Saol canim seninde basin sagolsun. rabbim bir daha yasatmasin.. evlat acisini yasayan bilir.. cok zor Rabbim yardimcimiz olsun.
peki rahim filmi cektirdin mi doktorlar ne diyor kayiplarin icin? Kanina da baktir pihtilasma olabilir. bende ikiside var malesef
eğer bebek gelişimini engelleyecek kadar sorunlu ise operasyon yapılıyor.bende doktor öyle düşündü ve laparoskopi oldum.ama birde pıhtılaşma var ki onunda ilaçlı tedavisi var.bu konularda uzman bir doktor bulmanızı tavsiye ediyorumMerhaba. siteye yeni uye oldum. 2 yillik evliyim. ilk bebegime gelisim geriliginden 12 haftalikken mecbur kurtaj olmak zorunda kaldim.
5 ay sonra 2.bebegime kaldim ayni sorun ile karsilastim bu bebegimde gelismedi 11 haftalikken hap ile dusurtuldu. 2 ay sonra ogluma hamile kaldim. Erken dogdu. 19 gun yasadi. 3.kaybimdan sonra sebebi belli oldu. Cift rahim (uterus bicornis) tek agizli 2 rahimim var. kanimda ise heterozigot saptandi. (tasiyici pihtilasma)
Sorum şu; uterus bicornis'lilere nasil bir tedavi uygulaniyor? Operasyon yapiliyormu?
eğer bebek gelişimini engelleyecek kadar sorunlu ise operasyon yapılıyor.bende doktor öyle düşündü ve laparoskopi oldum.ama birde pıhtılaşma var ki onunda ilaçlı tedavisi var.bu konularda uzman bir doktor bulmanızı tavsiye ediyorum
eğer bebek gelişimini engelleyecek kadar sorunlu ise operasyon yapılıyor.bende doktor öyle düşündü ve laparoskopi oldum.ama birde pıhtılaşma var ki onunda ilaçlı tedavisi var.bu konularda uzman bir doktor bulmanızı tavsiye ediyorum
ben perde olayını halledince bile düşük yaşadım o da pıhtılaşma yüzündendi.neden önemsemiyor ilginç.ben size günde 1 coraspin yada limon suyu içmenizi tavsiye ederim.doktorum hamilelik öncesi önermişti başlamamı.değiştirebilirseniz doktoru değiştirin yada buraya tatil vs gibi geldiğinizde bir doktora görünün ve takibinde kalmaya çalışın.umarım Allah gönlünüze göre verir.Rabbim cocuklariniza uzun omurler versin.. aradaki perde ise operasyon yapiliyor. benimki malesef uterus septum degil, bicornis yani iki ayri rahmim ve tek agzi var. bunun icin operasyon yapilmiyor diye biliyorum. yinede sizlere bir sorayim dedim. Uterus bicornislilere hamileligin 3.ayinda serklaj yapilabiliyormus. Doktorum gerek duyarsak dikis atariz dedi..
ve ben malesef Fransada yasiyorum..
hic memnun degilim doktorumda. pihtilasma'yida pek onemsemedi. bu buyuk bir sebep degil dedi. ne yapacagimi bilmiyorum
Nerdeyse ayni syleri yasamisiz canim galiba suan hamilesin acini hatirlattigim icin affet beni ama butek agizlib iki rahim daha once ultrayonda anlasilmadimi ne gibi teavi uygulandi sana neden erken dogum yaptin kanamanmi oldu noldu cok mtak ettim yaxarsan sevinirimMerhaba. siteye yeni uye oldum. 2 yillik evliyim. ilk bebegime gelisim geriliginden 12 haftalikken mecbur kurtaj olmak zorunda kaldim.
5 ay sonra 2.bebegime kaldim ayni sorun ile karsilastim bu bebegimde gelismedi 11 haftalikken hap ile dusurtuldu. 2 ay sonra ogluma hamile kaldim. Erken dogdu. 19 gun yasadi. 3.kaybimdan sonra sebebi belli oldu. Cift rahim (uterus bicornis) tek agizli 2 rahimim var. kanimda ise heterozigot saptandi. (tasiyici pihtilasma)
Sorum şu; uterus bicornis'lilere nasil bir tedavi uygulaniyor? Operasyon yapiliyormu?
Nerdeyse ayni syleri yasamisiz canim galiba suan hamilesin acini hatirlattigim icin affet beni ama butek agizlib iki rahim daha once ultrayonda anlasilmadimi ne gibi teavi uygulandi sana neden erken dogum yaptin kanamanmi oldu noldu cok mtak ettim yaxarsan sevinirim
ben perde olayını halledince bile düşük yaşadım o da pıhtılaşma yüzündendi.neden önemsemiyor ilginç.ben size günde 1 coraspin yada limon suyu içmenizi tavsiye ederim.doktorum hamilelik öncesi önermişti başlamamı.değiştirebilirseniz doktoru değiştirin yada buraya tatil vs gibi geldiğinizde bir doktora görünün ve takibinde kalmaya çalışın.umarım Allah gönlünüze göre verir.
Cok sukur riskli gunleri atlatmissiniz hayirli olsun bebegin Allah kucagina almayida nasip etsinMerhaba. Bildiri geldi mailden hemen cevap vereyim dedim. Bu paylasimi yapali 1 sene olmus ozamanlar ne kadarda umutsuzdum. Benim durumum okadar farkliydi ki. Basta cift rahim daha sonra tek agizli yarim rahim denildi.. daha sonra perde oldugu anlasildi. 2 kere ameliyat oldum histeroskopiyle perdem alindi 2 ay sonra hamile kaldim suan 7 aylik kizima hamileyim. erken dogum riskim basindan beri var. 34 haftayi doldurmak icin gunleri hatta saatleri sayiyorum..
Rahmetli oglumu erken dogumla kaybettim. eşi bebekten ayrildi 2 litre kan kaybi yasadim sezeryana alindim...