- 10 Aralık 2009
- 930
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede canım olumunekankayizsmile:roflol::roflol:Aman şekerler, baktım da fotolarıma..hazırda ,hiç günlük entariyle çekilmiş yok.boshayallersmile.
Hep balo hali, hep balo halibayanssulusmile..katılarak, diğer arkadaşların şansını bölmiiim dedim:kedi:.kafamçokkarıştı.
:roflol::roflol:
Aman şekerler, baktım da fotolarıma..hazırda ,hiç günlük entariyle çekilmiş yok.boshayallersmile.
Hep balo hali, hep balo halibayanssulusmile..katılarak, diğer arkadaşların şansını bölmiiim dedim:kedi:.kafamçokkarıştı.
Aman şekerler, baktım da fotolarıma..hazırda ,hiç günlük entariyle çekilmiş yok.boshayallersmile.
canım özelden mesaj at yada mailime gönderNasıl göndercem ben fotoyu yaa fisfisfis
eeeeeeeeeeee açıklama ne zaman peki?
yhaa bu lstede ksin ben sonuncu olcamsenağlama
yaa bence bu gece 12de aç anketi. katılım flza olmus yaa.. :S
super yarisma olmus dusunenin aklina saglik kizlar:)
katilimcilara bol sans:)
ben de takipteyim, simdilik oy vererek katilicam ama belki diger yarismalara katilimci olurum:)