- 26 Eylül 2010
- 17.472
- 32.631
-
- Konu Sahibi mermaid2608
Okula gelmeyen olur mu bilmiyorum aslında, benim 42 öğrencim var bir tanesi gelmedi sadece. Şu an herkes bunalmış durumda, aileler uzaktan eğitimi yönetmekte çok zorlanıyorlar. İkinci hafta dolup taşacak okullar bence 2 hafta sonrası ise yine patlak veren vakalar...Demek ki sorun bizde değil. Dersler açısından da ne kadar verimsiz oluyor böyle aç kapa. Bartının normalleşme yazısını okudum şimdi. Bütün kademeler yüzyüze. Ama öğrenci için zorunlu değil. Hepsi yüzyüze olunca uzaktan eğitim yok. Sınıfa gelmeyen nasıl öğrenecek. Kafamda deli sorular
Geçen bi yazı vardı sınıflar 2ye bölünmeyecek ortaokullarda diye şimdi biz 40 küsur kişi ile ders mi işleyeceğizOkula gelmeyen olur mu bilmiyorum aslında, benim 42 öğrencim var bir tanesi gelmedi sadece. Şu an herkes bunalmış durumda, aileler uzaktan eğitimi yönetmekte çok zorlanıyorlar. İkinci hafta dolup taşacak okullar bence 2 hafta sonrası ise yine patlak veren vakalar...
Hahaha benimde okuma yazmam var deseydin147 bir defa aradım. Tayin işi içindi. Bana mevzuat açtı okudu. Mevzuatı zaten okudum ama yorumlaması önemliydi. Biz size bu kadar bilgi verebiliyoruz dedi.
Her il aynı o zaman. Genel belirsizlik.Bakanın bizzat kendisi açıklama yapsa yine de her an her şey değişebilir.
Bizim müdür programı cumadan önce açıklamayacağım dedi.
Bi yazı geliyor, 2 saat sonra tersi yazı geliyor.
Bizim kenar mahalle okulu. Ailelerin hepsi yüksek ilçe ve köylerden taşınmış. Her haftasonu ve her fırsatta köylerine gidip tarla bahçe işleri yapıyorlar. Tam da ilkbahar. Gelmeyen çok olur bizde.Okula gelmeyen olur mu bilmiyorum aslında, benim 42 öğrencim var bir tanesi gelmedi sadece. Şu an herkes bunalmış durumda, aileler uzaktan eğitimi yönetmekte çok zorlanıyorlar. İkinci hafta dolup taşacak okullar bence 2 hafta sonrası ise yine patlak veren vakalar...
Ay biz o Karadeniz de ilk 3 ilden biriyiz işte. Vakalarda rekora koşan.Ay şimdi haberlerde okudum Karadeniz 15 gün tam kapanmalı diyorlar yaaa öneri olmuş ne olacağımız yine belirsiz . Normalleşme başlayacak vaka artacak sonra yine kapanma olacak böyle böyle kısır döngü
Muhtemelen sene sonu işlemleri için bir süreliğine açıyorlar.Geçen bi yazı vardı sınıflar 2ye bölünmeyecek ortaokullarda diye şimdi biz 40 küsur kişi ile ders mi işleyeceğizbölünse de toplam ders saatim 40 fln oluyor (temel derslerin tamamı yüzümüze olacakmış)
Hayalkırıklığına uğradım telefonda. Gerçekten bir ümitle aramıştım.Hahaha benimde okuma yazmam var deseydin
Köy okulu ise bölünmyecek ama değilse en fazla 15 kişi olacakmış. Bu durumda bütün kademeler açılsa bazı öğretmenlerin 50 saat dersi olacak. O nasıl olacak hiç bilmiyorumGeçen bi yazı vardı sınıflar 2ye bölünmeyecek ortaokullarda diye şimdi biz 40 küsur kişi ile ders mi işleyeceğizbölünse de toplam ders saatim 40 fln oluyor (temel derslerin tamamı yüzümüze olacakmış)
Karadeniz Bölgesindeki duyarsızlığı anlatamam size. Haftasonları birden fazla aile olarak köye gidiyorlar. Hele sahilde boş bir alan var, kamp sandalyesini kapan gençler dipdibe oradalar. Maske falan yok. Biz de 11 aylık bebeği hava güzel brandalı bebek arabası ile sahile çıkaralım dedik bir kere, saat 12.50 ydi. Hemen polis geldi. 10 dk var. Bebek uyuyor zatan Branda ve örtü altında. Karşıdaki maskesiz gençleri neden uyarmıyorsun.
Ertelendigi bilgisi gelmedi bize.1 martta gorusuruz dedi mudur.Ne ara degisti bu ? Resmi bilgi var mi bununla ilgili ?İlkokullar da 1 Mart'ta açılacak dendi öğretmenlerin aşılanması sebebiyle ertelendi .. Yalnız ne aşılanan oldu ki aşılansa bile 2. Dozdan sonra koruyuculuk sağlandığını biliyorum.Ee ne değişti açılacaksa 1 Mart'ta neden açılmadı açılmayacaksa ertelemek üzere mi tarih verildi?
Sadece sizin şehrinizde mi açılmayacak ilkokullar yoksa her yerde mi?İlkokullar da 1 Mart'ta açılacak dendi öğretmenlerin aşılanması sebebiyle ertelendi .. Yalnız ne aşılanan oldu ki aşılansa bile 2. Dozdan sonra koruyuculuk sağlandığını biliyorum.Ee ne değişti açılacaksa 1 Mart'ta neden açılmadı açılmayacaksa ertelemek üzere mi tarih verildi?