
Haşlanmış Yarım Porsiyon Tavuk Eti (derisi alınmış olacak)
Mevsim Salata
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 3. ve 10. günler :
Öğle Yemeği:
200 gram yağsız ve kaymaksız yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Dilediğiniz kadar Hafif tuzlanmış Salatalık
Akşam Yemeği:
120 gram 2 iri dilimli ızgara dana eti (yağsız kısmından olacak)
(Veya bir büyük ızgara balık)
Mevsim Salata
-
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 4. ve 12. günler :
Öğle Yemeği:
200 gram, ince dilimlenmiş haşlanmış patates takviyeli mevsim salata
içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek
limon ve hardal da konabilir, yağ yok.
Akşam Yemeği:
6 adet kuzu pirzola
Salata
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 5. ve 12. günler :
Öğle Yemeği:
2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
Salata
Akşam Yemeği:
1 büyük tabak haşlanmış yağsız makarna,
Yoğurt
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 6. ve 13. günler :
Öğle Yemeği:
haşlanmış 2 tane sosis
Salata
Akşam Yemeği:
3 adet (az pirinçle yapılmış) biber, domates veya kabak dolması
2 kaşık yoğurt
-
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 7. ve 14. günler :
Öğle Yemeği:
100 GR. beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
salatalık, domates
Akşam Yemeği:
şiş ızgara, Salata
1 dilim kepek ekmeği,
25 gram yağsız peynir (koyun, keçi inek peyniri fark etmez)
şekersiz çay, kahve
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 1 ve 8. günler :
Öğle Yemeği:
-Tam kaynamış iki adet yumurta.
-Dilediğiniz kadar Marul, Domates, roka, tere otu, Dereotundan oluşan elma sirkeli, salatalık, karışımı sınırsız salata
Akşam Yemeği:
-100 gram ağırlığında ( 7 veya 8 tane) ekmek için konmamış ızgara köfte
-Limonlu Salata (yeşil yapraklı sebzeleri domates, lahana, marul, salatalık)
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 2. ve 9. günler :
Öğle Yemeği:
1 adet simit
1 bardak ayran
Akşam Yemeği:
Haşlanmış Yarım Porsiyon Tavuk Eti (derisi alınmış olacak)
Mevsim Salata
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 3. ve 10. günler :
Öğle Yemeği:
200 gram yağsız ve kaymaksız yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Dilediğiniz kadar Hafif tuzlanmış Salatalık
Akşam Yemeği:
120 gram 2 iri dilimli ızgara dana eti (yağsız kısmından olacak)
(Veya bir büyük ızgara balık)
Mevsim Salata
-
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 4. ve 12. günler :
Öğle Yemeği:
200 gram, ince dilimlenmiş haşlanmış patates takviyeli mevsim salata
içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek
limon ve hardal da konabilir, yağ yok.
Akşam Yemeği:
6 adet kuzu pirzola
Salata
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 5. ve 12. günler :
Öğle Yemeği:
2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
Salata
Akşam Yemeği:
1 büyük tabak haşlanmış yağsız makarna,
Yoğurt
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 6. ve 13. günler :
Öğle Yemeği:
haşlanmış 2 tane sosis
Salata
Akşam Yemeği:
3 adet (az pirinçle yapılmış) biber, domates veya kabak dolması
2 kaşık yoğurt
-
Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 7. ve 14. günler :
Öğle Yemeği:
100 GR. beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
salatalık, domates
Akşam Yemeği:
şiş ızgara, Salata
- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
Madonna, Carmen Electra, Catherine Zeta Jones ve Sharon Stone gibi ünlülerin tercih ettiği Hollywood Diyeti'ne 1 ay boyUNCA
devam edenler 12 ila 16 kilo verebiliyor. Diyetin temeli, sıvı alımına dayanıyor. Haftanın 2 günü üst üste sadece meyve suyu içiliyor. Bu arada günde en az 8 bardak su da tüketiliyor. Hollywood Diyeti'nin mucidi Dr. Joel Fuhram, ani kilo kaybına karşın diyetin hiçbir sağlık sorunu yaratmadığını belirterek şöyle diyor:
Hem de çok sağlıklı "Bu diyet, meyve suları sayesinde vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallerin yüzde 75'ini karşılıyor. Ayrıca 2 gün sadece meyve suyu içtiğiniz için, meyvelerin antioksidan özelliği ile vücudunuzu yiyeceklerin, sigara ve alkolün zehirli artıklarından arındırmış oluyorsunuz. Kalan günler sadece salata, pişmiş sebze ve beyaz et yeniyor." İşte mucize'nin formülü:
1. GÜN Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.
2. GÜN Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.
3. GÜN Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata. Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.
4. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.
5. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.
6. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.
7. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.
BU KURALLARA DİKKAT! diyet boyunca kırmızı et, şeker, yağ, unlu gıda, baklagiller kesinlikle yasak. Akşam yemekleri en geç 18.00 de; daha sonra hiçbir şey yenmeyecek. Kremalı, sütlü kahve, alkol yasak. Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulayamaz. Haftanın 5 günü en az 30 ar dakikalık yürüyüş veya orta tempolu egzersiz yapılacak. Bu diyete başladınız mı, 1 hafta devam etmeniz şart.
devam edenler 12 ila 16 kilo verebiliyor. Diyetin temeli, sıvı alımına dayanıyor. Haftanın 2 günü üst üste sadece meyve suyu içiliyor. Bu arada günde en az 8 bardak su da tüketiliyor. Hollywood Diyeti'nin mucidi Dr. Joel Fuhram, ani kilo kaybına karşın diyetin hiçbir sağlık sorunu yaratmadığını belirterek şöyle diyor:
Hem de çok sağlıklı "Bu diyet, meyve suları sayesinde vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin ve minerallerin yüzde 75'ini karşılıyor. Ayrıca 2 gün sadece meyve suyu içtiğiniz için, meyvelerin antioksidan özelliği ile vücudunuzu yiyeceklerin, sigara ve alkolün zehirli artıklarından arındırmış oluyorsunuz. Kalan günler sadece salata, pişmiş sebze ve beyaz et yeniyor." İşte mucize'nin formülü:
1. GÜN Gün boyunca dilediğiniz kadar mevye suyu içebilirsiniz. Bunun dışında yiyecek yok. 6-8 bardak kadar da su için.
2. GÜN Dilediğiniz kadar meyve suyu için, yiyecek kesinlikle yasak. 6-8 bardak da su için.
3. GÜN Kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği, 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, 1 katı yumurta, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Limonlu ve çok az zeytinyağı gezdirilmiş bol yeşil salata. Akşam: 100 gr. yağsız ızgara tavuk eti ve az miktar zeytinyağı ile pişmiş, limonlu 1 tabak taze brokoli.
4. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram mantar ve 2 yumurta ile yapılmış yağsız omlet.
5. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız beyaz peynir, domates, salatalık, ıhlamur veya meyve çayı. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara balık eti, yanında haşlanmış brokoli.
6. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram ızgara tavuk, yanında az yağda pişmiş 1 porsiyon kabak.
7. GÜN Kahvaltı: 2 dilim yağsız dil peyniri, 1 kaşık diyet reçel, meyve çayı veya ıhlamur. Öğle: Bol yeşil salata. Akşam: 150 gram balık eti, yanında haşlanmış 1 porsiyon brüksellahanası.
BU KURALLARA DİKKAT! diyet boyunca kırmızı et, şeker, yağ, unlu gıda, baklagiller kesinlikle yasak. Akşam yemekleri en geç 18.00 de; daha sonra hiçbir şey yenmeyecek. Kremalı, sütlü kahve, alkol yasak. Hamileler ve diyabet hastaları bu diyeti uygulayamaz. Haftanın 5 günü en az 30 ar dakikalık yürüyüş veya orta tempolu egzersiz yapılacak. Bu diyete başladınız mı, 1 hafta devam etmeniz şart.
- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
aysecim sen karar ver hollywood 1 ayda 12-16 kilo verdiriyor
muzaffer kushan 2 haftada 8-10 kilo
yada 5 günde 5 kilo diyeti hangisini yapalım canım
Canım ya bilemedim şimdi hangisini yapsak acaba ama Muzaffer kuşkan sanki daha iyi sence hangisi?
- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 36
Canım ya bilemedim şimdi hangisini yapsak acaba ama Muzaffer kuşkan sanki daha iyi sence hangisi?
bende onu düşünmüştüm zten iyi oldu en azından bu daha sağlıklı ve düzenli geldi bana... 5 günde 5 kilo diyetini yaptım aksama kadar aynı seyi yemekten sıkılıyor insan motivasyonu düşürüyo daha sonra olmazsa deneriz gene pazartesi muzaffer kushana başlıyoz o zaman ok
merhaba kızlar ben yokken muhabbet bayaaa ilerlemiş . internetimiz geldi çok şükür artık burdayım yine. yalnız benim kiloda bi değişiklik yok aynı rakamlarda gidip geliyorum durdu resmen!! harekete geçirecek yöntemler arıyorum bi çorba tarifi gördüm geçen tv de ama malzemeleri yok bulunca onu denemyi düşünüyorum işe yararsa anlatırım size de.