1. KK nın En Şık Bayanı Yarışması - Elbiseli Güzellik

ben cekemedım daha bu aksam cekerım herhalde ınsallah yanı ,hemen olmasın bu gece 12 de acılsın bence de

ben resim gönderemedim ama resimleride göremedim kaçıncı ssayfada resimler oy puan vercemdeeee

e sonuç ne ?
bugün başlasın ya zaten çok fazla katılım olmuş...
daha fazlası olmasın ..
ne demişler ne çokluk ,orda poklukbilmiyorumkismile

19 kişi var yarışmada
bence bu kadar yeterli eccem
çok fazla resim olursa oylama zor olur

Fotoları merak içinde bekliyorum 19 kişi ha :) Bu da bi sürüüü güzel foto demek :) Eee oylamada nasıl karar vericez o kadar foto içinde orası muamma:)))

Fotoları merak içinde bekliyorum 19 kişi ha :) Bu da bi sürüüü güzel foto demek :) Eee oylamada nasıl karar vericez o kadar foto içinde orası muamma:)))

:nazar::nazar::nazar:
bende merakla bekliyorum
iddam yok ama işte katılayım dedim şakkıdı

onceden paylasitigmiz resimle katilabilirmiyiz acebaa??:eek: foto cekinmeye useniyorumdaa kaydirigubbakcemile3

e sonuç ne ?
bugün başlasın ya zaten çok fazla katılım olmuş...
daha fazlası olmasın ..
ne demişler ne çokluk ,orda poklukbilmiyorumkismile

kız allah seni naapmasın emi...tam da tatlı yiyordum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne komiksin kız sen bir de eklediğin ifadeye bak kaydirigubbakcemile3

gelir heralde bilmem:) neyse bu kadar ısrara acar artık yarısmayı kaydirigubbakcemile3

o gelene kadar ben de fotolarımı yukleyım :)) bodrum fotoları bakarsınız artık kızlar :KK70:

valla 18 kişi katılmıssa kendimi cok iddiasız gördüm çünkü eski fotolarımdan birini gönderdim 18 kişi arasından seçilemem galiba bugun baslasın ya 50 kişide çok abartı

X