canım pazartesi günü 10 da yeni topik açıcaz
anket sonuçlarına görede en çok oy alan birinci seçilcek
yarışmayıda ayda bir veya 15 günde birde tekrarlıcaz
hmm anladım canım ıyı ya tuttum ben bu yarısmayı kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım pazartesi günü 10 da yeni topik açıcaz
anket sonuçlarına görede en çok oy alan birinci seçilcek
yarışmayıda ayda bir veya 15 günde birde tekrarlıcaz
maix haber verdı sagılsun ama kendıme guvenıp de gozumu karatıp olaya gırmem lazım kaydirigubbakcemile3
insallah katılırım :kedi:
maix haber verdı sagılsun ama kendıme guvenıp de gozumu karatıp olaya gırmem lazım kaydirigubbakcemile3
insallah katılırım :kedi:
katıl ablam katıl bende tek elbiseli ve boydan fotomu yolladım elimde başka foto yok diye maksat renk olsun yarışmada olumunekankayizsmile
bakalım ınsallah ,mugecık bana abla mı dedın :gitme:
buyuk bır ıhtımalle evlı oldugum dıye, büyük ihtimalle de yaslarımız yakındır kaydirigubbakcemile3
ay canım öyle canayakın görünce seni abla diyiverdim işte bilmiyorumkismile
belki ben senden büyüğümdür 25 oldum :roflol:
bu arada önüme gelen topicte reklamını yapıyorum eccem haberin olsun :1closedeyes:
bana özellen gönder canım olmadı mail adresimi vereyim oraya göndercanım Resim nasıl göndericez
ben de önüme gelenin ziyaretçi defterine yazıyorum bayanssulusmile
cok olucak katılımcı kaybolur gideris oy vermeyende olur kaydirigubbakcemile3
gece bir terledim sorma,iyiyim,derslere de döndüm yeniden aksamıştı 2 gündür yatıyordum
sağoll canım benim
gel bi öpemm seni ŞenizŞenizŞeniz
sagol mugecik.
ben de aksesuarsız katıldım.tek elbise çanta bile yok eyvahedigeldismile çekemedim foto hastayım yazlıklardan yolladım :umursamaz:
gece bir terledim sorma,iyiyim,derslere de döndüm yeniden aksamıştı 2 gündür yatıyordum
eceemm canım benim sana yolladım özelden yüzümü falan kapatmadım ama
peki ne zaman açıklanacak şimdi pazartesi mi değişmedi dimi bayanssulusmile
Geçmiş olsun Maix :teselli:
gel bende bi öpem seni yarışmada düzenlermiş olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
rezil olcam senin yüzünden millet şıkır şıkır kıyafetlerle aksesuarla katılıyo bu ne böyle arada elbiseli bi tip dicekler bana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sagol mugecik.
ben de aksesuarsız katıldım.tek elbise çanta bile yok eyvahedigeldismile çekemedim foto hastayım yazlıklardan yolladım :umursamaz: