1. KK nın En Şık Bayanı Yarışması - Elbiseli Güzellik

elimdeki tek elbiseli ve boydan fotomu yolladım oda yazlıktı ne yazıkki :kedi:

bende eski fotomu gönderdim valla bu kadar katılım olacagını düşünemdim

eccem bu arada sen neden katılamadın tatlım yaabilmiyorumkismile

8 numara jileni de seni de begendim ...:kedi:
jileyi nerde aldın ?bilmiyorumkismile

eccem bu arada sen neden katılamadın tatlım yaabilmiyorumkismile

ben resmi hafta sonu çekerim diyodum
eski resimlerime baktım onları da beğnemdim
e birde sizin resimleri görünce katılmanın alemi yok dedim

ben resmi hafta sonu çekerim diyodum
eski resimlerime baktım onları da beğnemdim
e birde sizin resimleri görünce katılmanın alemi yok dedim

olur mu tatlım yaa maksat eğlence gırgır olsun benim de bir iddaam yok bundan sonrakinde ol lütfen renk katacağına eminim a.s.

olur mu tatlım yaa maksat eğlence gırgır olsun benim de bir iddaam yok bundan sonrakinde ol lütfen renk katacağına eminim a.s.

canım şaka tabi de
dediğim gibi hafta sonu çekicektim ama bugün anket açınca olmadı eski 1-2 resmim var die biliyodum onlarda etekliymiş elbiseli diil

benimde tek elbiseli fotom oydu gonderdim pek elbise giyen biri deilim eccem diğer anket için 2 sık belirlesen onlardan secsek böyle herkes düşüncesini sölicek neden benimki olmadı fln die sorun cıkacak bence sonucta yarısmayı duzenleyen sensin senin belirlemen lazım

benimde tek elbiseli fotom oydu gonderdim pek elbise giyen biri deilim eccem diğer anket için 2 sık belirlesen onlardan secsek böyle herkes düşüncesini sölicek neden benimki olmadı fln die sorun cıkacak bence sonucta yarısmayı duzenleyen sensin senin belirlemen lazım

bencede öyle daha iyi olur önce şu yarışmayı bi bitirelim de

Resmimi yollayamadan baslamis anket :KK43: Bugun cekecektim, neyse birdahakinezemuszemus

canım anleti ben açtığım halde katılamadım :roflol::roflol:
bi dahaki sefere kararı verdiğimiz gün çekip göndercem olmuyo böle

eccem bi dahaki yarısma icin anket yapılsın bide resim gonderim zamanı 5 gun falan olsun bi hafta cok uzun oluyor

eccem bi dahaki yarısma icin anket yapılsın bide resim gonderim zamanı 5 gun falan olsun bi hafta cok uzun oluyor

aynen bende öle düşünüyorum bu yarışma bitsin yeni konu açıp konu belirleriz
pazartesi-salı açıp cumaya kadar süre veririz cuma da anketi açarız

Yarısma nasıl olcak kızlar kurallar neler

canım bu yarışma başladı ama bir dahaki sefere katılabilirsinz

belli bi konu belirlenip o konu dahilinde arkadaşlar resimlerini gönderdiler aksesuar vs ile
bizde anket açtık onların arasından biri seçilecek
en önemli kural kimse nickini açıklmayacak yarışma bittiğinde hepsi açıklanacak ama yarışma süresinde açıklayan olursa eğer diskalifiye olur

diger konu degisik bisi olsun ya vamp tarzda gusel olur seksi seksi boyle aklinialirimsmile

X