1.Klomen ve Ovitrelleden sonra doktor HSG ve Spermiogram istedi. Bu ay ara verecez.

kızlar onumuzdekı adetımde yanı 7.gunu hsg cekılecegım. ama adetım ne zaman gelır bellı olmuyor 2 ay 3 ay falan. o yuzden doktorumu aradım pregesterona başlayım mı dedım( cunku onu ıctımmı adetım duzenlı geliyor) 21. gunu basla dedı 1 hafta kullanıp bırakacam. sıze bır sey soracam .hsg cekıldıkten sonra acaba doktorum gene klomen verır mı o ay??? bugune kadar sadece bır klomen ve ovıtrelle kullandık basarısız.

ınsllah hayırlısı bakalım. ınsallah bebıslerımız olur. ama sımdıden korktum acaba genel anestesız mı yoksa locak mı yapıyorlar bır bılgınız var mı sonra narkoz alıyoruz o da tehlıkelı dıyorlar offf

Korkacak veya narkozla cektirilecek hicbir durum yok. Kesinlikle adet kadar bile agri vermiyor. Yumurtladigimiz gun hissedebilecegimiz o hafif karin/kasık agrisinin aynisi. Ben cok arastirip, senin gibi korkan insanlarin yazdiklarini okuyunca paniklemistim. Sonra cektirdigim yer onlar eski teknoloji kullanan yerler, biz bayiltma yapmiyoruz sizi temin ederiz diyince, guvendim ve cektirdim. Sifir aci. Diger aci cekenler, rahmi saga sols cekistirerek de yapilan bir yontemle yaptirmis olmali. Cunku eskiden oyle yapiliyormus. Tez zamanda cektir kurtul. Ben Aralik'ta cektirdim, doktor hsg sonrasi ilk 6 ay hamilelik sansinda artis olur demisti. Hala hamile degilim. Uzerinden 4 adet gecti:KK43: